Despre cresa Ciobanasul

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Freia vrea sa spuna ca asta e pretul pe zi. Se inmulteste acest pret cu nr de zile lucratoare dintr-o luna. (Eu am copchilul la alta cresa)

Daca e la program de zi trebuie sa-l iei pana pe la 17.30 (la cresa noastra, nu stiu cum e la Ciobanasul), daca e saptamanal poti sa-l iei doar in we sau poti sa-l iei in fiecare seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Nu il duc la saptamanal.

Luminita
31+ cu Andrei
Tati si mami lui Andrei http://pg.photos.yahoo.com/ph/lumylorv/my_photos

Mergi la inceput

Am sa merg sa vad cum arata si ma gandesc sa il inscriu imediat dupa nastere.
Va multumesc pentru informatii.

Luminita
31+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

programul e de la 6 AM la 19.30 PM

Freia si Alexa

Mergi la inceput

Merci! Trebuie sa descopar unde e strada Ciobanasului. Eu stau peste strada de statia de metrou Iancului. Cred ca nu e departe cresa.

Luminita
32+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doinyy spune:

Buna fetelor!Am si eu un baietel de 1 an si 11 luni(tocmai acum ne-am hotarat sa-l dam la cresa)

Pe 30 august mergem la o ''Sedinta'' sa aflam mai bine cum se procedeaza.

Sunt foarte emotionata,numar zilele pe degete
Baietelu' e si putin cam razgaiat,find alintat si pupat la fiecare minut+tinut in brate cu orele.
Este inca dependent de san,nu doarme fara el,tipa din orice,ne bate,ne musca,tipa la noi,etc...
Nu stiu cum ne vom descurca...dar nu suntem singurii totusi,asa ca vom trece mai departe

Nu mai este mult pana la ''Sedinta'',dar sunt mult prea curioasa,

Are cineba baietelul/fetita inscrisa/inscris la aceasta cresa?
Daca da,va roog foarte frumos sa-mi faceti si mie o lista cu programul de mancare,dormit,stat la olita,jucat,parca am auzit ca se uita si la televizor(uneori).E adevarat?
and

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ranena spune:

buna,
Ai fost la "sedinta".
Sti cumva daca mai au locuri....baiatul meu are tot un an si 11 luni si incerc sa-i gasesc o cresa dar nu prea reusesc.
Multumesc,

Ranena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Citat:
citat din mesajul lui Freia

34.000 la program zi si 42.000 la saptamanal.

Freia si Alexa

Preturile astea sunt in ROL sau RON?
Pe an, pe luna sau cum?

In alta ordine de idei... socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ. Poti sa iti faci planul sa stai cu bebe 6-7 luni si apoi sa te razgandesti tu sau sa te razgandeasca bebe )sa nu vrea sa stea fara tine.
Eu cand eram mica am fost foarte plangacioasa si bolnavicioasa si de aceea nici nu s-a pus problema de cresa.
Mama m-a lasat cu bunica si as fi avut bona daca nu aveam noroc de bunica. In colectivitate n-as fi rezistat bine de la o varsta asa mica.
Asteapta intai sa nasti si sa treaca 2-3 luni sa vezi cum e si pe urma il inscrii daca e ok.

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Mergi la inceput