Mamici/tatici din Timisoara (6)
Raspunsuri - Pagina 12
oanamc spune:
ALBIIIIIII! Nu ma tortura!Trmite-mi si mie melodia! Iti trimit adresa de mail pe PM.Pupici!
Daca totul e bine,Doamne ajuta,zic prezent la intalnire.Nu pot sa promit ca voi fi punctuala.Totul depinde de bebe si tzitzi...
http://community.webshots.com/user/oanamucenicu
Doris-Alina spune:
Le-am primit pe amandoua, super...
pot face linistita...
Oana, sigur vii la pizza, macar o ora...
Sa-mi spui sa te trec pe lista!
Ce face Leti, e bine?
A mai venit Muscoi?
Doris si printesa mea, Ines
Poze cu micuta Ines:
http://community.webshots.com/user/ines_andrada
Doris-Alina spune:
Va doresc noapte buna!
mai trebuie sa cucai, ca dimineata merg la job.
Poze cu micuta Ines:
Albi` spune:
Oana sa trimit varianta lunga sau scurta? (8 sau 5 MB?) Sau ambele? Numa' pe dial-up sa nu fii
hey.. I could be wrong ! ..but at least I'm breathing..
oanamc spune:
Ambele!RDS!
Saru' mana!
Doris, m-a terminat asta mica azi noapte, din doua in doua ore m-a trezit, nu stiu pentru ce, dar sugea de zor mana.Ii dadeam tzitzi, tragea de doua ori si adormea.Oare sa ii dau suzeta? Si-a descoperit degetul si...mama, mama ce bun e, zici ca are miere inauntru,asa suge pe el...Pe nenea doctor il asteptam pe saptamana viitoare.
Ines cum e? Tot asa frumoasa?
Ana68 spune:
Salut fetele,
Tare harnice mai sunteti,mey!!!!Am lipsit si eu o zi si ati si umplut 4 pagini....
Doris,am vazut ca m-ai trecut pe lista de pizza.Merci!Sigur vin.Si in urma indicatiilor date de Mary si din discutiile cu Marius,am aflet si unde e Poli.
Nici nu stiu ce sa va mai scriu,ca ati scris asa mult.....ca zau nu stiu la care sa ii scriu prima.
Incep cu bucuria mea : Alex a avut festivitatea de premiere la scoala,a terminat cu FB clasa a II-a.Miercuri seara am fost pe malul Begai cu el si am cules flori din iarba,musetel,trifoi si altele care nu stiu cum se numesc si i-am impletit baiatului coronita de premiant.Culmea e ca a tinut pana a doua zi.La scoala a fost premiat o data pentru participare si rezultate cu punctaj peste 100 la concursul de mate Cangurul,iar la clasa a luat diploma pentru rezultate foarte bune la invatatura si purtare.Ce sa va zic fetelor?!Simt ca imi iese inima din piept de mandra ce sunt de el si de bucuria pe care mi-a facut-o.Stiam ca asa este si ca e cel mai bun din clasa lui,dar si faptul ca doamna lui mi-a confirmat-o in fata clasei si a tuturor parintilor adunati......A spus doamna lui asa :"nu am acordat premiul I sau II sau asa mai departe,ci premii pentru rezultate foarte bune si bune si dau tuturor copiilor diplome,dar,daca ar fi sa acord premiul intai in aceasta clasa,singurul care l-ar merita ar fi Alexandru Petenchea,care a venit intotdeauna cu temele facute,care intotdeauna a stiut sa raspunda la orice intrebare am pus la ore si care intotdeauna s-a pregatiti si a invatat.Bravo lui! Alex ,te rog sa te ridici.Va rog sa il aplaudati!Este cel mai bun din clasa!"
Asa ca va dati seama ca inima mea este imensa si mai am putin si o pierd de bucurie.Si pe urma a mers cu coronita pe cap spre casa(ca asa ii spusese doamna) si peste tot oamenii il intrebau:"esti premiant?"Si Alex raspundea fericit "da" si oamenii il felicitau.Bineinteles ca am mancat cate o prajitura si am baut si suc la "Codrina"...
Sunt tare fericita pe chestia asta!
Eu am probleme cu dantura.Ma doare toata falca pe partea stanga,inclusiv urachea,ca am infectie la vreo doua masele si nu stiu ce sa mai fac.Am luat o saptamana ampicilina,dar parca am baut apa de ploaie,nu antibiotic.Si am halit deja 4 cutii de algocalmin.La doctor m-as duce eu,dar nu stiu la care si unde si imi e si frica de mor,recunosc!De 3 nopti nu mai pot dormi de dureri.Ma lasa dupa 4 dimineata durerea,cand adorm bustean.Iar la 8.30-9.00 Luana e "number one in cross the nation".
Fetelor,va pup pe toate,aveti mama draga grija de voi si nu mai iesitit pe caldurile astea si ma bucur mult ca veniti pe 24 la pizza.
Deci ramane 24 iunie,vineri,ora18,pizzaria Poli?
Pupici.Mai vorbim!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
mitzuka spune:
Buna dimineata fetelor,
Sorry Doris acuma am vazut invitatia de aseara la trialog....dar too late.Chiar ca se misca fain Shakira in clipul ala...ca melodia nu stiu cum suna..am vazut-o odata pe mtv dar fara sonor...ca dormea Deian.
Oana daca papa tzitzi s-ar putea sa nu vrea suzeta (dudu cum zice Deian). Dar eu cred ca e mai bine decat degetul....ca la un moment dat poti sa renuntii la ea...dar la deget... ooops.Noi ne intelegem f. bine cu suzeta, dar nu o cere decat cand doarme.Eu cred ca e o solutie...pentru ca nu cred ca vrea incontinuu sa pape ci vrea sa moflaie ceva in gurita...iar tu nu poti sa stai cu tzitzi toata ziulica dupa ea.E o parere tu faci cum considerica e mai bine pt. puiul tau.
Cu mult drag, Simina si Deian
oanamc spune:
Ana68, de la mine de acasa iti vad inima
Multe, multe felicitari pentru succesele lui Alex!Ai un copilut minunat, sa-ti traiasca!
mitzuka spune:
Ana, mii de si milioane de felicitari lui Alex, dar si mamicii lui....Cred ca esti tare mandra!
Imi pare rau de problemele tale cu dintii...dar te inteleg si eu am trecut in we trecut prin asta...s-a dovedit a fi curent tras.Dar imi amorteam durerea cu palinca (gargara, nu tras la "masea"..ca eu nu beau nici bere)de la socrul meu...ca oricum eram la ei.
Simina si Deian
Doris-Alina spune:
Ana, draga mea, ce pot sa-ti spun...
, decat ca ma bucur si cred ca in inima ta e atata bucurie incat nu mai are loc.
Intr-adevar, ai un copil minunat. Imi doresc si eu, ca Ines sa creasca, sa ne bucure si ea cu astfel de rezultate...
Iar despre durerea ta de masele, eu zic ca oricum ai intoarce-o, tot la stomatolog ajungi...
Oana, imi pare rau ca nu ai dormit, vor mai fi nopti din acestea!
Parerea mea de mama experimentata cu record mondial la nedormit,
da-i suzeta.
De asta o s-o poti dezvata, dar daca suge degetelul si devine obisnuinta, e foarte greu, plus ca-si deformeaza degetul, iar ea trebuie sa ajunga mare vedeta, nu???
Poze cu micuta Ines: