gradinite apropiate de Pipera

gradinite apropiate de Pipera | Autor: Locatelli

Link direct la acest mesaj

Buna tuturor,

Ma numar printre "norocosii" beneficiari ai firmei Impact din cartier Azur 1, Pipera. Desi stiu ca este cam tarziu, am marea rugaminte sa ne ajutati si pe noi cu cateva sugestii referitoare la gradinitele care sunt situate in zona. (eventual adresa site sau date contact)

Multumim frumos

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pashosha spune:

Buna,
evzi ca ai pe strada cu vilele lui Becali,imi scapa numele, 2 gradinitza..una este Mark Twain si mai este inca una. Ma refer la particulare..si pot sa iti spun ca eu mi-am retras copii de la Mark Twain dupa ce am vezut ca taxa de 500 euro de copil nu era justificata...eu m-am orientat catre grdinita britanica ce preda in metodologie "step by step" si ma costa 300 euro pe luna de copil, cu transport inclus si nu am decat cuvinte de lauda la adresa lor. Mai ai si scoala americana cu gradinita , sau in herastrau french village, preturile sunt de cam 700 euro pe luna de copil, iar inscrierile se fac cu un an inainte...
fii atenta ce alegi..verifica personalul..
pa pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gioto spune:

aoleu ce scoruri!!!.ai 2 site-uri pline de sugestii despre gradinite stat/private: www.gradinite.com, www.gradinitebucuresti.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Pashosha,
Poti sa-mi spui si mie te rog unde exact este localizata gradinita britanica.
Multumesc,

Tana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pashosha spune:

saluatre fetelor!!!
Tanaion, Gradi se numeste bambi "step by Step" si este sityata in P-ta alba iulia...si nu am crezut ca voi ajunge sa spun asta ..nu am plangeri la adresa lor..nici macar una...si frateee!!! eu sunt nemernica rau cand e vorba de copiii mei..Nr de fix nu il stiu acum, dar ti-l dau maine , sau da-mi un yahoo msg si iti trimit azi , seara...este o vile dubla cu 2 etaje...si super , super curatenie si personal..se vede ca iubesc copiii...pupici
si scuze..gradi nu este 300 de copil cum s-a speriat cineva, este la mine 300 ca am inclus transport si optionale, gen muzica, pictura dans, origami..si alte nebunii...pupici

pashosha mami lui Luca si Maia

Mergi la inceput