Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (54)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

TRY, doc. pediatra a lui PAul , mi-a zis ca intr-adevar nu e ok sa se dea albus pana la un an, dar in galuste nu ar fi problema, asa ca am dat.
NU am numarat galustele, pentru ca fac supapentru toata lumea, si ii dau doar o zi....atunci cando fac proaspata..dar ele ies cam 10 cred.

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

si eu stiam nu albusul nici in galuste am citit undeva ca pt copii galustele se fac doar cu galbenus dar nu stiu cum vine asta o sa incerc si daca imi ies va anunt

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
Originally posted by onitza

Fetelor ce ziceti de reteta asta?

PUI CU SMANTANA:
Voi cum preparati borsul in casa? ca aici scrie ca e nevoie sa se adauge o felie de paine neagra....nu e voie nu?

Sunteti la plimbare?????

pozele noastre

De ce n-ar fi voie? E interzisa painea la bebelusii peste 6 luni?
Inteleg sa nu se faca exces, dar din cand in cand nu vad ce rau i-ar face. Iar painea neagra e considerata mai sanatoasa. Oricum nu o mananca propriu-zis. In borsul respeciv au loc tot felul de transformari, fermentari etc. , iar mai apoi borsul e fiert si el in ciorba. Deci de la paine neagra bebe ajunge sa manance altceva, iti garantez.

Daca aveti o reteta, faceti-o publica caci si eu vreau bors in casa pt. bebe.

Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by roserb

Salutare!
Azi am ajuns si eu la coafor, m-am tuns/vopsit/coafat, mi-am dat o fata oarecum umana!

Roxana&Co

http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

Pai baga ceva poze ca ne-ai facut curioase cum e aia fatza umana (de parca frumusetile alea doua mici nu au cu cine semana).

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by paxela

si eu stiam nu albusul nici in galuste am citit undeva ca pt copii galustele se fac doar cu galbenus dar nu stiu cum vine asta o sa incerc si daca imi ies va anunt

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze

E clar ca facute numai cu galbenus nu mai ies pufoase
Sau ies si nu stiu eu cum?
Si eu ziceam ca n-are ce sa se intample daca folosesim albus. Ca, in fond, la cateva galuste mancate odata ii revine o parte infima de albus la mancare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Ce Illustrator folosesti, 8,9 sau 10 (CS). Sa nu-mi spui ca-l ai cu licenta ca mor de invidie. Eu de ieri lucrez la niste desene cu el si-mi merge tare greu pe computerul de acasa. Parca merge la fel ca pe calculatorul vechi .
Si orice-ai zice Alex este baiat mare, bronzat nu are frica de apa.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Ana a facut o alergie si nu stiam de la ce. Cum nu vroia apa si este foarte cald i-am dat ceai dee tei. Tocmai m-a sunat socrul sa-mi spuna ca el se irita de la ceai de tei.
Duminica l-am vazut pe un nepotel de-al meu cu niste bubite pe spate. Se pare ca face alergie la oul de casa desi are 2 ani si 4 luni. Asa m-am gandit s-o intreb si eu pe mama daca eu am facut alergie la ceva si am facut la ou si fragi. Asa ca nu-i de gluma, cred ca nu-i dau pana pe la 9 luni.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Otilia, se numeste Adobe ImageReady si e versiunea 7. Am gresit cand am zis eu Illustrator, nu stiu sigur daca sunt unul si acelasi lucru, dar tind sa cred ca nu. Si e de la un amic. Eram convinsa ca e Illustrator si cand m-am uitat sa vad ce versiune, am vazut ca e ImageReady. Seaman foarte tare cu Photoshop-ul, dar face chestii un pic diferite. Eu lucrez in ImageReady si salvez apoi in Photoshop in ce format vreau.
Pai te costa originalele de te rup, asa ca luam si noi de pe unde putem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Try mersi de informatii si apreciez faptul ca ai vazut ca am slabit ..un pic dar e bine, ha ha
Sa ne zici si noua cand scrii mesaj din casa noua, sa ne bucuram si noi.... parca luna asta trebuie sa va mutati, nu? sau am inteles gresit
Si inca ceva..zi-mi si mie de unde-ai luat colacelul lui Alex???? ca e tare misto,imi place ca are copertina aia si nu-i bate soarele in cap
Mersic si mii de pupici

Cici si Alexia ( 22.12.2004)

Poze

Mergi la inceput

Cici, ne mutam in mai putin de 2 sapt.. De fapt closingul e pe 23, dar ne mutam in wee sa avem timp la dispozitie sa facem un pci de curatenie.
Colacelul l-am luat de la un Loblaws, nu mai stiu sa-ti spun de la care ca eram in drum spre casa si am zis hai sa oprim sa mai facem ceva cumparaturi. Am dat pe el 5.99$, o nimica toata. Avea acolo o gramada de alte bazaconii de apa si nisip, dar ai nostrii sunt totusi prea micuti pentru ele si foarte ieftine. Era la un raion destinat juariilor pt. copii de plaja si nisip.

Mergi la inceput