M-am hotarat ......adoptie (14)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Bravooooo! De maine las si eu ceva la indemana sa-mi sparga fata!
Si primim bautura cu drag!

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

Felicitari Flory!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valiburu spune:

[quote]Originally posted by aissa

Valiburu, ce faci mamico? dai sfaturi despre atestare? Bebe Daniel e acasa sau nu? CUm de esti pe net si noua nu ne spui nimic?

Am fost astazi la comisie, unde erau cred ca 10 persoane care te urmareau. Nu mai spun ca pt comisie erau convocate aproape 50-60 fam. cu diverse probleme (asistenti maternali, adoptii, plasament). Totul a fost bine intr-un final si am primit hartia pt plasament.
Dar copilul momentan nu este acasa din anumite ratiuni care sunt f corecte dupa parerea mea. Maine, mama trebuie sa mearga la tribunal pt a-si da incredintarea pt adoptie (iar astazi de emotie inainte de comisie a facut calciu intravenos) si psihologul ne-a sfatuit sa o mai lasam pana maine cu copilul sau chiar pana poimaine ca sa nu fie un soc pt ea. Si noi am inteles f bine ca totusi suntem oameni. Dar Iustin Daniel va fi copilul nostru, inca o zi nu mai conteaza.
Cred ca am procedat corect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_g spune:

Flory, , felicitari
valiburu, cred ca ai procedat corect. Succes si sa ne anunti cand ajunge Daniel acasa. Raspunde-mi si mie la intrebarea pusa pe net cum poti sa evaluezi IQ-ul unui bebe de 1-3 luni si in ce consta evaluarea psihologica.
Mersi tuturor pt ajutor.
Pupici la mamici si bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuminitaB spune:

Flory felicitari si la mai mare. Spumege pocalul!

Happy Girl stai linistita ca nu ma supar. De fapt, ca sa fiu sincera pina la capat la Moeciu deja le spusesem fetelor ca te cunosc.

LuminitaB
mami lui Tudor 2.12.2004 si a lui Cri 24.12.1998

Cauta la cine te pretuieste, cat de curata e inima, nu cat de inalt e gandul.

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns o mamica fericita spune:

noi avem atestatul din 16 iunie 2004 si ni sa spus ca este valabil un an, am si fost cu noile acte pentru prelungire (Briantis iti da DPC lista cu ce trebuie sa aduci) de fapt chiar va spuneam ca nu sa tinut cont ca este o prelungire si ne-au evaluat din nou cu vizite la domiciliu, teste, etc (ceea ce nu este o problema si nici prea greu nu a fost)macar sa mearga treaba mai repede.
multa bafta tuturor

Lorelei si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns terry spune:

aissa, fetita noastra, Andreea, este nascuta pe 8.12.2001. In 2002 (24 iunie) a venit acasa la ea. In 2003, august, am finalizat actele de nastere (pentru ca au fost 2).pashosha, de ce tot eu trebuie sa-i atentionez?
ma intreb si eu. oare nu ei trebuie sa aiba o evidenta stricta?
sa ne povestesti si noua cum a fost la ultima vizita (pentru Maya).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pashosha spune:

Flory, felicitipentru promovare...bravo tie!!!
multumesc mult Aissa ...acumam si eu familienumeroasa ,nu-i asha?
eu am ATESTAT DIN 2002 Brianis, si tot pe el ma judec, pentru ca sunt pe vechea lege, cum ar trebuisa fi si tuNu mai inteleg nimic,si te itreb si eu ceva..nu ar trebui ca avocatul tau sa vb cu asistentulsocialsi sa manance legile ca sa le deain cap cum trebuie...pe lege,,,sunto groaza de bani mama draga...ia verifica tu ...!!!
Terry, mama mea, m-a inatat ceva..fa-te frate cu dr... pana treci puntea...
este adevarat ca este datoria lor, dar daca stau dupa ele, pai nu mai iesniciodata de sub incidentza lor..mai bine fac eu treaba lor si tac..DE CE? Pentru ca nu sunt suficient de mare sa ma iau de ele...pot sa strig si nimeni nu aude..DE-AIA VREAU ASOCIATIE!
Sa indreptam lucrurile...ca Asociatia reprezinta o voce, putem sa ajutam alte fete sanu treaca prin ce trecem noi, Sa nu le mai facem noi treaba, sau sa ne luam copii pe sticlede parfum...asha a Teryy draga,,taci si inghite pana la Asociatie
Va pupic si bafta
pashosha si grashii Maya si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pashosha spune:

e 1.30 si eu nu dorm, dar nici somn nu-mi este.... si maine, adica azi ma duc la munca....ce marfaa...voi ?
dormiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Multumesc fetelor pentru aplauze....
Dau berea in foisor...:)

Valiburu, ai procedat foarte corect. Iti tinem pumnii si te asteptam sa ne spui cum e mamica.

Va pup,

Flory si Andrei (27 Nov 2004)

Mergi la inceput