I-a cazut buricul. Ce fac?

Bebele meu are azi 10 zile si ii cade buricutul. S-a desprins deja. Cum sa il curat?
Aurasa si Catalin
Raspunsuri

loreema24 spune:
Medicul lui pediatru trebuia sa iti dea o solutie pt dezinfectat.
Daca nu ti-a dat lasa-l in pace si il speli pur si simplu cand ii faci baie.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei Site Loreema Pozici
Pozici noi
Fara par
Ramona &
Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !

sirimie spune:
Eu l-am curatat cu apa oxigenata si vata prin masare usoara.
Doctorul pediatru a spus ca daca plaga ombilicala nu e curata - daca este singe sau altceva acolo, sa o curatam cu solutie de nitrat de argint 1% folosind un betisor de vata pentru ureche.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! :)
Simona & Vladut

alinkav spune:
Eu ii curatam lui Alex exact la fel si atunci cand inca il mai avea, adica cu spirt si pe urma cu Baneocin pudra. Asa mi s-a spus inca de la spital.Alina si
Alex Andrei(22 noiembrie 2003)

axia spune:
vata cu spirt daca locul e curat. Daca nu e, vorbeste cu doctorul.
.....Si pastreaza-l !!
Andre si BB Tibi

badjoke spune:
Eu am curatat buricul cu betadina (o solutie maro) si o pudram cu Baneocin, asta la indicatia medicului pediatru. In nici un caz nu am spalat-o cu apa si sapun, sau spirt asa cum am vazut din mesajele anterioare!
"Cine se amesteca in Legenda Personala a altuia, niciodata nu si-o va descoperi pe a lui." ~ Paulo Coelho

soarenistor spune:
Eu faceam asa
La fiecare schimbat il curatam cu pansament steril si spirt de 70 grade si nu am avut niciodata pb.Daca cumva singereaza spune-i medicului ,atunci cred ca e nevoie de nitrat de argind .Asistenta e obligata sa vina sa vada bb ,la mine venea saptaminal.
Sa nu -l lasi sa plinga pt ca poate face hernie ombilicara.
daca mai ai vreo pb sa ne spui .
nistor gabi

Androix spune:
Aurasa, eu l-am curatat cu spirt, am dat apoi cu baneocin. Dupa ce a cazut timp de cateva zile a avut o cojita, o crusta pe care am curatat-o cu "tupeu" intr-un final cu pansament steril si spirt. Pur si simplu am departat putin si am curatat si in interior. Apoi am dat cu baneocin sa nu se infecteze si gata. Are buricutul curat de atunci, s-a vindecat foarte frumos.
Da si eu i l-am pastrat
Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip

Aurasa spune:
Multumesc mult pentru sfaturi, eu i-am presarat putin Baneocin, dar nu stiam daca mai trebuie curatat si cu alcool.
Aurasa si Catalin

alinamoro spune:
Eu l-am curatat doar cu spirt,nu am pus pudra desi mi-am cumparat Baneocin sa am in caz de nevoie.Nu am avut nici o problema sa se infecteze sau altceva... Asistenta de la spital mi-a spus sa-l curat cu spirt si sa-i pun Baneocin. Alina & Dragos
(11.04.2002)
pozici
Dragos la 3 ani

mariussimiuc spune:
Si noi tot cu spirt am curatat si Baneocin pentru cicatrizare.Un pic mai tarziu,dupa ce s-a vindecat complet am curatat ce a ramas acolo cu apa oxigenata.Acum suntem mari si avem un buric tare sexi...
Miha si puiul Robert
Pozele noastre
Uneori cand viata inchide o usa deschide o fereastra.