Baietelul prietenilor nostri implineste 6 ani. Ce cadou as putea sa-i iau? El are cam tot ce isi doreste ca jucarii si la haine nu prea am curaj sa ma bag. Aveti vreo idee?
Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)
Raul a implinit 6 ani acum 3 saptamani si dintre cadouri cel mai mare succes l-au avut robotii Lego Bionicle. In general la baietii de varsta aceasta au mare trecere, pentru ca la ziua lui Raul de la gradinita aproape toti baietii i-au dorit "multi roboti de Lego".
Sau un joc de constructii. In general am observat ca la aceasta varsta sunt innebuniti si dupa avioane, rachete.
Mie personal imi place sa primeasca carti gen "mica enciclopedie" sau "primul meu atlas" si de fapt orice fel de carti pentru varsta lui.
Succes la cumparaturi!
Depinde ce ii place sa faca.
Eu ii iau finutului meu joculete de la Craiola (sper ca asa se scrie), care mie mi s-au parut foarte interesante.
Cred ca am epuizat toate variantele pentru baieti...
crini un lego.ce bine ca la voi sunt si mai multe modele fata de ce e pe la noi.Sau o carte.Hmmm si ar mai fi ceva ce mi-a placut mie la un baietel de varsta apropiata un play station.Dar cred ca are deja.
Pup
Cristina si Mariuca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">Povestea nasterii
Mamaia,Iunie 2005
Dupa Jocul MONOPOLY este innebunit fi'miu.are 7 ani.
Sau un DVD cu vreun film pentru ei:GARFIELD de exemplu, sau SI MAI SIGUR:O MASINA din metal(exista colectii), asta sigur o sa-l multumeasca.
succes.
asta-i parerea mea!
Catalina, ROBERT si CATALIN
Va multumesc mult pentru sugestii. M-am intors acum de la cumparaturi si i-am luat o carte despre animale (ceva gen enciclopedie) si un bionicle, Kreera. Azi dupa amiaza i-l dau si sper sa-i placa.
Puzzle mi se parea si mie o idee buna, fetei mele, care e de aceeasi varsta, ii place foarte mult sa le faca, am ajuns la cele de 500-1000. Din pacate el n-a fost atras niciodata.
Iar leggo i-am luat acum 2 ani.
Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)