CE MAI ZICE PUIUL MEU ?!
Raspunsuri - Pagina 4
Rozi spune:
Haha, la Victor inca pisica mai face "haaaaaaaaaaaam" (cu intonatia cu care spui "miauuuuuuu").
Avem pesti in acvariu - cum fac pestii? "ham", desigur
Ce nu pot intelege insa de nici o culoare este de ce, la putzica, ii zice... cum altfel?!? "ham"!!!!!
Rozi spune:
Hai ca va propun o ghicitoare: ce-i aia "ti-ta" (din dictionarul lui Victor).
Daca nu ghiciti pana la urmatoarea mea intrare pe-aici, o sa va dau un indiciu
aissa spune:
Fetita?? Zic si eu...care inca nu prea am ce interpreta, ca la noi silabele folosite cel mai des sunt ma si pa.
Cristina si Ale (30.09.2004)
claudia_a spune:
ti-ta... cred ca inseamna (dupa tipicul lui viii-too) HAMMMMMMM ...
www.babiesonline.com/babies/i/ioana%5Fnasturica" target="_blank">Ioana nasturica
Noi si Ioana
Andreea_k spune:
Eu am invatat-o pe Maria cateva cuvinte in engleza ca mi s-au parut mai usoare decat in romana.In afara de faptul ca zice "Hello" si "Bye -bye" la babele de la bloc iar alea nu inteleg nimic , la pisica spune "cat".
Ieri mi-a spus in masina ca are catzei cu "cat".
Cum adica ? Ai catzei sau ai "cat "?( n-are nici catei nici pisici de fapt )
S-a enervat ca nu inteleg nimic si mi-a aratat chilotii ca au o pisica pe ei.Asadar catzei = chilotei.
claudia_a spune:
super tare faza cu Maria...
www.babiesonline.com/babies/i/ioana%5Fnasturica" target="_blank">Ioana nasturica
Noi si Ioana
claudia_a spune:
Mi-ati adus aminte de nasturica cand era mica mititica ... avea vreun an si 2 luni si incepuse ea sa alerge mult prin casa... si cum la fiecare alergatura lua in freza cate-un colt sau o usa... mereu strigam dupa ea: Ioana...Ioana... ai grija...Ioana..... probabil satula de atata ingradire, se opreste odata plina de suparare si bate din picior si zice: eeeeeiiiiii oaua, oaua (ceva de genul m-ai inebunit cu atata Ioana); oaua isi zicea ea in loc de Ioana!
Noi si Ioana
aissa spune:
Din experienta voastra cu copii vorbitori ce poate insemna "pu-te" ? Tot imi zice a mea si incep sa-mi pun intrebari, o vrea sa imi transmita ceva?
Azi a invatat (cica) sa zica "pouă" (plouă), desi iese cel mai des un "pă" si acest "pute" care ma pune pe ganduri. Dar cel mai important, aseara cand eu "recitam" ce faceam (baie-baie, bem laptele....) Ale a zis fffff clar si raspicat "laptele". Daca eram singura acasa as fi zis ca am "pareri" dar a auzit-o si Tony din hol. Bineinteles ca nu vrea sa repete si cred ca a iesit cumva...involuntar ca nu zice nimic clar iar laptele e deja din 3 silabe si cred ca destul de greu de pronuntat....
Cristina si Ale (30.09.2004)
Andreea_k spune:
Aissa incearca sa o faci sa-ti arate ce e "pu-te".
Eu asa am aflat ca "bloble" = lego , ca atunci ii este frig la picioare mi le arata si spune ca e soare ,ca "tamtam" inseamna salam , etc.Dar pana nu mi-a aratat ea habar n-aveam ce inseamna toate cuvintele astea desi le-a invatat de la noi.
"china" a fost pt noi un mare mister pana cand am aflat ca : "china face cadat"= gaina face cotcodac, a trecut ceva timp .
A, si inca ceva , Maria spune la floare "puuu" poate o fi si "pu-te" tot un cuvant folosit pt flori.
Noi acum invatam florile si acum suntem la capitolul "lele"= lalele.