Idee buna & idee rea (4)
Raspunsuri - Pagina 10

adi2003 spune:
adi2003 spune:
 idee rea:  sa faci o baie cu spuma muuullta...si sa se ia apa, tocmai cand vrei sa te clatesti
idee buna: sa-ti cumperi un mouse optic
Simina
Fotografii
"Fiecare suflet este pentru alt suflet o lume ascunsa."

vikinga spune:
vikinga spune:
 ..sa cumperi un mouse optic si sa te lase bateria cind esti in plina birfa interesanta pe dc si sa mai fie si pa le 12 noaptea cind e totul inchisidee buna: sa rizi Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."
Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."

iren spune:
iren spune:
 sa rizi de raul altuia
idee buna: sa fie masa gata pusa de sotz, cum e-acu 
madam, intilnishi frun pescador? 
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu
 Bogdanelu nazdravanu  si Julia zbintuita
  si Julia zbintuita
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

vikinga spune:
vikinga spune:
 ..sa maninci bine si cu pofta si apoi sa-ti zica "mai da grasa mai esti mai ai si tu grija ce mama naibii" Idee buna: in fiecare dimineata sa--ti aduca sotzu cafeaua la patiren mai esti criminala
Idee buna: in fiecare dimineata sa--ti aduca sotzu cafeaua la patiren mai esti criminala , nu intilnii nici un pescador dar nu era bai ca ideea cu toplessul era asa imaginatie bogata de a mea
, nu intilnii nici un pescador dar nu era bai ca ideea cu toplessul era asa imaginatie bogata de a mea , am alergat dupa copil toata barca sa-l tin imobilizat si apoi in mijlocul marii lesinati de sete am realizat ca am uitat si noi o berica rece ceva sa luam asa ca..ramine cu vise si idei bune cu toplesuori si cocktailuri si masaje de la cipandeiVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."
, am alergat dupa copil toata barca sa-l tin imobilizat si apoi in mijlocul marii lesinati de sete am realizat ca am uitat si noi o berica rece ceva sa luam asa ca..ramine cu vise si idei bune cu toplesuori si cocktailuri si masaje de la cipandeiVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."

Ortansa spune:
Ortansa spune:
 idee rea:in fiecare dimineata sa--ti aduca sotzu cafeaua la pat,zaharul,ibricul si fierbatorul si sa te roage sa-i faci si lui o cafea ca el e obosit:-)
idee buna:(a mai fost) sa-ti faci bagajele sa pleci la romanika(asta tre' sa fac eu acum)
Sunt blonda,dar... ma tratez.

hosen spune:
hosen spune:
 idee rea:-sa pleci si sa-ti uiti psaportul,asa cum am patit-o eu idee buna:-scult muzica si visez cu okii deschisi
idee buna:-scult muzica si visez cu okii deschisi

iren spune:
iren spune:
 sa visezi cu okii deskishi in timpul unei intilniri foarte importante de afaceri
idee buna: sa halejti tot ce vrei shi cin vrei, shi sa nu se puna un gram pe tine (sic!)
vik, cum mey atzi suferit de sete, da biberonu kupilului unde era?? :D
  si Julia zbintuita
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Tzuni spune:
Tzuni spune:
 sa halejti tot ce vrei shi cin vrei, shi sa nu se puna un gram pe tine.... dar sa faci celulita! 
Idee buna: sa studiezi mult

iren spune:
iren spune:
 sa studiezi mult ridurile care-tzi tot apar
idee buna: sa te lase kupiii sa stai lini pe dc bre, sa nu-mi stricatzi ideea!!
  si Julia zbintuita

iileana spune:
iileana spune:
 sa te lase kupiii sa stai lini pe dc, vreme in care, cu multa rabdare si in liniste, ei iti vor face bucati-bucatele combina audio ultimul racnet din camera alaturata.
Idee buna: sa nu plescai.
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details