Am nevoie urgenta de o femeie pentru menaj.O data pe saptamana:curatenie,plus calcat.
350.000 pe zi,3 camere.
Puteti sa ma ajutati cumva?
Multumesc!
IRI SI IRIS...
eu am femeie care vine de 2 ori pe sapt , daca vrei o intreb..dar eu ii dau 300 nu 350, ca nu vreau sa le invat..da-mi un pm daca vrei sa vb cu ea..
pupici
pashosha mami lui Luca si Maya
PASHOSHA, DA vreau.Ar fi super 300.Nu reusesc sa-ti trimit PM.Trimite-mi tu si eu raspund.
Irina
IRI SI IRIS...
Gabi, ai pe cineva full time?..am o prietena care are mare nevoie de femeie full time
Daca stiti pe cineva amator de cartierul Aviatiei, 4 camere, o data pe saptamana, va rog sa-mi dati de stire.
As prefera o persoana in putere (sunt 4 camere si eu vreau menaj "greu" adica nu calcat si gatit) si eventual testata sau cu recomandare.
http://community.webshots.com/user/r0isin/
Am si eu nevoie de o menajera si stau tot in zona Decebal. Iri si Iris, daca ti-a recomandat cineva vreo menajera, poate mai poate lua pe cineva. Caut o zi pe saptamana/8 ore. Apartament de 3 camere. Gabi si Pashosha, imi puteti recomanda pe cineva?
Va multumesc mult de tot,
Alexandra
Alexandrasova,ai gasit pe cineva?
Ca si eu inca caut menajera.
Mai aveti vreo sugestie,cunostintza!?
Urgent.
Multumesc!
poze
Iri si Iris
Buna!
Stiu si eu pe cineva. E o doamna tanara ( 40 de ani) , serioasa, curata si muncitoare si face curatenie, calcat, gatit etc. Poate veni in orice parte a Bucurestiului.
Daca vreti sa o testati si sa vorbiti cu ea, dati-mi un PM.
Claudia, Matei (15.12.2003) si bb din burtica +32 saptamani