Miresele anului 2005 (17)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:
Originally posted by bibyrox
Olgutza era vorba despre CLUBUL STRESATELOR CARE MAI AU TREI SAPTAMANI PANA LA NUNTA!

M-am cam prins io ce-nseamna majusculele-alea
Io m-am rezumat numa la ce/cum simt io acu si ce as face in aceste zile

Cununia noastra
Nunta
Pozici
Zenga

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

quote:
Originally posted by olguttza

quote:
Olgutza era vorba despre CLUBUL STRESATELOR CARE MAI AU TREI SAPTAMANI PANA LA NUNTA!

M-am cam prins io ce-nseamna majusculele-alea
Io m-am rezumat numa la ce/cum simt io acu si ce as face in aceste zile

Pai si nu vrei sa facem impreuna??? Ca si io simt acelasi lucru ca si tine!

muahhh

Incetisor, ca ma grabesc!
Roxy

Album poze
Nunta noastra

Mergi la inceput

quote:
Pai si nu vrei sa facem impreuna??? Ca si io simt acelasi lucru ca si tine!

Ar rasufla ushuratzi si barbatzii nostri

Cununia noastra
Nunta
Pozici
Zenga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miezure spune:

DEGETZEL,
Am facut nunta la Casa Armatei, chiar in sala mare, de bal.
Toti invitatii au fost impresionati de sala. A avut efect.
Si cand au adus chelnerii fripturile le-au adus flambate pe intuneric si s-au plimbat cu ele prin toata sala, pe muzica din corul vanatorilor, si toata lumea a fost entuziasmata. S-au purtat foarte bine si nici nu ne-au furat la nota.
A iesit chiar misto si m-am distrat de-adevaratelea. Nu prea am mancat ca n-am apucat si nici nu-mi trebuia.
Ramonika, nu e greu sa faci nunta. Imprumuti de la cineva bani pentru cheltuieli si ii dai dupa nunta.
OLGUTZA, si eu aveam aceeasi stare cu vreo 2 saptamani inainte de nunta, nu-mi mai ardea de nimic. Eram super obosita si stresata si ziceam da oricui imi zicea ca mai bine fac asa sau asa.
Da chiar m-am distrat la nunta. Si ma mir pt. ca credeam ca o sa fiu foarte stresata cu organizarea si cu grija sa nu se supere careva ca nu l-am bagat in seama sau cine stie de ce altceva.
O sa fie bine. Nici n-o sa ai timp sa-ti dai seama ca a trecut. Ai sa vezi.
Hai bafta tuturor si cat mai putine griji va urez!

miez

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miezure
OLGUTZA, si eu aveam aceeasi stare cu vreo 2 saptamani inainte de nunta, nu-mi mai ardea de nimic. Eram super obosita si stresata si ziceam da oricui imi zicea ca mai bine fac asa sau asa.
Da chiar m-am distrat la nunta. Si ma mir pt. ca credeam ca o sa fiu foarte stresata cu organizarea si cu grija sa nu se supere careva ca nu l-am bagat in seama sau cine stie de ce altceva.
O sa fie bine. Nici n-o sa ai timp sa-ti dai seama ca a trecut. Ai sa vezi.

Sa dea Al de Sus!!!!

Cununia noastra
Nunta
Pozici
Zenga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana T spune:

Am si eu o intrebare...
Cine si-a inchiriat rochita de la Salon Gabriela?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

Mai miresici scumpici nu scriu vreo 2 zile si ma temeam ca o sa va gasesc la miresici 2005(18).Asa ca dau drumul la muzica buna si o iau pe pagini sa raspund si sa imi dau si eu cu parerea.Deci:
Miezure- ai avut o rochita superba,simpla dar foarte eleganta care se potrivea de minune cu sala extraordinara.Eu ma ramas masca cind v-am vazut pe amindoi in sala aia superba; bine zicea cineva de pe aici ca era parca sala de bal.Casa de piatra, multa dragoste, multi bani, multa intelepciune ca sa depasiti greutatile si rautatea celor din jur, copii sanatosi destepti si frumosi.
OanaT - eu mi-am luat saculet ca tot voi avea cite ceva de pus in el- parfum, ruj, o pastiluta de cap pt orice eventualitate,niste banuti- eu sunt cam ahtiata dupa bani.Gentuta mi s-a parut prea ... nu stiu cum sa explic.Dar in concluzie nu ma vedeam cu geanta.
Vmariejeane - o sa ma gindesc si eu la ceva pt nasii tai si promit ca raspund,dar cea mai faina a fost aia cu camera pt nasi- cu sampanie etc(parca dulcica de bibrox ti-a sugerat-o).Ca saracii nu vor avea timp sa mai organizeze ceva pt ei asa de ocupati vor fi.Dar promit sa ma mai gindesc la ceva sa ai de unde alege.
Acum mai citesc o alta pagina si mai raspund. Nu scapati de mine.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lorym_2001/my_photos

Mergi la inceput

Tot eu:
Chrislove- eu zic sa te concentrezi asupra examenului si asupra invatatului ca toate timpeniile lor or sa treaca.Eu am constatat ca ei nici nu se complica atit de mult cum ne complicam noi si uita repede.Ca doar imbatrinesc
Obiceiul cu perna e prima data cind aud.Cu lautarii nici nu s-a pus problema la mine dar cred ca ii bateam pe toti daca imi propunea macar cineva.Ce dura suntFaza cu mireasa o am si eu(sa nu vad alta mireasa).Ruptul turtei asta o voi face in casa.
Iar cind voi pleca din casa(adica din apart)nu voi sti cum sa ajung la masina ca sigur vor fi prezente toate cele 5 blocuri la balcon si sunt fetelor niste catze pe acolo.Gaina- le-am spus celor de la rest nici sa nu aud de asa ceva(ce mai sunt gigi durul).Textul invitatiei- eu le-am dat invitatia si gata.Socrul meu a cam strimbat din nas ca nu era un text clasic (familiile invita ... etc); pai cum sa fac asta cind eu fac totul.Dar ce putea sa faca ?
Deci chrislove vezi negociaza si tu - ca esti fata inteligenta.Vezi ce poti elimina.Cel mai destept cedeaza.

Alinus25 - casa de piatra,dragoste,bani si copii frumosi, sanatosi!
Floarea de colt- sa nu ai emotii si sa traiesti din plin evenimentul.Casa de piatra !

Mergi la inceput

Ramonika- din propie experienta(care am facut cununia civila acum 4 ani-adica parintii, ca noi eram 2 nebuni de 21 de ani)iti spun sa va faceti nunta din banii vostri.Fara nici nu parinte ca vor iesi niste discutii de veti innebuni.Acum noi ne facem nunta din banii nostri, ne organizam singuri tot si ne place enorm si traim fiecare moment .
Dilaural mi-ai placut la nebunie.Gindesti ca mine.
Bibyrox- esti o dulce si jumate.Pe bune.Eu nu prea fac complimente, sunt foarte sincera si nu sunt ipocrita.Parca ai rolul de mediatoare pe forumul miresicilor - Cind pe una o mai apuca damblaua o linistesti si o faci sa si rida.Desi tu ai atitea probleme din cite am vazut pe alt forum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chrislove spune:

Merci mult de incurajari si sustinere. Sorry ca v-am stresat in plus cu problemele mele. Dezavantajul meu e ca merg rar acasa si atunci mai aud cate o aberatie si e timpul scurt sa o combat. Dar inainte de nunta voi sta 2 saptamani acasa si voi duce razboiul pana la capat.

Va pup pe toate si incercati sa nu va stresati prea tare. (asa ca mine! )

Mergi la inceput