Miresele anului 2005 (17)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellamiss spune:

Si eu mi-am luat evantai, tinand cont ca pe 16 iulie va fi foarte cald.Mi l-am cumparat din Tulcea pentru ca am tot cautat in Bucuresti dar nu am gasit.M-a costat 300.000 lei.Si este foarte frumos, nu este din puf ci din dantela.e super.

photos.yahoo.com/ellamiss2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Degetzel spune:

Roxygeo, m-am uitat si eu la pozele tale si sunt superbe. Se vede ca a fost o nunta superba si voi aratati foarte fericiti! Casa de piatra si sa va iubiti pana la adanci batraneti!

Miezure, vrem mai mutle poze !! Vreau sa-ti vad rochita in intregime pentru ca e super corsetul !

Alinus, felicitari si casa de piatra ! Asteptam si poze de la nunta sa vedem nunta cea frumoasa !!

Va pup !!!!

http://community.webshots.com/user/roxanadobrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miezure spune:

Dragutelor, am mai atasat poze in album.
Din pacate nu prea multe ca nu mi le primeste albumul yahoo si nici albumul de pe forum. Fiecare are mai mult de 1000 kb.
Sper sa va faca placere sa le vedeti.
http://photos.yahoo.com/elena_miez
Si poti vedea rochia in intregime, DEGETZEL! Corsetul e cu broderie si pietricele iar fusta e din tul cu marginea de jos cu aceeasi broderir de pe corset. N-a fost nici banala nici inzorzonata, zic eu. Numai ca m-am cam impiedicat in ea la dans . Da' n-a fost problema mare ca am insfacat-o intr-o mana si am dansat cu poalele ridicate. hi hi. Trebuia s-o fi scurtat eu mai mult, da' m-am luat dupa croitoreasa!!
Mi-au placut si mie pozele voastre, MORAINE si ROXYGEO! Foarte frumoase!!!!

miez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Degetzel spune:

Eii daaa!!1 Acum am vazut si eu rochita!! Foarteeee frumoasaaa!!!! Ai fost o adevarata printesa ! Unde ai facut petrecerea? Arata ca o sala de bal!!! E superb!

http://community.webshots.com/user/roxanadobrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmariejeane spune:

Foarte frumoasa ai fost Miezure, de fapt toate miresicile de pana acum au fost superbe!!!
Vai ce emotii am cand ma uit la pozele voastre...nu mai am rabdare.

http://community.webshots.com/user/vmariejeane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chrislove spune:

Intradevar f. frumoase mirese, si eu mi-am bucurat ochii in pozele voastre. Dar eu sunt tare amaratica. Nunta asta m-a obosit enorm pana acum, psihic, pentru ca la tot pasul a trebuit sa lupt cu diverse idei. Noi suntem plecati de acasa de 7 ani, am fi vrut o nunta naturala(facuta din banii nostri), fara asa zisele traditii si superstitii in care nu credem deloc. Am fi vrut ca lucrurile sa decurga firesc, dar e f. greu cand aud ca socrii si parintii mai tin la diverse tampenii. Am incercat cu discutii calme si diplomatice, dar nu a mers, pt. astea sunt chestii adanc inradacinate.Norocul meu ca nasii nostri sunt tineri si ma inteleg, dar si ei se codesc sa imi dea dreptate.
As fi vrut de exemplu sa nu am lautari(ceea ce am obtinut dupa multe certuri), sa nu fac obiceiul cu ruptul turtei in fata blocului, cu ridicatul miresei de pe scaun de catre mire cu ajutorul unei perne, etc Si pe voi va obliga sa faceti faza cu perna? Ca sa nu mai zic ce cearta am tras cu tata(un om f. vesel si democrat de altfel) din cauza textului invitatiei, ca nu i-a placut.
Nu de alta,dar eu ma pregatesc pt. un examen f. important si greu si imi sta gandul doar la problemele aparute acum cu nunta. Numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

quote:
Originally posted by chrislove

Intradevar f. frumoase mirese, si eu mi-am bucurat ochii in pozele voastre. Dar eu sunt tare amaratica. Nunta asta m-a obosit enorm pana acum, psihic, pentru ca la tot pasul a trebuit sa lupt cu diverse idei. Noi suntem plecati de acasa de 7 ani, am fi vrut o nunta naturala(facuta din banii nostri), fara asa zisele traditii si superstitii in care nu credem deloc. Am fi vrut ca lucrurile sa decurga firesc, dar e f. greu cand aud ca socrii si parintii mai tin la diverse tampenii. Norocul meu ca nasii nostri sunt tineri si ma inteleg, dar si ei se codesc sa imi dea dreptate.
As fi vrut de exemplu sa nu fac obiceiul cu ruptul turtei in fata blocului, cu ridicatul miresei de pe scaun de catre mire cu acutorul unei perne, etc Si pe voi va obliga sa faceti faza cu perna? Ca sa nu mai zic ce cearta am tras cu tata(un om f. vesel si democrat de altfel) din cauza textului invitatiei, ca nu le-a placut. Numai bine

care este faza cu perna? pe asta chiar nu o stiu
eu ma tot lupt cu alta ciudatenie de obicei "gaina".....

http://community.webshots.com/user/cornelianeli

Mergi la inceput

Obiceiul e asta: cand vine mirele sa ia mireasa, se duce in camera unde a fost gatita de nasa,si o ridica de 3 ori cu tot cu perna de pe scaun (o perna imbracata cica in satin). Nu are nici un sens.
Despre faza cu gaina, m-am luptat si eu mult cu ea, dar pana la urma m-am gandit ca e numar de spectacol,si ca e posibil ca invitatiilor sa le placa.
Alta aberatie: cand esti in fata bisericii sau primariei, sa te oblige sa iti pui voalul pe fata daca sunt si alte mirese in preajma.Pentru alungarea spiritelor...c'mon!!! Am inteles ca trebuie sa imi intorc capul sa nu vad alte mirese( nu de alta, dar ma pot oftica).Asta mai are logica.
Ca nu am voie perle, cale, tort cu nuci, vin rosu, nunta in luna mai etc Ca sa nu mai zic ce ciudat s-au uitat toti la mine cand le-am zis de marturii.
Nu-mi vin in cap acum alte din astea. Noi nu suntem superstitiosi, si nu inteleg de ce ne obliga sa le respectam fricile lor.

Mergi la inceput

Am zis ca o sa scriu o carte in care sa combat toate superstiile, ca tare m-au mai enervat. Noi la psihiatrie am invatat de unde au originea astea si de ce sunt asa de inradacinate, dar nu inteleg de ce ii obliga si pe altii sa le respecte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana T spune:

Buna Alinus25.
Si noi facem tot in sala noua, avem 250 invitati. In legatura cu evantaiul, imi va fi util mai mult in biserica.
Sa stii ca si eu am fost la deschiderea oficiala, poate ne-am vazut... Vreau sa te intreb... cum a fost meniul? A iesit bun? Indeajuns de bun? Dar ospatarii s-au purtat cum trebuie, nu v-au furat?
Sper sa iasa si la noi totul bine...

Mergi la inceput