Miresele anului 2005 (17)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana T spune:

Inca o intrebare
Ce alte accesorii mai aveti? In afara de bijuterii?
Ma intereseaza in mod special poseta...se mai poarta la mirese?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Buna ziua miresici! azi sunt matinala....

Ioana07 - exact despre Domnita Balasa povesteam...in ansamblu luata a fost o slujba frumoasa...dar daca stateai sa asculti exact ce zicea popa te bufnea risul...de exemplu mi-e de la intrare mi-a zis sa nu mai fiu asa rusinoasa - ma uitat in jos, cind am intrat, da` eu ma uitam de fapt sa vad pe unde calc, pentru ca paseam pe rochie...iar cind am ajuns la altar imi spune sa fiu mai sfidatoare..de ne-am prapadit de ris....mie oricum mi se zice ca sunt afurisita...dupa aia imi spune ca trebuie sa-mi invat sotul sa vorbeasca in public...dar la final cind s-a dus cu nasu sa plateasca restu` ia zis ca vorbeste cam mult (apropo vroia sa ridice pretul, si asa ne-a bagat pe git doua icoane d`alea nasoale, dar pe care am dar 1.5 milioane)...dupa aia ne-a facut capu` calendar cu verticalitatea nasilor....si uite asa...nu vreau sa te dezamagesc...dar eu nu am facut cum trebuie adica sa-mi aleg preotul si nu biserica...asa ca nu m-a deranjat chiar m-a distrat...oricum nu mai aveam ce sa facem...

Oana T - eu am avut poseta...dar era set cu rochita
Accesorii - bijuterii, diadema sau orice altceva pentru par, jarteluta..eu mi-am luat-o cu bleu, ca sa am si ceva albastru, in posetuta am avut cosmeticale, gen ruj, o batistuta de matase de imprumut de la soacra-mea etc. O prietena mi-a impruntat o lingurita mica de argint, ca cica asa e bine sa ai si argint ....si am mai avut manusi scurte...doar la biserica..eu nu am respecat zicala si am purtat perle...apropo de ceva vechi - voalul de la biserica avea 34 de ani, a fost al soacra-mii, si mie mi-a placut tare mult...

Va pupicesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina24 spune:

cornelianeli noi cu pregatirile am stagnat putin ca sa-mi pot pregati lucrarea de licenta care va avea loc in iulie,
Am fost si am vorbit la biserica daca verisoara sotului poate cununa cu unul din baieti care are 9 ani si ne-a spus ca nu este nici o problema,doar ca o sa fie putin ciudat sa pupam mana unui copil,dar ce mai conteaza,o sa fie ceva iesit din comun.Deci la biserica ne-a programat la ora 15.00,o sa fie prima nunta din acea zi(nu-mi convine dar ce sa fac acum,asta e).
Alexia unde este Cofetaria Alice,ce fel de tort ai avut(noi nu prea am vrea diplomat),cat este kg acolo?Meniul este acelasi care il avem si noi( nu ne-am hotart inca la aperitiv dar mai avem timp).Portiile de mancare au fost mari asa cum se lauda?
Meniul cu tot cu bauturi si tort te-a dus mai mult de 1.500.000?
Alexia ai reusit sa ma sperii cu bierica(7.000.000)deja ma apuca tremuratul.Noi suntem programati pe 08 octombrie la ora 15.00(adica prima nunta din acea zi).Eu nu am prea fost de acord cu ora asta dar mi-a explicat preotul ca mai sunt multe nunti in ziua aia si bla bla bla.
Deja vad ca sare pretul la biserica de 7.000.000,serenaxxx 12.000.000 fantasmagoric(da ce face nene de banii astia).
Acum va pup si mai vrb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miezure spune:

salutare mireselor!
va arat si eu o poza de la nunta:
http://photos.yahoo.com/elena_miez
Sper sa o puteti vedea.
NUSHULICA, noi am fost in Grecia in luna de miere datorita unui prieten care ne-a oferit excursia cadou. Oricum, costa 95 euro de pers. cazare si transport pentru 7 zile. Acum, ca s-a intrat in sezon s-au mai scumpit un pic preturile. Pot sa-ti dau adresa site-ului agentiei si vezi preturile acolo. Daca vrei.

Aaa, si pentru cine a intrebat de poseta, eu am avut, dar nu am tinut-o nici o clipa in mana. Am luat-o de acasa si, la biserica i-am dat-o cuiva s-o tina si apoi am uitat de ea. Dimineata am mai vazut-o. Asa ca..nu mi-a folosit la nimic.

miez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana T spune:

Roxygeo, multumesc de raspuns. La inceput am vrut si eu poseta, dar m-am rasgandit. Nu cred ca imi va folosi prea mult.
Si eu am ca accesorii diadema + cerceii, voal cu perlute, jastieta si cam atat. Nu voi purta nici colier, nici bratara.
A! Am uitat, am si evantai.
Fetele care fac nunta vara...ce ziceti de evantai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmariejeane spune:

Miresici...am postat si eu un subiect nou cu "surpriza pt nasi". Ajutati-ma si pe mine va rog. Dati-mi idei!

http://community.webshots.com/user/vmariejeane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

miezure daca esti asa dragutza nu pot sa te refuzda-mi numele agentiei si rezolv eu totul...nu ati avut probleme cu ei dpdv al organizarii???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Mai fetelor dar cat vorbiti... ma doare capu'
Offf ce dragute sunteti nu mai pot dupa voi!!! Abia astept sa ajung dimineata sa-mi beau cafeluta cu voi!

Miez iubita ai fost frumoasa foc!!!! Dar vreau sa vad mai multe poze!!

Marie nu mai plange ca eu ti-am raspuns la subiectul tau!

Oana nici eu nu voi avea posetuta pentru ca.. sincer nu-i vad rostul! Nici la cununie nu voi avea! Dar ideea ta cu evantaiul e super!!! De unde ti-ai luat evantaiul? E ceva mai deosebit?

Chrislove bineinteles ca daca apelezi la o agentie de nunti trebuie sa aiba bolurile acelea de sticla. Dar daca vrei sa-ti organizezi singurica nunta.. atunci le cumperi. Stiu ca aveau si in Carrefour dar destul de scumputze... Eu te-as sfatui sa pui doar un bol pe masa ca sa ai loc si de un aranjament floral ceva... Arata altfel o masa aranjata cu flori. Cel putin asta e parerea mea! Noi pe mese nu vom avea boluri ci doar aranjamente florale. Bolurile vor fi pe undeva prin restaurant...

Va pupa fata

Incetisor, ca ma grabesc!
Roxy

Album poze
Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Salutare miresici!
Am revenit si eu ...
Am avut o nunta superba, superba, superba ... mai mult decat ma asteptam. Am fost cea mai fericita. Totul a iesit perfect, absolut tot. Muzica extraordinara, am dansat pana dimineata la 7.30. A trecut atat de repede, incat nici nu mi-am dat seama. Am trait momente unice in adevaratul sens al cuvantului.
Miresicilor, care urmati sa nu va stresati prea mult, ar fi pacat sa nu traiati acele momente extraordinare! Ah, si inca un lucru, nu va pierdeti prea mult in detalii. Eu nu am facut multe chestii, dar toata lumea ne-a spus ca nu au mai vazut niciodata asa nunta reusita.

Oana T, este totul superb la President, dar am o intrebare, la ce sala faceti nunta? Noi am facut la sala cea noua.
Despre eventai pot sa-ti spun ca este de efect, dar nu o sa ai nevoie de el, pentru ca climatizarea este foarte buna.

Am sa revin sa va povestesc mai multe si ... sa va trimit poze.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea de colt spune:

fetelor....maine la ora 2 am cununia civila...
va scriu de azi...ca maine nu's,da ma intelegeti nu-i asa...???
pregatirile sunt pe ultima suta de metri,facem o mini petrecere acasa doar parintii si nasii si noi,pentru ca maine e vineri si lumea are inca work to do....dar sambata organizam o alta petrecere,initial voiam la o teresa,dar toti colegii vor la iarba verde,la gratar ,deci ,va fi o iesire la munte pana la urma...nu e chiar f festiv,dar io nu ma supar....important e ca toti sa ne simtim bine...
pentru cununie,in sf am costumatie roz,pantofi si geanta alba,buchetel cu gerbera si mini rosa roz.iubi este si el imbracat din cap pana in picioare...mai ramane doar vremea frumoasa..!!!
sa imi tineti pumnii sa fie soare si sa nu am emotii...desi cred ca de asta n-am sa scap...deja nu dorm bine...si deja simt un gol in stomac cand ma gandesc la ziua de maine..
pupic..si spor..

Mergi la inceput