Bebelusi de ianuarie - februarie 2005(24)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Mona si sanii mei sunt asimetrici si ma oftic de nu mai pot! Dreptul este in mod considerabil mai mic decat stangul iar cand se umplu cu lapte diferenta este chiar mare (e aproape dublu). De lasat insa nu par sa se fi lasat dar eu sunt si genul ala de tipa slaba, care nu are sanii prea mari si nici acum nu s-au marit in mod spectaculos asa ca nu au avut de ce sa se lase (nu e o greutate prea mare din pacate). Totusi vad ca sfarcul de la stangul (sanul mare) pare sa se uite putin in jos in timp ce dreptul priveste in continuare in fatza lui, ca inainte.
Sper din suflet sa se rezolve si sa fie macar asemanatori dupa ce termin cu alaptarea ca la fel ca inainte sigur nu vor mai fi...

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iricutz/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Witchie vreau si eu reteta de tort de pere daca nu te superi chiar astazi am cumparat de la piata niste pere si poate il fac maine.
Shinutza daca te intereseaza leagan pt bebe eu am vazut la Barza cu 900.000-1.000.000lei si am auzit ca mai exista si pe la obor tot la preturile astea.
Amo ,Tomasa nu va faceti probleme sanii i-sirevin la cateva luni dupa intarcat.
Scuze ca nu pot scrie mai mult acum dar sper ca zilele urmatoare sa am mai putine treburi de facut si sa ma main ocup un pic si de forum.

Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

salutari,

ne-am intors din parc.

tocmai am facut si noi un album cu camera lui Codrin si fiindca multor fete le promisesem inca de cind el era in burtica la mami ca le prezentam camera....... uite abia acum am ajuns si noi sa o aratam. speram sa va placa, desi nu are numai mobila lui bebe .

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dradetchi/album?.dir=/8a48&urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

vizionare placuta.

am sa incerc si eu sa fac link asa frumos, sper sa-mi reuseasca.

Mamica lui Codrin din 21.02.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

Tomasa, Gabi, va multumesc pentru raspuns. M-am linistit ca nu sunt singura si sa speram ca isi vor reveni dupa intarcare.

Shobo, f. frumoasa camera lui Codrin

Mona si bebe Mihai (13 ian. 2005)
Poze

Mergi la inceput

test:

Codrin
Camera lui Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Tort de pere (de la prietena mea carmissis)

" ai nevoie de 3 pere tari, care nu lasa mult suc , 100g. migdale stifturi, dar noi folosim, samburi de dovleac sau floarea soarelui decojiti, sunt la fel de buni 3 oua 150g zahar 150 g faina, 30 g amidon alimentar, 1 lingurita cu varf de praf de copt 200 g unt moale, dar noi folosim margarina pt ca ne place mai mult, 1lingura rachiu de pere sau rom sau cognac, si coaja de la o lamaie, noi nu o punem pt ca nu ne place, apoi o forma de torrt mic sau mijlociu, 20g unt, 1 lingura zahar si 1 lingura faina
Se prepara astfel:
1. se unge cu cele 20 g de unt forma de tort si apoi se pune la frigider
2. dupa 10 minute forma se tapeteaza cu amestecul de faine +zahar(lingurile)
se scutura de surplus forma si se tapeteaza pe fund cu migdalele
3. se incinge cuptorul la 180 grade
4. intr-un castron se amesteca untul moale cu 150 g. zahar, apoi se pun pe rand ouale intrgi, dupa fiecare ou omogenizezi
5. peste compozitie se pune faina+amidon + praf de copt (nestins); apoi alcoolul si coaja de lamaie
6. perele se curata de coaja se curata de cotor si se taie jumatati
7.in forma se pune jumatate de compozitie,apo se imprastie perele si se pune cealalta jumatate, iar deasupra cealalta jumatate de migdale.
8. se coace prajitura cca 50 minute la foc potrivit sau mic (se incearca cu o scobitoare), se scoate din forma si se lasa sa se raceasca
se poate manca simpla sau cu frisca..."

si iese demential...

Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Industria cu urs

Mergi la inceput

Ilucae, ce v-a zis dr-ul??? sint dintii? e mai bine acum? offf, saracutza! cind ma gindesc ca ne asteapta si pe noi.......

Amo, multumim de aprecieri, si mami cu puiul se simt tare bine in camera lui bebe :)
cu sinii si mie mi se pare ca e usor mai maricel dr. decit stg dar sper sa-si revina... asimetriile corpului, ce sa faci...

bestutza, stai mami linistita ca nu-i bai asa mare! voi sa fiti sanatosi!

Mergi la inceput

tomasa, eu nu am retinut de ce te plingi tu ca e slab Tudor, mie nu mi se pare absolut DELOC! unde e luminarea ca n-o vad?

shinutza, multumim frumos de aprecieri -stim ca sintem cam porcusori dupa cum ne-a facut Culcer da' sintem porcusoru' lu' mami . si noi am vazut-o pe Iulia, tare scumpa s-a facut si ce bunica prezentabila, chiar tinerica am zice

Codrin
Camera lui Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna seara , iata ca iarasi a mai trecut o zi si se pare ca Mandy devine din ce in ce mai vorbareatya , plangareata si jucausa . Ea vrea din ce in ce mai multa atentie insa doar de la mine . Daca e doar cu tacsu plange , nu stiu de ce vrea sa fie doar cu mine .
De papat supica nu a vrut , nu ii place si cu asta basta .
Raman la fructe si i-am luat si branzica pe care nu stiu cum sa i-o dau .
Nici eu nu am vazut lumanarea albastra .
Am vazut camera lui Codris e super draguta , bravo voua sa va bucurati de ea .

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 4luni si jumatate

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Witchie multumim pt reteta de tort.Nu cred sa-l pot face maine pt ca perele pe care le-am cumparat eu sunt din cele zemoase si coapte, ca asa-i plac Rebecai, dar sigur am sa-l fac ca mi-l imaginez foarte bun.
Shobo am aruncat un ochi si la camerta lui Codrin faina ,mi-a placut foatre mult lustra avion.De unde a-ti luat-o?

Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE

Mergi la inceput