Weekend la munte - IMPRESII
Ne-am intors. In primul rand sper ca ati ajuns cu totii cu bine acasa.
A fost extraordinar de frumos. Eu una sunt super incantata. Vremea a tinut cu noi, a fost si soare si racoare (cu cativa norisori) dar a fost bine.
Trebuie sa recunosc ca am avut si o "mare suparare". Am mancat bataie la table dar data viitoare ma razbun.
Sper din tot sufletul sa nu fie prima si ultima intalnire de genul asta mai ales acum dupa ce s-au legat prietenii....
Fetelor, va astept sa descarcati pozele sa vedem cum au iesit si sa va scrieti impresiile din calatorie.....:))
Va multumesc tuturor pentru acest weekend minunat. Ma duc la somnel, ca maine dimineta trebuie sa sparg usa la serviciu.
Pupici la bebici,
Flory si Andrei (27 Nov 2004)
Raspunsuri
Briantis spune:
A fost foarte frumos si ca orice lucru bun a durat cam putin .Sper ca data viitoare sa plecam intr-un weekend prelungit .
Sper sa terminam toate cu problemele care le avem ,legate de adoptie ca sa ne putem bucura 100% .
aissa spune:
Hello!
Eu n-am stiut ca n-aveti somn, ca altfel scriam si eu aseara!
A fost super frumos, pacat ca prea scurt. Si imi pare rau ca am nu m-am simtit eu asa grozav ca sa ma fi distrat total (nici acum nu ma simt grozav....). Dar asta nu inseamna ca nu mai vreau sa facem figura, cu conditia sa stam in fata noi fetele!
Aveti poze de la munte aici, sper sa va placa si le astept si eu pe cele facute de restul lumii.
Cristina si Alexandra (30.09.2004)
aissa spune:
Pentru cine nu le poate vedea pe yahoo:
http://community.webshots.com/user/aissa1973
LuminitaB spune:
Fetele, imi merge netu' ca melcu'. N-am reusit sa vad pozele Aissei si nici sa le "urc" pe ale mele.
A fost foarte frumos si va multumesc tuturor ca ati facut posibila acesta intilnire.
LuminitaB
mami lui Tudor 2.12.2004 si a lui Cri 24.12.1998
pozele noastre
florypop spune:
Nu o sa va vina sa credeti.
Am trimis pozele unui coleg de serviciu si stiti ce mi-a zis? De ce nu i-am zis ca am gemeni??????
NO Comment!
Rozi spune:
Ioi! Ce fete harnice (cel putin Flory m-a spart, marturisesc spasita!!) Eu abia acum m-am dezmeticit (prietenele stiu de ce ), bb e schimbat si hranit, bagajele inca nedesfacute
Eu vreau sa va spun ca ne-am simtit foarte-foarte bine, ca desi mi-a fost nitel teama cu atatia bbei dupa noi, aproape toti au fost supercuminti si draguti. Spun "aproape" pt ca Victor e un mofturos la dormit si un uracios daca nu isi face somnul.
Altfel conditiile au fost foarte bune, toata sala de mese la dispozitia noastra, copiii peste tot!! Asa placut a fost de plimbare, nici foarte frig nu a fost!
Abia astept sa reeditam povestea, poate mergem undeva mai aproape (daca stam tot doar 2 zile) sau mergem tot la munte dar stam mai mult.
Va pup si ma bucur ca ne-am inteles asa super!!
pashosha spune:
salutare fetele...hop si eu mai tarzior..am mult de tot de alergat, ca de, sunt nasha sambata...Deci, la munte a fost super misto, si m-am bucurat foarte mult ca v-am si cunoscut personal.Sunteti niste fete extraordinare si aveti niste bb dementiali, m-am indragostit de ei cat de dulci sunt...va multumesc mult pentru invitatie si astept sa ne mai vedem intr-un week-end apropiat ..si poate imi revin si eu la remy frate, ca am luat bataie de la Rozy si Luminitza la greu..cam proasta eu la ora aia.....SA VEDETI CE VA FAC DATA VIITOARE!!!! Oricum, Maya si Luca , azi dimineatza ma intrebau daca mergem maine la munte ...poate reusesc sa pun si eu pozele azi pe net, sa vedeti ce misto au iesit..va pup pe toate si pe bb mai ales...
A FOST MARFFFAAAA!!!!!!!!!!!!!
florypop spune:
quote:
Originally posted by Rozi
Ioi! Ce fete harnice (cel putin Flory m-a spart, marturisesc spasita!!)
Ce-ti veni soro?
Cand am deschis subiectul pe forum aveam deja la activ 2 masini de rufe spalate si bebe spalat, mancat, culcat.
Sunt zombi. Am dormit 3 ore. Si azi e 13.....
Va pup,
aissa spune:
Flory, pey si ce facem, maritam gemenii intre ei?
Deci, vreau sa va spun ca Alexandrei i-a priit tare mult la munte. De aseara vorbeste intr-una (cand vorbeam cu mama la telefon s-a mirat si ea ca o auzea), iar acum de cateva minute tot trancane si spune printre alte silabe si un fel de "ta-ta" de e Tony ud tot!
Flory, esti foarte rezistenta, eu abia acum am spalat 1 masina (nu mai am unde sa le pun) si i-am facut (adica doar am fiert) cateva legume. Si mi-e o leneeeee!
Gabriela, abia astept sa pui si tu pozele.
Iar ca sa vedeti ca sunt zombi, azi dimineata am spalat jucariile Alexandrei, inclusiv telefonul.....pe care n-am realizat decat prea tarziu ca nu trebuie sa-l bag in apa.....asa ca, firesc, l-am stricat!