Cresa in Timisoara
Poate cineva sa imi recomande o cresa cu program prelungit in Timisoara ?
Multumesc,
Virginia
Raspunsuri
irinaschwartz spune:
depinde in ce zona stai,noi am vazut de curand o cresa de stat in spate la judetean(desi nu mai sint locuri) si am vazut o cresa-gradinita care mi-a placut foarte mult...in zona Giroc str Mures gradinita Tom si Jerry,au program de la 7 la 7...si mi-au placut mult conditiile iar pretul e cam mare .
Ina mamica de Vlad 28.10.2003
Ana68 spune:
Virginia si Ina,haideti la subiectul "Timisoara".Acolo gasiti mamicute din Timisoara si cu siguranta veti gasi raspunsuri la intrebari....Va astept cu mult drag acolo...Atentie : maine,16 iulie,ora 18.00 avem intalnire toate in Piata Unirii,la fantana.Veniti si voi?
"Timisoara" se afla la topicul "Prieteni dintotdeauna".
Sper sa ne vedem si sa ne cunoastem.Va pup!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Doris-Alina spune:
Virginia si Ina, asa cum a zis cea mai de treaba fata de la noi, Ana, haideti la noi pe Timisoara...
Suntem dornice sa va ajutam, si chiar putem...
Va asteptam!!!
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
POZE CU NOI
fgvirgi spune:
Multumesc mult pentru raspunsuri. Din pacate eu a trebuit sa ma hotarasc inainte de 15 iulie pentru ca am inceput serviciul.
Am cautat cu disperare o cresa unde sa primeasca si prichindei de la 6 luni. Chiar si cele de stat (si am sunat la o gramada), mai nou au doar copii de la 1,5 ani si in plus au program doar pana la ora 17. Singura exceptie este cresa saptamanala de langa fabrica de ciorapi, dar au concediu in august.
Iar in ceea ce priveste sectorul privat, prima conditie este ca bebele sa stie sa faca pe olita ... ceea ce la 6 luni iese din discutie.
Pana la urma am gasit o cresa privata Baby's Land (pe Macedonski) cu program de la 7 la 19. A fost singura optiune pentru mine avand in vedere varsta si orarul de care aveam nevoie.
Marina (fetita mea) s-a adaptat repede si desi mi-am facut griji la inceput, acum pot spune ca sunt multumita de alegerea facuta.
Virginia
Ana68 spune:
Virginia,
zi-mi si mie unde este Macedonski asta si cat platesti pe luna la cresa unde merge cea mica ?
Eu azi am fost si eu la "vanatoare " de crese si nu am gasit decat gradinite.
As vrea sa incerc si eu la cea de langa fabrica de cioarpi,dar daca zici ca e inchisa poate am sa merg in septembrie.
Tot asa am vrut sa intru la cresa nr.9,de la intersectia Cetatii cu Bogdanestilor,dar era lacatul pe poarta.Am sa incerc acolo si in septembrie.Te rog spune-mi si mie unde e cresa unde merge moatza ta si cat e pe luna plata.
Multumesc mult si poate vi si tu pe forum la "Impreuna ,Timisoara!".Apropos,fetele de acolo fac intalneala pe 5 august,la terasa Texas,daca te tenteaza sa vi,esti binevenita!
fgvirgi spune:
Scuze Ana ca raspund cu intarziere, eu intru mai rar pe forum.
Macedonski este undeva aproape de Piata Balcescu, mai exact langa cimitirul Rusu Sirianu. Pretul este de 150 EUR pe luna.
Cresa de langa fabrica de ciorapi este toata luna august in vacanta. Cand m-am interesat eu, mi-au zis sa vin in septembrie.
Si cei de pe Cetatii sunt in vacanta in perioada asta.
In legatura cu intalnirea de la Texas, mi-ar fi placut sa vin sa va cunosc, dar din pacate eu lucrez pana la ora 18. Dupa ce o iau pe Marina de la cresa trebuie sa-mi rezolv si treburile acasa. Poate odata cand va intalniti in weekend.
Virginia
Ana68 spune:
Virginia,multumesc mult de raspuns.Am sa incep si eu cu "sapaturile" din 15 august,pe la cresele de stat din zona mea,ca la cresa particulara nu imi pot permite...numai bine iti doresc!
PS.Intra si la "Impreuna,Timisoara!",ca poate mai facem intalneala si poti veni si tu....S-ar putea sa mai fie una in 16 august,nu stiu sigur....