Copilasi poznasi de ian-feb 2004-(77)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elena I. spune:

Emilly, de obicei pe Erica o asez in patut si-i dau drumul la un CD cu muzica pt. copii. Dar, cind e mai agitata, o tin in brate si-i povestesc sau ii cint. Ea suge degetelul si asa adoarme intr-un final- apoi, la patut cu ea!

Elena si www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=114403852205&page=1&sort_order=0" target="_blank">Erica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

mercic Elena!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Emily, pe Rachella o pun in pat cu mine ai dau lapticu mai stau cu ea 10-15 min pana o ia somnu ca trebuie sa ma traga de par sa ma pupe ...e ritualu nostru in fiecare seara....si dupa ce a a dormit o mut in patutu ei.....da de 2 zile stau cate o oara sa doarma nu stiu ce-i cu ea......dar de obicei cam asa adormim

Monica noi suntem la plaja in fiecare zi.....concediu nu vom avea anu asta ,ca de ni se tremina casa, dar la anu probabil ca vom veni in ro.Ca eu vreau la noi la mareeeeeeeeeeeeeeeeee (aici nu-mi place ) singuru loc unde intr-adevar e super si-mi aduce aminte de ro, e Ayanapa da nu ma pot duce in fiecare zi.

Adriana

Si ptr ca mi-am inceput ziua cu nervi a trebuit so continui nu?????
Dim am facut tocanita....bun...ai dau la fata sa pape si-o bag la culcare cand ma trezesc eu cu gandu la tocanita...ma duc in bucatarie mama cu oala de tocanita poc la gunoi.....moama m-au apucat niste crize de nu va zic....am inceput sa urlu la mama, ia saraca ma lasat sa ma descarc dupa care mi-a spus ca cineva pusese paine in oala mea cu tocanita cine naibi habar nu am....si uita-ti asa mi-am continuat eu ziua cu nervi
Acum ma-am apucat sa fac alta tocanita ca ia placut tare mult lu fimea si-am amenintat toata casa care mai pune mana pe tocanita fetii jar mananca

Anita si Rachella -17.o1.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Anita-mai intai plansu' si apoi rasu'.M-ai omorat cu ambele. Doamne-fereste-i pe puii nostri scumpi si nebunatici....!
Eu nu ma simt deloc bine....si cand ma gandesc ca tb. sa astept inca 2-3 saptamani cu starile asteaNu am curajul sa-mi fac testul...doar-doar s-o intampla vreo minune! Doamne-ajuta!
Helen,multumesc pt. intelegere, dar tot rau ma simt sufleteste...Mi se rupe sufletul pt. vietisoara asta, dar in acelasi timp ma uit la cele doua minuni din viata mea si-mi dau seama ca trebuie sa le fiu alaturi...nu pot risca ...
Emilly, gaza mea adoarme cu biberonul in manuta.Ii dau biberonul si dispar din camera.In 5 min. adoarme dusa...Nu am (sper ca nici mai tarziu)probleme cu adormitul seara.Chiar si cand mai sar cate o baita tot repede adoarme.
Ioana-pentru tatal tau si voua multa putere sa treceti peste aceasta mare incercare!

Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)

Poze MAI!
Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

'Neata!

Tania, suntem cu gandul alaturi de tine! Multa sanatate mamei tale si tie liniste. Poate Domane Doamne va rezolva el problema ta.

Emilly, Rares adoarme uneori singurel (daca e f. somnoros si obosit), adica il pun in patut si plec. In cateva minute merg sa-l invelesc. Daca incep protestele, ma duc si-l mangai usor pe spate si in 5 minute e adormit. Alt ritual nu avem. El n-a adormit niciodata in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

buna ziua
iar a venit vara
ia sa ma laud ... am gasit in sfirsit bona pentru Matei. stiti ca eu cautam pe cineva care sa vina numai cind am nevoie.
moamaaaa... da' ce bona ... o frumusete de liceanca de 18 ani. are o sora de 6 ani pe care a crescut-o ea. i-am lasat ieri in parc o ora singuri si s-au jucat de minune. miine o chem sa stea acasa. sa vedem cum se descurca. a terminat anul asta a XI-a, e la un liceu foarte bun.
Emilly, Matei adoarme intins in pat linga mine. apoi il mut in patut.
va dorim o zi suuuper

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO, Mateiutz
know your mind, love your body

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Bine v-am regasit dupa o pauza de citeva zile !

Noua ne-a trecut scarlatina (adica lui Mihnea) , dar tot nu putem spune ca suntem perfect sanatosi . Din cauza antibioticului a facut afte pe limbuta , desi i-am dat vitamine Picovit asa cum mi-a spus dr. Acum trebuie sa luam pt. astea si Stamicina ( Nistatin) care e asa de amara ....

In plus i-au reaparut bubitele si petele de pe corp , iar dr-ii au pareri diferite .Cred ca daca ma duc si la al treilea ii va pune un diagnostic diferit de celelalte : psoriazis (ceea ce eu nu cred sa fie ) sau dermatita atopica . Ultima este de fapt parerea unui dermatolog .El mi-a spus ca Mihnea are o sensibilitate marita si din cauza faptului ca este f.blond si are tenul deschis .E predispus la tot felul de alergii .De altfel am avut probleme cu el inca de la citeva saptamini , cind a avut niste pete pe corp de ziceai ca a fost urzicat . Cauza sau mai bine spus cauzele : uleiul de corp pt. copii Johnson si balsamul de rufe .

Dar acum nu am descoperit inca adevarata cauza .Ciudat e insa faptul ca cele mai multe bubite le are in asa zisele "zone de contact" : pe git , sub brat, f.multe in zona inghinala (din cauza pampersului),pe spate si pe abdomen (dar cele mai numeroase sint pe laterale unde pielea ia contact cu minutele ),pe laba piciorului (ca o sosetuta ) si nu-mi vine sa cred ..... acum m-am uitat la el si i-au aparut si pe talpi .Dimineata nu le avea .

Parca nici nu pot sa ma mai bucur ca peste 2 saptamini vom pleca la mare .Ma gindesc cum va reactiona in contact cu apa , dar mai ales cu nisipul . Doctorii ne -au recomandat insa soarele si mai ales marea .Asa ca speram ca totul sa fie bine .

Ce uituca sint !!! Am inceput sa ma pling de ale mele si am uitat de ce am vrut de fapt sa scrie acest mesaj . Voiam sa ii raspund lui Emily si Monicai

Promit ca va mai scriu un mesaj imediat .Trebuie sa imi refac starea de spirit : sau sau

Gabi , 23 sapt. si Mihnea

http://community.webshots.com/user/gabiarama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

M-am uitata la pozele cu Mihnea si parintii!!! Vai , da ce frumosi sunteti cu totii!!!! Imi place de voi!! Mihnea e un scump, frumos foc!!!! Si ce ochi are...asa ii avea si Albert, dar lui i s-au mai schimbat!!

Albert adoarme acum de cand l-am intarcat , in felul urmatior. Il pun in pat, ma asez si eu un pic langa el si il mangai prin par. Daca ii e somn adoarme in 2 minute,daca nu vrea se ridica si se da jos din pat si incercam mai tarziu, acelasi procedeu.

Cred ca la mare vom merge la Eforie Nord, nu am fost niciodata la plaja acolo, doar am trecut pe acolo, am fost la cateva magazine, nu ai ce sa vezi, nu ai ce sa cumperi , numai chinezarii. Statiunea nu imi place, insa ptr. Albert ne sacrificam, ca e mai liniste si aproape de plaja. Inca nu e sigur, e o varianta.

Gabi, voi unde mergeti? Si noi tot peste 2 saptamani plecam.

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Iata-ma-s

Intre timp i-am facut si niste poze lui Mihnea (in timp ce dormea )cu bubitele de pe piciorus si de pe abdomen . Trebuie sa fac un album cu ele , dar mai dureaza .

Anca , de curiozitate , cam cit ii dai fetei care are grija ocazional de Matei ?

Monica , noi preferam Eforie nord.Mergem acolo de multi ani .Imi place si Mamaia ,dar acum ,avind si copil , vrem sa stam la o vila unde sa avem acces la bucatarie ,iar in Mamaia nu pre gasesti asa ceva aproape de plaja , pe cind in Eforie N sunt o gramada .

Emily , baiatul meu adoarme fie leganat pe picioare ,mai ales cind e bolnavior (vine dinsul si pune capul pe picioarele mele cind ii este somn si incepe sa cinte ), fie in timp ce ii fac masaj (se intinde si geme ca un om mare ),fie cu biberonul de lapte in gura .Important e sa fie cineva linga el ,altfel nu se poate . Partea proasta e ca s-a obisnuit sa doarma cu noi in pat .

Citindu-va mesajele si vazind cit de poznasi si de nazdravani sunt copilasii vostri m-am mai linistit .Credeam ca numai al meu trebuie supravegheat tot timpul.Se urca pe scaun sau pe canapea si de acolo pe pervazul geamului in picioare; se urca si coboara singur din carut;scoate toate lucrurile din sertare si se baga el acolo etc.

Gabi si Mihnea

http://community.webshots.com/user/gabiarama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

quote:
Originally posted by gabiarama
Anca , de curiozitate , cam cit ii dai fetei care are grija ocazional de Matei ?

50.000 pe ora plus transportul (cu mijloace de transport in comun sau daca e seara tirziu cu taxiul)

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO, Mateiutz
know your mind, love your body

Mergi la inceput