Copilasi poznasi de ian-feb 2004-(77)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Adriana , ar trebui sa aiba limba albicioasa sau e posibil sa ii apara pe laterale niste bubite rosii ,care mai apoi devin albe .Mihnea facea mereu din cauza antibioticelor si il ungeam cu glicerina cu stamicina .

In privinta mincarii,al meu nu accepta mincare data cu lingurita in perioada cind il dureau gingiile din cauza maselelor.In schimb accepta mai usor daca il hraneam cu degetul.Ii dadeam numai mincare solida , dar macar lua citeva gurite ,apoi completam cu lapte.

Gabi 24 sapt si Mihnea

http://community.webshots.com/user/gabiarama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

Neata tuturor,

Monica,
si eu stiu de cresa Ciobanasul ca e ok. Insa va trebui sa ai totusi pe cineva de back-up la cresa. De regula copii cand intra in colectivitate se imbolnavesc mai des si atunci tb sa stea acasa.
Dimineata am fost atat de furioasa pe bone (S-au gandit ele sa arunce la gunoi un cactus ce il aveam de multi ani, era cat un pom de inalt si gros cat bratul. Era uscata tulpina dar avea pui verzi pe el!) incat am venit la birou decisa sa ii dau pe Art la cresa si sa scap de bone. Saptamanal se intampla sa faca vreo tampenie. Uff. Acum mi-a trecut ideea cu cresa dar totusi nu o elimin. Eu cred in cresa si in gradi ca fiind un element important in dezvoltarea picilor.

Arturicii si-au scurtat din ce in ce mai mult somnul de noapte. Apogeul a fost noaptea trecuta,. La 22.30 i-am culcat si s-au trezit la 5.45. Asa ca am instaurat un nou program prin care le voi elimina somnul de dimineata. Asta pentru ca banuiesc ca somnul destul de scurt de peste noapte se datoreaza somnului prea lung de peste zi (ieri de ex au dormit o ora jumatate dim si 2 ore si jumatate dupa-amiaza).

O zi faina tuturor,

Ioana,
mama Arturicilor YANN & PHILIP
_28.01.2004_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Salutare!

Ioana, imi pare tare rau ca bonele ti-au facut faza asta. N-ai putut recupera cactusul???
Si daca ii vei duce la cresa tot vei avea nevoie de cineva in caz de forta majora, exact asa cum ai scris tu Monicai. Daca se imbolnavesc tr. sa ramana acasa pt. a nu-i imbolnavi si pe ceilalti copii. Cred ca nu exista om perfect pe lumea asta. Eu stiu ca si mamei mele ii reprosam o gramada de chestii care nu-mi conveneau, ce sa mai zic de un strain.

Gabi, multumesc de raspuns. M-am uitat in gurita lui Rares si e perfect curata, fara zone albe sau ceva suspect. Cred ca efectiv dintii sunt de vina. O sa-i fac supa crema si o sa i-o dau tot la biberon.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Vai , bonele astea!! Pai cum au luat ele hotararea sa arunce cactusul fara sa intrebe?? Asa nu imi place cand cineva arunca ceva de capul ei, cum imi mai face mie femeia de serviciu la birou. Eu mai las cate o hartie, pare ciorna, dar cine stie ce imi notez eu, iar ea considera ca e de aruncat si uite-asa nu mai gasesc ce imi trebuie. Asa ca i-am zis sa nu arunce nimic, arunc eu ce consider ca nu mai am nevoie.
Eu m-am hotarat cu cresa, o sa il duc pe Albert .Trebuie sa imi fac timp sa merg sa vad si sa il inscriu. Sper sa ajung cat mai repede sa prind locuri.
Iar in caz de forta majora va veni mama soacra,nu e problema. Insa eu sper sa nu se imbolnaveasca prea des, ca doar acolo nu o fi focar de infectie, totusi. El e destul de rezistent, o sa ii dau si ceva ptr. imunizare si sper sa fie ok.

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena I. spune:

Azi ne-am plimbat ca de obicei in 4: Anca si Matei+noi doua.
Erica facea mare scandal in carut-normal, voia si ea s-o ia la picior. Matei a cotrobait la Anca in rucsac, a scos un biscuite si i l-a dat Ericai ca s-o impace.
dulce baiat!

Elena si www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=114403852205&page=1&sort_order=0" target="_blank">Erica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

ia uitati aici

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO, Mateiutz
know your mind, love your body

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

bai e pus si simplu mortal pustiu!!!!de unde a luat morcovul??mor-tal!!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

baby !

E clar , nu-i mai sta nimeni in cale !

Gabi

http://community.webshots.com/user/gabiarama

Mergi la inceput

Anca stii ca eu cu tine am bafta...

Aneeee!!!!Saphir!!!!!

Ane sper ca Rachella sa fie bine, ce nazbitii a mai facut?

Saphir daca imi amintesc bine urma sa mergeti la dr.pentru piciorusele lui Ailish...ce vesti ai?sper ca bune.Cind ziceai ca mergeti in Ro?hai mai zi-ne ceva de voi.

seara faina!!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ad_risnov
De ieri Rares nu vrea sa manace nimic, nimic. Doar lapte, la biberon. Nici nu vrea sa vada ce-i dau, imediat intoarce capul cand ma vede cu lingurita. Sper sa fie tot de la dinti.
Este tot mucios, tot tuseste si mai nou e si ragusit. Parca e o mica fantoma.
Pediatra mi-a zis sa ma uit in gurita lui sa nu fii facut ciuperca, dar mie nu mi se pare nimic suspect. Poate ma lumineaza si pe mine cineva cum ar tr. sa arate aceasta ciuperca.

Adriana si Rares

(13.febr.2004)
poze cu Rares

Adriana ce rau imi pare de Rares...offf, ce se mai chinuie micutul de el...vezi in gurita ca sta sa iasa vreun dintisor?si eu sper sa fie de la dinti sa sa-i treaca cit mai curind.Poate miine o sa fie mai bine

pupicei si noapte buna!!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput