Dragostea de frate
Stateam mai deunazi si ma gandeam la cate daruri nepretuite avem fiecare din noi, pe care le constientizam sau nu, fie lucruri marunte sau nu, dar ele exista pentru ca ni s-au dat, nu depind de vreo actiune sau alta a noastra. Pur si simplu le avem. Asa a fost destinul nostru.
Daca va intrebati ce daruri sunt mai de pret, fiecare ati raspunde in felul vostru: probabil sanatatea, familia, cariera...bucuriile marunte de zi cu zi.
Uite, azi m-am gandit asa...ce mult conteaza sa ai un frate/sau o sora. Conteaza enorm. Iar cand fratii se inteleg, se ajuta, se sprijina cu atat mai mult simti ca te poti bucura de acest dar.
Eu sunt fericita ca am parte de un frate bun, de prezenta caruia ma bucur de fiecare data, de simplul fapt ca imi da din cand in cand cate un telefon sau ca iesim impreuna la un sfarsit de saptamana.
Ma gandesc ce pustiu ar fi fara el. Nu as vrea sa fiu singura la parinti. Ce monotona ar fi viata asa...
Numai cine are frati/surori - stie sa-i pretuiasca.
Multi din cunoscutii nostri/rude sau nu...s-au intrebat la un moment dat de ce tinem asa de mult unul la altul? Poate ca nu in toate familiile fratii se respecta, se ajuta si de acolo aceste intrebari.
La noi nu a fost asa. El fiind cu 7 ani mai mare decat mine, m-am simtit intotdeauna protejata de el, l-am iubit, respectat, a existat intotdeauna acea dragoste sincera dintre frati.
E unul din darurile cele mai de pret pe care le am si ii multumesc Lui Dumnezeu pentru asta si ma rog sa-i dea sanatate si intelepciune, sa fie si de acum incolo la fel. Si eu ma straduiesc sa fiu o sora buna.
P.S. Cat sunt de fericiti si parintii nostri cand ne vad ca ne intelegem bine. Bucuria lor e si a noastra.
Simina
Fotografii
"Fiecare suflet este pentru alt suflet o lume ascunsa."
Raspunsuri
zana spune:
Subscriu la tema.
E al meu si nimeni nu mi-l poate lua, e langa mine cand mi-e greu si sunt langa el.
Cand eram mici ne certam uneori dar tot noi ne impacam, vedeam ca mama se supara.
Dragostea de frate /sora ma implineste, e inca un frumos din lumea asta.
Zana
Lavi spune:
Eu am o sora geamana, nu pot spune ce legatura avem, e unica, si ii multumesc lui Dumnezeu ca o am linga mine, rar o asemenea iubire si intelegere.
Am avut curajul sa trecem peste toate problemele si de fiecare data sa o luam de la capat.Este nasa Evusorului meu si se inteleg de minne. Acum Eva o sa aiba un fratior si ma rog si ei sa imparta legatura speciala care este intre mine si Georgi.Cel mai bine este sa pastrezi si sa continui o relatie, sa ai grija de ea, mereu.
Lavi
mamaluidavid spune:
Acum ca sunt departe de surioara mea mare inteleg de fapt ce puternica este si va fi legatura dintre noi.
Intre noi sunt 4 ani diferentza,cand eram mici nu ne prea intelegeam,ma `batea` mereu insa acum am devenit foarte apropiate si ii simt dorul,nu pot rezista mai mult de 2 zile fara sa vorbesc cu ea.
Stefania si David 24.12.2004
www.babiesonline.com/babies/d/davidel" target="_blank">DAVID
Poze noi
buterfly spune:
Sunteti niste fericite!Eu nu am nici frate nici sora si sincer va spun ca e tare rau asa.Abia acum imi dau seama ce bine ar fi fost sa fim 2,pentru ca nu mai am pe nimeni langa mine(mama e placata din tara ,tatal meu a decedat),tocmai din acest motiv am facut 2 copilasi pentru ca stiu ce inseamna sa fii singur.
lucia_cs spune:
Felicitari pentru fratii vostri.
Si eu am o sora, suntem foarte diferite, dar ne iubim si asta este extraordinar. Legatura asta de sange e ceva inexplicabil de dura.
_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50738" target="_blank">
Aici poti face viata unui copil mai acceptabila!
Putin+putin=mult
Lucia sotia lui Csaba
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">
Poze Bunny
maimutzica spune:
Eu n-am nici frate, nici sora...nu e bine...
Sobaritza cu experienta execut carute diferite modele