Copilasi de oct-noi-dec 2003 (60)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Marioan sa stii ca m-ai facut tare curioasa cu electrostimularea. Cum se vede pielea dupa? Celulita sa mai duce? Trebuie creme speciale dupa?Si mey pe primul loc la lungani e Aldo cu 90.5cm, dar e si cu o luna mai mare. Si vestea cea rea primita de mine era de la Alyssa....eu nu citisem in acea dupa amiaza pe DC subiectul ei, m-a sunat si mi-a zis la telefon de era sa cad jos din picioare. Of tare imi e mila de ea... Cred ca cele care o stiti ati citit subiectul.Lena eu dulceturi nu i-am dat pina acum, ma feresc sa-i dau asa mult zahar de obicei, ok exceptii mai fac si eu, dar dulceata inca nu. Iar scoala nu o poti face mai tirzior, cind Freya e la gradi? Ca poate iti prinde bine sa o ai. Noi am terminat gradina, am pus si trandafiri si multe alte flori, apoi peste tot vreo 10 cm de pamint proaspat, l-am nivelat si am pus seminte de iarba. Asteptam in 2 sapt iarba. Pina atunci nu putem iesi in curte doar pe afara la joaca.Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marioan spune:

pt Aldo sa fie sanatos si destept-scuze pentru greseala.Chiar e inalt Aldo ,Andrei azi face 1 an si 8 luni deci e chiar mai mare decat Aldo si nici noi(parintii) nu suntem pitici.
Cat despre creme iti dau ele acolo cu una speciala dar nu mi-au spus daca acasa sa mai dau cu ceva extra , eu oricum dau cu lapte de corp Dove.
Lena eu sincer dulceata nu am dat dar niste geam facut de mama mea a mai gustat.Dar el e innebunit dupa muraturi(in special castraveti) nu dupa dulce.
Week-end placut!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Fetelor, va pup, noi plecam saptamana viitoare la mare, de fapt de maine pana duminica viitoare. Sper sa vaem vreme buna! Va pupam si aveti grija de voi.

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare,
Fetelor, ma speriati cu puiutii vostri care sunt asa de inalti. Cred ca al meu e printre cei mai scunzi si grasuni.
Uki, sanatate multa mamei tale!
Ancuta, eu zic totusi sa te feresti de carat in brate. Eu is mai pesimista. Acum depinde de organismul fiecaruia. Poate tu esti mai puternica. Dar mai bine sa nu ridici prea des si mult timp greutati.
Aici asa zic astia sa nu ridici mai mult de 10 kg.
Lena, eu nu ii dau deloc dulceata puiului. S-ar putea ca si lui sa-i placa. Incercam sa avem in casa numai fructe proaspete si uscate. As vrea eu niste prajituri, dar daca le am in frigider, e clar ca nu ma las pana nu le termin.
Acum Luca e innebunit dupa stafide, dar nu ii dau prea multe.
Laura, am citit si eu despre Alyssa. Si stiu prin ce a trecut, ca mai postam si eu cand cerea si ea sfaturi.
Ven, sanatate multa lui Markus. Pupicei.
Ileana, drum bun si distractie maxima la mare.
Si Luca mi-a racit. Tuseste, curge nasul. Ieri am fost la piscina si nesuferitii astia nu au mai incalzit apa si banuiesc ca de aici i se trage. Deh,
De ieri Luca stie albastru, verde, rosu si galben. Si e tare mandru cand il intreb si stie sa-mi raspunda. Asteapta bravo-urile.
Ah, si acum stie ca el e Luca. Arata cu degetelul inspre el, zici ca-si face o gaura in piept, cand il intreb cine e el.
Va doresc un we placut,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Felicitari pentru invatatul culorilor, Ciuf, .

Si ca un facut, tot de ieri, si lui Matei au inceput sa ii curga mucii, el cred ca a prins vreun virus canadian de prin vreun magazin , asta e, nu are febra sau alte dureri (deocamdata), numai stranuta si ii curge nasul garla, muci transparenti.

Ileana, drum bun si sa aveti timp fain, soare din plin si copil cuminte.

A, sa nu uit, Matei stie de cateva zile ca face kk, se tine de fund si vine si imi arata ca a facut , cred ca trebuie sa incepem si noi operatiunea olita, sper sa fie cooperant, ca pana acu urla cand il puneam pe obiectul muncii.

Matei

PozeNoi

Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zeeva spune:

Mai fetelor am avut un soc mare seara trecuta da' partea buna e ca nu a fost cu urmari grave. Ma intorceam cu fetele de la repetitia generala a Mirunei care are serbarea anuala de balet (azi si maine) si in timp ce conduceam eu linistita pe o strada in centru deodata m-a izbit un pick up track (un fel de camioneta de lux care aici in America e o masina foarte populara). Soferul, un pusti cascat, nu s-a asigurat si a iesit de pe driveway-ul lui taman in strada direct in mine. Eu cum l-am vazut am accelerat ca sa-l evit, dar tot m-a lovit in spate pe dreapta de mi-a facut masina de comedie. Fetele
s-au speriat de la bubuitura si de izbitura puternica si au inceput sa urle ca din gura de sarpe; eu am tinut masina sub control cat am putut ca era cat pe ce sa se rastoarne si am intrat pe trotuar ca sa nu intru pe sensul invers. Noroc ca si eu am masina mare, minivan, si am fost toate bine fara nici o lovitura. Mi-a stat inima in loc de spaima caci ma gandeam ca daca se rastoarna masina e tare nasol pentru fete. Evident ca amandoua erau in scaune regulamentare si cu centuri. Imediat au venit la fata locului politia, pomperii si ambulanta si au verificat ca fetele sa fie o.k. le-au dat si ceva jucarii sa le linisteasca. Miruna saraca era in costum de balet si cu machiaj de scena si plansese asa amarnic ca era plina de rimel pana la gat. Maia plangea cu sughituri murdara toata de turta dulce ca ea micuta rontaia o turtita chiar cand s-a intamplat incidentul. Am multumit Cerului ca am scapat nevatamate si doar cu sperietura. Azi compania de asigurari a venit si a luat masina mea botita sa o repare la ealer-ul Ford si mi-a lasat alta ca sa umblu pana mi-o termina. Nu ma costa nimic desigur caci accidentul este numai din vina baiatului de pe track. Acum chiar ma amuz un pic, ca Asigurarile mi-au trimis tot un minivan, Ford Freestar Limited - varianta cea mai de lux, adica cel mai dotat minivan posibil. Asa ca sa am si eu un bonus. Da' sincer sa ne fereasca sfantul pe toti de incidente rutiere ca sunt tare urate.
pupici la copilasi,
Z.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

draga zeeva bine ca nu a-ti patit nimic grav.off eu sigur nu o sa conduc niciodata numai de frica accidentelor.
pupam fetele frumoase si sa fie sanatoase.

ciuf, felicitari lui LUCA .(alvaro stie mai demult dar nu am vrut sa iti spunglumesc bei sa nu sariti pe mine , este un subiect deschis cu mamicile geloase....si imi mai permit cu ciuf sa fac glumite)

adameasca druuuum buuun la mare si cat mai mult soarete asteptam cu poze si povesti.

carmen , muuulta sanatate lui MATEI.
te-am intrebat cu cateva saptamani in urma despre ce vaccine a facut MATEI la 18 luni dar nu mi-ai raspuns .
vreau sa te intreb daca nu cumva are reactie de la vaccin ?(intreb si eu ca nu stiu , Alvarica imediat a avut reactie pe moment si tot il mai tine doar ca nu gasesc lista aia cu vaccinele dar cand o sa merg cu el la 2 anisori o sa fac copie sa vad ce vaccine a facut la 18 luni.Inca o data muuulta sanatate.

lena, de ce nu te duci la scoala cand o poti duce si pe freya la gradinita!
gem eu i-am dat de prune cate 1 lingurita mica cand este constipat.

uki, tu esti de coma cu cele 1500 de jucari.Asa face si Alvaro dupa o 1 balacit in piscina cu tot 1500 de jucari.
pupici

marioan , bine ai venit printre noi(asta urare din partea mea)
Andrei este grasunel cu 14 kg la inaltime nu stiu cum sta dar am vazut ca ALDO al lui vikinga si Markus al lui VEn sunt pe primul loc.
pupam pe grasunelul de Andrei.

ancuta, eu zic ca daca poti si te simti in stare sa il cari pe Martijin in brate atunci nu are ce rau sa faca la bebelica.
Daca ai sarcina cu riscuri si probleme sa stai la pat atunci sigur nu ai voie sa ridici nici un ac

Ven , imi pare nespus de rau pentru MARKUS.Off saracuti de voie abia treceti peste una si vine alta, bine ca ai ajutor de la mama si sora...lasa ca o sa vezi ce baiat mare o sa fie in curand si ce basketbalistMulta sanatate va dorim.

vikinga iubita , am citit si eu imediat dupa ce ai scris tu pe forum ca ai primit vestea rea de la o prietena ...eu m-am cutremurat si am plans pentru ea.Imi este gandul numai la fetitele ei si ma doare sufeltul pentru ele 3.
O sa fie bine mai tarziu , acum stiu ca sufera enorm si se invinovateste dar sigur ea nu are nici o vina.
Va pupam draga vikinga si pe ALDO lunganul trupei.

Alvaro este mai bine azi.In ultima luna a fost tare bolnav de nu stiam de mine si azi cand si-a revenit a si luat-o pe coaja (la poponel)ca numai rele face
Tot biberonar este si nu pot sa il dezvat deocamdata ca urla rau daca ii spunca este timpul sa aruncam biberonul la gunoi...urla de scoate tot gunoiul in casa pana isi gaseste biberonul si zice YEEPPP cand il gaseste.Imi vine sa il musc de "CUR" de drag ce imi este de el

Dupa cum am mai spus de Luni incep serviciul si abia astept doar ca ma simt prost din cauza ca Alvaro a stat numai cu mine si acum trebuie sa stea cu tati 2 zile pe saptamana de la 8 la 8pm...nu stiu cum o sa fac fata dar cred ca o sa fie bine pentru mine sa mai ies si eu din cercul asta de stat in casa non stop .

Va pupam si va dorim muuuuuuulta sanatate si sa auzim de bine.

Nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37862" target="_blank">A fost odata...Fat-Frumos din LACRIMA

Mergi la inceput

Elena, scuze daca nu ti-am raspuns .. chiar nu mai tin minte ca m-ai intrebat despre vaccinele de 18 luni. Deci Matei la 18 luni a facut urmatoarele vaccine:

1. Dtap-Polio-Hib (protejeaza impotriva difteriei, tetanosului, tuse magareasca, poliomelita, si influenza tip b sau gripa)

2. MMR (protejeaza impotriva rubeolei, rujeolei si a varsatului de vant).

Ar mai fi putut face gratuit Prevnarul (care e pentru infectiile cu pneumococi (gen pneumonie, otita, etc), dar am ales sa nu i-l fac, deoarece am citit multe chestii rele despre el, eficacitatea lui nu e dovedita decat la 1-2% din copiii vaccinati, in schimb reactiile adverse sunt f. multe si urate, sunt si cazuri de deces de la vaccinul asta). Asa ca pe asta il sarim din schema. Eu te-am intrebat daca i l-ai facut lui Alvaro, ca de la Prevnar ar fi putut face reactie urata asa cum a facut el.

de la noi si insanatosire grabnica, iar tie servici usor si relaxant , cu toate ca stiu ca la Old Navy nu o sa fie asa, ai sa fi in priza non stop.

Matei

PozeNoi

Mergi la inceput

Zeeva, , vai, bine ca ati scapat nevatamate. Eu nu stiu daca as mai avea curaj sa ma urc in masina o perioada. Mie una mi-e tare frica sa ies pe highway, cand vad camioanele alea imense mi se taie orice pofta sa ies cu masina , dar stiu ca pana la urma va trebui sa o fac si pe asta.

Matei

PozeNoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

Buna!

Zeeva, mama mia, mare grija cu dobitacii astia neatenti, pupici la fetite, si sa ne povestesti cum a fost la serbare

Elena, bey hai ca esti asa simpatica cu muscatu' de "CUR"... m-am prapadit de ras (uite unul din motivele pt crea sunt grasomega

Si noi suntem piticoti: 80 cm si 12 kile (da ma' da noi suntem si cei mai din urma nascuti, nu? chiar in ultima zi...
eh, noi sa fim sanatosi!!!

Ileana, va dorim vreme frumoasa, apa calduta, copil cuminte, si... ce mai vreti voi! o sa va intoarceti tzigani, sunt geloasa

sotul meu vrea in Delta... eu insa nu m-as incumeta cu Mariuca dupa mine, pe vapor o zi intreaga... cu tot tacamul pt ea... cam mult, nu stiu

mai vorbim, voi ce faceti in weekend asta?

hmm? ceva de genul asta???

GABRIELA SIMARIUCA(31 dec 2003)

Mergi la inceput