Copilasi de oct-noi-dec 2003 (60)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marioan spune:

Ileana ma bucur pentru voi ca analizele sunt bune si puneti pleca la mare.Distractie placuta!

Uki am retinut saptamana viitoare vorbim dar ar fi bine sa-ti faci programare ca altfel bati drumul degeaba cum am patit eu prima oara.

Alexandra pentru Isabel sa se faca repede bine-nu stiu nimic despre entero-viroza dar si Andrei a facut la fel de dimineata de la 5 dimineata plangea si dormea -eu tot dau vina pe dintii ca altfel e foarte vioi si bine dispus ziua.Dar musca rau de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Fetelor, bad news:
Markus are giardia/lamblia.
A facut el diaree sapt. trecuta, si cu pofta de mancare sta cam prost de vreo 2 sapt. Intuitia mea n-a dat gres nici de data asta. I-am dus (eu de capul meu) o proba de kk la Sanepid. Si.... surprise!
Azi dupa-masa mergem la tanti dr. sa vedem ce ne recomanda.
Chestia nasoala e ca am avut eu (sau mai am, nu stiu, ca nu mi-am repetat analiza). Drept pt. care am facut 2 ture de Fasygin si 2 ture de trat. naturist (Giardinofug). Si i-am dat si copilului , peventiv, 2 ture de Helmiflores, cu 10 zile pauza intre ele, asa cum scrie la carte. Astea sunt niste picaturi naturiste din plante, special pt. asa ceva.
Asa ca banuiesc ca il asteapta trat. alopat (adica cu medicamente ), daca ala naturist n-a avut efect!
Ufffff!

Vestea buna e ca maine vin mama si sora-mea pt. o saptamana la mine!

Ma iertati ca va povestesc numai despre noi, dar n-am vreme sa ma intind....ma intelegeti voi!

Va pupam dulce de tot!

Venera, mama lui Markus (10 dec.2003)
Poze - si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Ven, imi pare rau pentru Markus... Lasa ca trece, majoritatea copiilor au probleme cu viermisorii intestinali. Nu te mai supara, ca scapati si de asta. Bine ca vin soacra si sora, poate te linisteti si reusesti sa inveti cat mai mult.

Marioan, multumim!

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

Buna!

Ven, ce rau imi pare sa aud ca Markus e bolnavior... da' asta nu se ia? de unde ? sau cum se intampla? ca sa stim si noi sa ne pazim!

tot ce stiu (de la mama, e ca tre sa bagi la greu usturoi si seminte de dovleac)

Marioan, inteleg ca tre sa ma programez, dar ma gandeam sa merg o data cu tine sa vad, si poate ma si progr atunci... sa vad ce si cum, ce zici? ne intalnim intr-o zi sapt viitoare cand mergi tu?
nr meu e 0788-57 42 12(gabriela) da-mi un mesaj...fac si cinste(specialitatea mea)

am bagat un okean la site-ul corinei danila, acum astept info pe mail cu preturile...

Elena, pupici la Alvaro si mult succes la doctor!

Vikinga, of, si eu care credeam ca dupa scoaterea steriletului imediat se ramane, ce ma oftic...cred ca si tu, apropo, am cazut la pace cu sotul si voi scoate si eu in curand chestia aia care tine bebeii departe
ca mi-ar place sa fac un berbecutz, ca mine...

va pupacim pe toate mamicutele si puisorii

GABRIELA SIMARIUCA(31 dec 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta06 spune:

Am revenit si eu.

Azi am fost cu piticul la pediatru. Are 85 cm si 10 kg. Pe graficul de greutate este la limita inferioara, cum a fost mereu, iar pe cel de inaltime este pe linia medie, cum a fost mereu.

Ne-a trimis la analize, ca sa vedem daca o avea vreo problema de nu ia mai mult in greutate. I-au luat o groaza de sange din vena, saracutul vreo 10-12 eprubete. Maine duc si kk pt coprocultura. Iar pe 7 aprilie mergem la dermatolog, pentru ca are un fel de iritatie pe maini si picioare. poate ii descoperim si cauza, Eu cred ca e alergic la ceva.

Azi am umblat toata ziua cu el pe jos, de m-a demolat, ca am uitat caruciorul la tati in masina. Si martijn a facut ceva care m-a surprins. Nu stiam ca intelege atat de mult. Acasa ii dau diverse hartii sa le duca la gunoi, si le duce fericit. Iar astazi, in statie la autobuz, i-am dat o sticla goala si i-am zis sa o duca la gunoi. S-a dat jos de pe banca si s-a dus direct la cosul de gunoi, 5 metrii mai incolo. Era cam inalt, asa ca nu a reusit sa o puna in gunoi. Insa am fost tare mandra de el. intelege puiul meu ce-i zic.

In alta ordine de idei, de o saptamana am probleme cu un picior, mai precis cu talpa si zona din jurul gleznei. Medicul de familie nu stie care-i problema, insa m-a trimis la fizioterapie. Am fost azi, si tipa de acolo crede ca-i o infectie ceva, undeva. Sa vad mai departe ce or hotari ei impreuna, insa intre timp pe mine tot ma doare. Uneori chiar nu pot deloc sa merg.

Acum ma duc la nani......ca-s obosita. Am citit mai pe sarite ce ati scris, si revin maine.

Aaah, inca ceva......azi l-am carat pe fi-miu cam mult, si desi nu are decat 10 kg, mi-am cam facut griji pt bebe. Ce parere aveti? Care este probabilitatea sa-i fi facut vreun rau? Si daca o fi asa, cam cand ar trebui sa vad vreun semn?

Pupici pt toti piticii vostri grasunei, vorbareti, inaltuti. Sunt toti niste minuni mici, iar eu pe-al meu il pup non-stop.

Ancuta (DPN 11 feb. 2006) & Martijn, (24.10.2003)
Poze cu Martijn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Ancutza, stai listita ca nu i-ai facut nimic lui bebe, eu mai citesc subiectul mamici de iunie-iulie 2003, si e acolo o mamica, Romana, care are 2 baieti si e iar burticoasa. Primul baiat are 2 ani si un pic, cel mic 1 anisor si iti dai seama ca ii ridica pe amandoi in brate aproape toata ziua, si nu are nimic. Si ca fapt divers, eu in luna a 8a mergeam singura uneori la piata si imi cumparam lubenita - pepene verde (de cate 8-10 kile) pe care o caram singura pana la masina, si tot nu am patit nimic. Asa ca relax.

Matei

PozeNoi

Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003

Mergi la inceput

L-am masurat si eu pe Andrei are 86cm si 14 kg deci eu zic ca e super ok.
Uki , ok te sun dar ca principiu eu o sa merg luni, miercuri si vineri si eu incerc sa ma programez pe la 4.30-17.30 in functie de cand au ele liber.Eu am negociat sa stau 6 ore la serviciu pana la 2 ani si nu stiu daca orele astea sunt convenabile pt tine(sau inca stai acasa???)Oricum tinem legatura.
Ileana sa aveti parte de vreme frumoasa si apa calda si sa apuci sa te si odihnesti un pic.
Ven imi pare tare rau pentru Markus dar sper sa-i treaca repede-nu am reusit sa-l depasim la inaltime sunteti pe primul loc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

Buna!

of of... asa e cand te bazezi pe altii, din pacate draga Marioan, stau acasa pana la 2 ani, insa pentru chestia pe care vreau sa o fac (cu slabitul), ma bazasem pe mama mea... care acum si-a gasit sa se imbolnaveasca

de luni se interneaza la spital sf. ioan...nu stiu pt cat timp, si sunt complet singura, sotul meu pleaca si el in Italia o sapt...ca naiba s-au brodit toate

tinem oricum legatura cand se elibereaza careva sa ma ajute cu Mariuca, ok? cred ca tu termini toate sedintele pana atunci...

cat despre centrul Corinei Danila... moaama ce preturi, pt vip-uri!!! cine le vrea, sa-mi spuna si le trimit pe e-mail

Altceva... ieri am stat in curte vreo 2 ore in barcuta umflata si plina cu apa si cu 1500 jucarii, ratuste caluti mingiute...
si s-a balacit Mariuca mea de se facuse pielea pe ea...intelegeti!
cand am intrat in casa am uscat-o si a adormit latain 5 min...

cam asta e, sper sa va faceti repede bine, voi bolnaviorii si sa iesiti sa va bucurati de soare

cu bine, weekend fain

GABRIELA SIMARIUCA(31 dec 2003)

Mergi la inceput

Uki imi pare tare rau pentru mama ta, sper sa se faca bine repede , stiu cat e de greu mai ales ca pleaca si tati dar capul sus cand o sa te duci poate eu termin si iti spun si rezultatele.Tinem legatura ca eu oricum o sa fac o saptamana pauza ca de.. pana m-am hotarat eu am uitat ca mai exista si zilele acelea... dar o sa fac 5 sedinte pana atunci.
Cat despre balacit mai nou Andrei vrea sa se joace cu apa dar nu sa se mai ude peste tot-de ce nu stiu??
Pupici si sanatate multa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

Ancutza nici eu nu cred sa aiba nimic...are doar 10 kg, dar incerca sa te protejezi macar ca sa nu-ti mai faci idei, ar fi bine daca ar descoperi de la ce face Martij iritatie, macar eu stiu ca freya face la lapte de vaca pana acum cel putin.
Ah, freya e si mai slabutza decat Martijn, dar nici ca-mi fac probleme...si vreau sa-ti zic ca s-a facut tare frumusel Martijn, zici ca e olandez suta la suta, eu zic ca seamana cu tati al lui si la zambet cu tine!

Fetelor ajung la concluzia ca astia-adica holandejii sunt dusi cu pluta, vor sa ma duc la scoala 5 ore/5 zile pe saptamana, ca cica asa s-ar face la mine, ca sunt mai avansata, si vezi Doamne am studii univ. facute in Ro, numai ca io nu vreau sa o las pe fii mea la day-care la zuzele alea, caci am fost acolo si vreau sa va zic ca sunt niste zapacite, sunt multi copii, ele mai stau la cafele, fii mea atat ii trebuie, doar sa se joace kinderii acolo si sa bage din greseala un biscuite facut cu lapte in gura, ca-mi da in soc alergic si numai eu stiu cat am tras in romanika, cand a patit chestia asta...sper sa se rezolve cumva ca n-am atata timp pt. dus la scoala de olandeza

In alta ordine de idei Freya a dat ieri ca moaca cu capu de margine patului nostru de are o vanataie pe obraz, zici ca e pictata, a miorlait doua minute dupa care dai zbenguaiala iar, mey nu stiu cum sunt alti kinderi, dar fii mea zici ca nu se uita pe unde merge...

Auziti, ce vroiam sa intreb: ieri mancam niste gem de portocale, si a vrut si fii mea, i-am dat un pic, dar ma gandeam, totusi nu-i prea dulce, voi le dati dulceata sau chestii din astea pe paine?

Mergi la inceput