Bebelusi de iulie-august 2004 (73)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Multumim de urari si le uram din suflet La multi ani celor de-un leat adica domnisoarei diana si lui Raducu!

Daca merge la un an si reuseste sa se tina darz cand il tranteste sor'sa pot sa zic ca am scapat si ca am cupii mari. Sa-i vezi seara ce se alearga in 4 labe prin casa si ce chiraiala vesela e pe capul lor...pana si vecina de jos zice sa-i las in pace ca'st simpatici desi la ea se aude ca si cum ar veni uraganul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Daria ...vazut domnisoara Giulia, frumusica...pare cupil de 1 an...poate pentru ca-i lunga? Faina poza cu miriiala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ssarah spune:

Azi am suspectat bebelina ca a baut pe ascuns un Red Bull Din frigider! Trezita de la 9.20, n-a inchis un ochi toata ziua, ce-mi spun, lasa ca incep s-o pregatesc de nani mai devreme, pe la 19.15 in loc de 20.00 cum fac de obicei. Concluzia, a baut laptele intr-o ora cu muuulte pauze, in care era distractia in floare, radea si chitaia de nu avea treaba, parca de-abea se trezise dimineata. La 20.45, sarea in pat stand in fund de ziceam ca ma prinde miezul noptii cu ea in asa o forma, am linistit-o nitel si cine a "lesinat " la 21.00..de nu-mi venea sa cred?...Si pana acuma am mai auzit-o de vre-o 3 ori scotand cate un usor urle in somn....pana ii ies toti dintii eu o sa albesc complet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

multumim de aprecieri ...
facem albumul ala cu bebei ????
Alexa , ai vazut in pozele noastre cum arata revista Academia mamicilor cu Sabrina pe coperta ?
Oliv , ce faci ? ce face Luca cel frumos ?
Ce scumpa e Giulia ...iti vine sa o pupi !

Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Luca..nebunii..ca deobicei...aseara dupa baie si 120 ml laptic baut cu ochiiinchisi..s-a trezit si a luat-o in 4 labe prin pat..am incercat sa-l adorm la noi in pat..nu a mers si ..l-am pus la el si l-am lasat 10 minute sa urle...m-am dus la el, linistit ..apoi urlete 15 minute ..linistit din nou....apoi in urmatoarle 20 minute a adormit...miine va arat poza sa vedeti cum a adormit in fund...l-am si filmat de data asta ..sa-i arat cind s-o insura..hi,hi...Am tot urmarit o emisiune Supernanny ..si am vazut ce minuni face ...time out si cry it out...asa ca m-am gindit sa incerc... S-a mai trezit la 12.30, adormit prin mingiiere (cind m-am dus la el era in fund si motaia, apoi la 3 , apica suzi si culcat pina la 7.30 ..cind l-am gasit jucindu-se cu jucaria cea noua de la pat si cu suzi in gura...Sa vedem la noapte...
Ssarah....noi patim asa de ceva timp..hi,hi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Buna seara.
Uite ca-ti tin si eu de urit Kim draga ca sa nu te plictisesti,numai ca pina ce scriu eu un mesaj,se face ziua la noi.Ric e relativ bine,mai indragostit ca niciodata de mama-sa.Nu mai tuseste,nu-i mai curge nici nasul si papa si binisor.Niciodata nu-i destul de bine,fecioarele astea perfectioniste,sa dai cu mine de pamint ,nu alta.
Draga Roxanaz,pai da cum sa-i spun lui Mario ca are numai 2 m saracul,sa-ti mai spun ca eu sunt doar de 1.65? pai te umfla si rasul de asa cuplu.
Faza astazi. Mario striga de jos din capul scarilor :Serban sunt in sedinta!!! Serban il fugarea pe Ricardo,acesta din urma in premergator,deci va dati seama galagia insotita de chiote si tipete.Serban raspunde promt:Iti trebuie cafele? Eu sa lesin de ris.Mario de jos ; nu cafele ,liniste imi trebuie.Sa nu cumva sa credeti ca au terminat-o.S-au mutat la serban in camera si racneau amindoi ca apucatii.Doamne ce vacarm.

Ema si Ricardo

Mergi la inceput

Haioasa faza...Ema...este dragut la voi acolo.....animatie multa:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Mai fetelor nu ma provocati la bebe 3,ca eu imediat il trintesc.Se muta al meu cu fabrica cu tot,devastam parcul industrial.Nu ca au si momente de tandrete si liniste.Adica se ling si se scuipa.L-a invatat pe bebelac sa scuipe.Oameni buni,scuipa ricardo la comanda,spre exasperarea mea.Il dezvat eu dar ce ma fac cu tinarul care il invata pe asta mic toate alea pe care el nu are voie sa le faca,doar ca sa se distreze.Acum serios:ma ajuta foarte mult Serban.numai pemparsul nu il schimba,in rest de toate -i face lui pitic.Cind am eu treaba,bineinteles.
L-am prins si pe zmeul mare in poze.
http://community.webshots.com/user/doraly105

Ema si Ricardo

Mergi la inceput

Ema am vazut pozele ...sinteti o familie frumoasa si fericita..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ssarah spune:

Gagici, stiti ce fac eu la ora asta, ma duc sa ma dau cu Calgel pe limba...M-a trezit cupila, era in picioare in patut, i-am dat un pic de lapte s-o adorm si am luat o bucata de fagure pe care mi l-a trimis azi socrul de la tara...Dau eu biberonul la bebe, rontaind la fagure si simt o durere acutaaaaaa, ce credeti, in fagure era un pui de albina, asa ca am strans din dinti pana a supt cupila laptele si apoi mi-am scos acul din limba, care acuma e umflataaaaa.....ufff ce zi am avut azi...imi vine sa rad si sa plang in acelasi timp...
Simona m-ai dat gata cu bebe Luca uitandu-se la revista, pupici de la Sabrina, si virtuali de la mine, ca momentan sunt in pauza de pupici...

Mergi la inceput