Bebelusi de septembrie-octombrie 2004 (52)
Raspunsuri - Pagina 12
ralucule spune:
FROSA, adevarat graiesti tu despre alegerea numelui copilului meu. Ai mei inca comenteaza despre nume, dar cui ii pasa????
HERRA asa zice toata lumea ca seamana cu mine fff mult, si uitandu-ma la pozele mele copil fiind asa este. Sanatosi sa fim aia este important
CRINI ma bucur ca iti place stilul meu de a scrie, multora nu le place... ahahahha
IONELLA eu nu vreau sa il insor, dar eu ce sa fac daca socotelile mele si ale Danei nu au iesit cum am fi vrut noi sa avem doua fetite??? Eu cu Tris ea cu Alma, asa ca daca mamele s-au imprietenit cand aveau burti, copiii vor creste prieteni, ca ce or face ei, mai tarziu... nu se stie, si nu intervenim in nici un sens
PUFYMIC jur ca am uitat ce vroiam sa iti scriu asa ca am sa inchid mesajul am sa recitesc si apoi am sa scriu in continoare....
ahahaha cu ocazia asta mai fac si eu puncte poate imi dau si mie "astia" stele pe umar
Ralucule 1 Iulie '78 si Tris 7 Octombrie '04
Tristan
ralucule spune:
PUFYMIC am citit deci era vb ca Tris s-a facut mare, MULTUMIM DE APRECIERI.
ralucule si Tristan (7 oct 2004)
Tristan
ralucule spune:
Bey fratilor atata m-am agitat sa imi fac si eu semnatura smechera, si uitati ci voi ce a iesit...
Stau eu asa si ma intreb oare sa va povestesc "nemaipomenita" experienta traita in Romania??? Ma mai gandesc... hai pupaciuni
Ma duc la tras de fiare
Ralucule 1 Iulie '78 si Tris 7 Octombrie'04
julya spune:
bine ai revenit Ralucule si pupici ptr flacaul tau..
Crini, zi-mi si mie te rog cum ai reusit sa rezolvi cu mai putin stres trecerea bebeului in pasaport...intentionam si noi sa ajungem in tara pe la sfarsitul lui august si, ca de obicei, putin timp dar multe de facut, printre care si botezul puiutului, cred ca am ramas doar noi nebotezati...
Frosa, ti-am raspuns pe iunie2oo32oo3@yahoo.com, multumiri anticipate..
fetelor, voi mai folositi mixerul ptr pregatirea papicii, puiul meu cred ca s-a obisnuit cu pireul fin si nu vea sa pape altfel, dar mai insistam..
multa sanatatee puiutilor bolnaviori iar mamicilor putere...
numai bine si sa aveti o noapte linistita...
Iulia si puiutul Adrian {o2.1o.2oo4}http://community.webshots.com/user/adrienut
julya spune:
Ralucule, sa ne zici de experienta "nemaipomenitita" sa stim la ce sa ne asteptam...
Iulia si puiutul Adrian {o2.1o.2oo4}http://community.webshots.com/user/adrienut
ionika spune:
Ralucule- bine ai revenit! Sunt sigura ca "ai mai tras cu ochiul" la forum in aceasta perioada. Nu ti-a fost dor?
Iulia- si eu am incercat sa-i dau lui Andrei bucati mai mari dar isi face greata... Sper sa-i treaca, mai insist.
Herra- frumoase poze! Cum a fost vremea?
Ioana&Andrei (14.09.2004)
ionika spune:
Am revenit ca sa va multumesc pentru urari.Nici nu-mi vine sa cred ce baiat mare am! Parca mai ieri eram insarcinata...
Ioana&Andrei (14.09.2004)
danyce spune:
Salut, fetelor,
Scriu si eu pe fuga ca nu prea am timp.Vad ca Raluca a pus deja pozele de care vorbeam eu ieri, asa ca m-a scutit de-o treaba.Imi pare si mie bine ca a revenit.
Alma se simte azi incomparabil mai bine fata de ieri, asa ca am profitat de ocazie si am fost in oras la coafor si m-am tuns scurt, scurt. Poze o sa fac zilele astea ca acum ma grabesc sa ajung la socrii pt ca maine am si un drum de Haga pt pasaport sinunta in familie dupa-amiaza.Azi am reusit si performanta sa ajungem in alta localitate cu trenul in loc sa venim cu el acasaAsta s-a intamplat pt ca la gara centrala, pe panoul de pe peron scria doar mersul trenurilor si nu si felul de tren (personal, accelerat, etc.) si cum pana acum am calatorit asa de nenumarate ori (din centru la noi in cartier sunt 2-3 minute) nu m-am gandit ca voi ateriza in alta parte.Enfin, am ajuns acasa cu o ora mai tarziu decat a sosit tati al nostru, care s-a panicat putin ca nu a stiut de unde sa ne ia (eu de o luna tot imi iau alt mobil in locul actualului, care e stricat, si imi aduc aminte de el numai cand ajung acasa). Asta e, sunt mereu cu capu'n traista.
Va urez numai bine tuturor si sa ne recitim cu bine poimaine. Pupici,
Daniela Veuger si bb Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubit
Alma, sufletel mic si iubit -noi
Alma, sufletel mic si iubit-si mai noi
cele mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
ionella3003 spune:
pufymic, e mortal feciorul tau! si felicitari pt. fratele tau, ca am inteles ca el ti-a facut minunatia asta de site!
si pozele loreemei le-am vazut, sunt minunate!
andora, felicitari pt. mama! Nu-i asa ca-i un sentiment nemaintalnit cand o auzi cum zice, chiar daca nu stie ea prea bine care-i treaba?!...
alex a invatat sa bea apa / ceai din canita. La inceput ii lasam sa picure cate putin in gurita iar acum e smecheras, bea chiar bine, fara sa se mai inece (s-a inecat de cateva ori la inceput, zdravan de tot). Mai nou, i-am cumparat un alt fel de sticla, ca cele Isostar daca le stiti; ne chinuim sa invatam sa bem si din asta, dar ne descurcam noi pana la urma...
va lasam! o noapte linistita sa aveti!!!!
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul
roandre spune:
Salut fetelor!
Lipsa mea de pe forum a fost motivata...am avut foarte multe durmuri de facut, m-am lovit de birocratia din Romania iar nervii mei au fost intinsi la maxim...dar astazi am fost la interviu pt viza de turism in SUA si am obtinut-o, asa ca v-om pleca (eu cu tati) pt 3 sapt in luna de miere in State!!!
Alexia va ramane cu mama si sper sa rezist atata timp fara ea...ca altfel luam avionul si ne intoarcem.
In rest ce sa mai zic...Alexia in continuare face numai si numai prosticele, nu sta deloc cuminte, nu vrea deloc in brate...vrea doar in picioare. Merge in 4 labe si se ridica tinandu-se de tot ce gasete, sertare (si trage de ele si scoate ce e in ele), de televizor si se tine doar cu o mana de inima mea cred c-o sa cedeze cand o vad asa, de masuta, de...de tot ce gaseste. merge binisor tinandu-se de pereti, mobila, etc...acum incercam sa mergem si tinuta doar de o manuta dar mai avem de lucrat la faza cu echilibrul.
Vorbeste toata ziua si spune mama de o mie de ori pe zi (asta ca ma tot plangeam eu acum ceva vreme ca nu zice mama), tata, baba si alte combinatii numai de ea intelese.
Cam asta ar fi ...acum sa citesc ceva si din urma ca dependenta asta isi spune cuvantul!
Pupici si noapte buna!
Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 9 luni +
Evenimentele din viata mea
Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.