Copilasi de iunie-iulie 2003 (55)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

La multi anisori Rut si Alex! Mult noroc in viata si sa aveti parte numai de bucurii

Marox, am ajuns la gradina zoologica, dar a fost un mare fiasco . Este de fapt un parc zoologic, destul de micut, intr-o ora de mers foarte lejer l-am vazut pe tot, si nu avea decat cateva animale... Elefantii erau plecati, girafe nu, camile nu, struti nu... maimute, antilope, pinguini, doua foci, flamingo, zebre, un hipopotam plictisit, o vidra (?) si cam atat. La Disneyland nu ne-am dus ca ne-am gandit ca nu intelege nimic si era scump biletul. Am incercat sa mergem la Parcul Floral, dar dupa 30 minute de mers pe jos in care parea ca iesim din Paris si nici urma de parc, am renuntat .

Crisa, pai nu stiu ce sa zic, in Grecia anul trecut a fost OK cu Stefi, si am fost numai noi, parintii... Eu sunt de parere ca trebuie sa duci copilul in cat mai multe locuri si sa il obisnuiesti cu cat mai multe situatii inedite, ca sa fie sociabil. Si nici nu sunt adepta ideii ca l-am facut ca sa il las la bunici... Plus ca taica-su o vede si asa destul de putin si ii place sa stea cu ea. Dar e clar ca mersul la Paris a fost un pic prea exagerat .
Mortal Tudor cu bucataria... chiar, si eu ma intreb de unde a invatat... poate ii face Petru educatie pe ascuns?

Apropo de dezordine: eu m-am consolat . Mancare nu e prin casa, dar jucarii, garla, si a desenat o data si pe pereti -- noroc ca e lavabila si s-a dus...

Azi-dimineata am gasit-o pe fi-mea in pat in pielea goala . Se trezise si isi daduse jos si pijamaua si pampers-ul. Era triumfatoare in picioare si vorbea pe limba ei foarte mandra. Bine ca nu facuse pipi sau kk .

Mai nou, imbracatul si dezbracatul sunt principala ei distractie. Tot ce e cu capse sau fermoare o fascineaza, si se descurca destul de bine cu ele, mai ales la datul jos. A inceput chiar sa isi puna si pantalonii.

Ii place foarte mult apa minerala si imi cere "bule".

The Answer to the Great Question of Life, the Universe and Everything Is Forty-two.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

La multi ani Ruth si Alex!!!!!!!!!!!
sa va faceti mari si ascultatori!!!!

va pup fetele!!!!

If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Hai ca revin..
M-am distrat la maximum de ce a zis Tudor...la bucatarie...asa vrea el sa o vada pe mami, no comment...

Dana ...la noi dezbracatul/imbracatul e la mare arta...o gasesc dimineata fara pantaloni pe ea...mai si zice in monitor dupa ce se trezeste: si pantilionii..apoi incepe sa arunce din pat: si cearceaful...si perna..si paturica......Singurul lucur folositor e ca o punem cand e cazul sa isi dea jos hainele si chiar reuseste, macar atata...

papa

If a have a bag of rocks to carry as I go
I just want to hold my head up high....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

La multi ani pentru Ruth si Alex!!!! Noroc si sanatate cat cuprinde!!!

Lya, m-a emotionat urarea ta!!! Sa fiti fericiti!!

Aseara ne-am tuns iar. Dintre toti copii aia, Tudor era singurul care plangea de ti se rupea sufletul si zicea intr-una "Aoleu, aoleu..". Radea lumea de se spargea...

Kehleyr, te inteleg ca ai vrut sa-l iei cu tine. Noi de asta am alesa un "all inclusive" in Antalia. Plecam duminica. Sper sa nu venim de acolo dublii... poate numai io .. glumesc...

Pupa Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Va multumesc pt urarile frumoase pe care i le-ati facut lui Alex.

Lya, ii doresc si eu lui Rut La Multi Ani, multa sanatate si tot binele de pe lume! Sa stii ca si eu am adormit aseara tare greu, pe la 12 ma gindeam ca acu' 2 ani mai aveam putin si nasteam, Alex a scos primul tipat la 2h08. Rut la ce ora s-a nascut?

De altfel am dormit foarte putin asta noapte. Pe linga faptul ca am adormit greu m-am si sculat devreme, la 6 faceam inspectia. Si ce-am constatat: maica-mea dormea in sufragerie, iar Alex se lafaia in patul ei. Am aflat explicatia mai tirziu: se sculase odoru' pe la 3 si-a venit sa-i faca o vizita bunica-si, care, bineinteles, n-a mai avut loc in pat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Buna fetele,

la multi ani sarbatoritilor de azi: Ruth si Alex!!!

Fetele, hai ca am si eu computer si revin in forta, macar acum ptr 5 zile pina plec in concediu. Incep sa ma obisnuiesc, acum macar ma gindesc ca mai e putin si vine vacanta, dupa insa .... voi fi o epava , asta e, ne adaptam.

In week-end am fost la nunta, s-a insurat frati-miu, asa ca de joi tot in alergatura, coafor, shopping etc. am dus-o, mereu am senzatia aia de "mult zgomot ptr nimic", desi nu e un nimic, dar nunta propriu-zisa a trecut asa repede, si nici n-am inteles mare lucru ca am stat si cu Luca pe care l-am culcat intr-o camera, iar pe la 4 am plecat, ca sa apuc si eu sa dorm ca stiam ca se va trezi teroristul si ma va lua de buna. Nu va recomand oricum Continentalul ptr nunti, desi decorul e frumos, impresionant, mincarea a fost mult prea clasica ptr mine (la antreuri am avut 3/4 farfurie salam&sunca, pestele era ingropat intr-un strat gros de pane si n-avea nici un gust, prajiturile erau de cofetarie naspa, tortul nu l-am mai prins), dar cum ei au fost undeva la mijloc intre cei 2 socrii si o cumnata bagacioasa (nu eu, jur!)... cam asta a iesit. Macar muzica a fost ok si s-a dansat, tineret mult, m-am conversat cu prietenii lui frati-miu pe care nu stiam cum sa-i mai dau afara din casa acum citiva ani, m-am distrat. Cum va spuneam, pe Luca l-am culcat pe la 12 (ca nunta a inceput tirziu, pe la 22:30), bine macar ca le-au dat un apartament in noaptea nuntii (care by the way nu era cu pat matrimonial, ci cu 2 paturi ), a dormit mersi-bine pina pe la 4:30 cind l-am imbracat sa plecam acasa, a fost intr-o verva pe drum si acasa cit ne-am agitata, apoi a dormit neintors pina la 10. O sa pun poze cit mai curind sa vedeti cum a fost.

Luca n-a fost fr. incintat, i-a placut la starea civila unde a mincat piscoturi de la toate nuntile care erau pe-acolo si a alergat prin curte, la biserica n-a vrut sa intre si era deja adormit, in schimb la masa a stat fr. cuminte si a mincat regulamentar de m-am uimit profund. A prins drag de un nou personaj, soricelul cu care a dormit in pat un an de zile fara sa-l bage in seama, acum l-a carat dupa el si la cununie si la nunta, apoi duminica la ciorba de potroace, a devenit prietenul lui bun, se converseaza cu el, cind il intrebi daca a facut caca iti raspunde senin "soricelul a facut", apoi tot soricelul nu vrea sa manince sau sa doarma, cam magar soricelul asta

Si din ciclul "nici o zi fara party" ieri a fost ziua Tantzicai, masa in familie iar, a fost si prietena lui Luca Alexia, pe care o iubeste teribil, i-a zis ca-i frumoasa intr-unul din periplurile lor pe sub masa si o lua in brate cum putea tinind cont de faptul ca ea are aproape 5 ani, o mingiia pe par... iubire mare la mijloc.

pup u,
Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Am uitat sa va spun ca in sfirsit am pus si eu poze in album. A trebuit sa creez un nou user, ca pe vechiul cont nu mai puteam intra, nu mai stiam parola, nici macar login name.

Asadar:
http://community.webshots.com/user/jualexve

Sper sa mearga!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Marox - sint atit de frumosi copiii, ce dulce e Julia asa micuta, clar am uitat cum erau... Sa-ti traiasca si sa te faca fericita!

Ioana - bine ai revenit, te asteptam si la intilnirile noastre viitoare!

Si referitor la preocuparile copiilor nostri: Luca nu mazgaleste peretii, a scris ceva pe la bunicii si atita predica i-am tinut cu totii ca s-a potolit. Acasa n-a incercat ca n-are cu ce. Mincare pe jos... nu exista clar, ca ii dau sa manince tot in scaunelul lui, iar daca ii si leg centura e cel mai cuminte mincacios. La bunici mai maninca singur, eventual da pe masa si pe el iaurt, dar il apuca rar interesul sa manince singur cu lingurita. Jucarii in schimb am casa plina, le plimba pe peste tot, le lasa pe peste tot, ma chinui eu sa-l invat sa stringa, dar n-am mare succes, desi s-a mai invatat de cind i-a luat "zina jucariilor" ceva ce nu pusese la loc, ci lasase in bucatarie in ciuda rugamintilor mele. De atunci mai agit "zina" cind e nevoie, dar normal ca mai mult le string eu. Acasa nu ma pling, ca avem o lada in care le aruncam si e destul de ordine, in 5 minute, dar la bunicii... haos total!!! Ca sa nu mai zic ca noi avem jucarii si pe la ai mei, si pe la Breaza ... noroc ca asa mai disipam dezordinea. Si periodic facem inventar si unele dispar in dulap sau la copii sarmani. Acum ma intreb ce sa-i iau in concediu, ca probabil vom sta mai mult afara si nu vreau sa car din cele cu piese mici care se pot pierde.... luam jucariile de nisip, ceva masinute, ceva de tras/ impins, soricelul nelipsit, cartile... alte idei?

pup u,
Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana Sora spune:

Ruth si Alex, la multi ani !

Kehleyr, bravo ca ati reusit sa il luati si pe copil ! Pentru mine e un chin sa ma duc cu Cata intr-o vizita, dar sa ma mai duc si peste granita... He-he, cu dezbractul... m-am obisnuit deja s-o gasesc in pielea goala. Insa am patit si invers... A gasit ea o jacheta a ei destul de groasa, de toamna. S-a indragostit atat de tare de hainuta, ca, intr-o zi, desi era ingrozitor de cald afara, n-am putut pleca din casa decat cu acea hainuta pe ea. Cum incercam sa i-o scot de pe ea, urlete... Mai nou, dimineata, cand o imbrac, fuge la dulap si vine de acolo cu lucrurile cu care vrea ea s-o imbrac. Asa ca m-am apucat si am facut ordine, i-am lasat acolo doar cu ce vreau eu s-o imbrac, ca nu le nimereste mereu. :D Aaaa, si, daca ne grabim, sigur ma incui in camera cu ea, pentru ca altfel nu pot s-o prind s-o imbrac. In clipa in care ii dau jos pampersul, o ia la goana prin toata casa, eventual si pe balcon, daca uit sa inchid usa. A devenit un chin, uneori pierd peste 30 de minute sa reusesc s-o imbrac. Cum se trezeste, incepe: parc, (l)eagan, copii, papy... Papy inseamna bebe si cum verisorul ei e bebe, asa ii spune toata lumea acum... Papy. :)) Nu vrea deloc sa mearga de manuta, iar de masini n-are nici cea mai mica teama.:(( Iubeste cainii la nebunie si se duce la toti "ham ham"... Mai inghet cateodata, cand o vad cum se repede la un maidanez de talie mare.
Din cuvintele ei indescifrabile mai mult sau mai putin: achi = iaurt, ache = lapte, iatan = ciocolata, padan = pardon, sica = sticla, chia = cheia, shina = masina, titza = fetita, bini = bine ( am innebunit de cate ori i-am zis "bine" si degeaba ), cochici = covrigi, cochim = poftim, pia = paine, iche = icre, aishea = aici ( alt cuvant cu care tot insist de pomana ), una = suna, cheta = bicicleta.
"Cati ani ai, Cata ?" "Cinci". :)) Ii tot spun doi, ea raspunde cinci.
Acum vreo luna, cand n-am avut apa calda dimineata si n-am putut sa-i fac dus, Cata si-a tras frumusel un scaunel langa cada, s-a suit pe el, de acolo a intrat in cada ( imbracata, evident )si a dat drumul la apa rece. Era tare fericita.

Gata, ma intorc la treaba. Va pup si o zi usoara !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

La multi ani Ruth si Alex. Sa fiti cuminti si sa ascultati de parinti. A si sa mincati tot din farfurie.

Cornelia: E greu si o sa mai fie greu pina doarme Stefan toata noaptea. Numai atunci te vei putea odihni si tu si vei avea lata pofta de viata. Mai ti minte ce disperata eram eu cu Alin care nu dormea cu orele noaptea? O sa treaca si asta si vei fi mai puternica si o sa vezi ca desi e un pic mai greu cu doi copii e mult mai bine.
In privinta calcatului hainutelor copiilor… eu le-am calcat pentru Cristi citeva luni apoi am renuntat. Lui Alin nu i-am calcat niciodata. Acum calc doar camasile si pantalonii sotului.

Kehleyr: Cum de nu era aglomeratie in autobus la Paris? Pe acolo nu se plimba lumea pe strada asa ca in Bucuresti? In privinta faptului ca fiecare era imbracat conform virstei consider ca e mai bine asa. Nu e bine ca fetele de 1-18 ani sa se imbrace asa de vulgar. Poate e doar o faza trecatoare si la noi si o sa ne mai civilizam.

Marox: Ce bine ca la voi merge faza cu certatul. Eu daca-l cert pe Cristi si-i spun sa nu mai faca cutare lucru, ride si face si mai si , parca in ciuda mea. Cel mai rau e cind e somnoros , atunci ma inteleg cam greu cu el.
Ce copii frumosi ai. Alex e dragalas ca o fetita, iar Julie e dezvoltata pentru virsta ei.

Crisa: Tudor deja stie cum vrea sa fie femeia ce va sta o viata cu el. Poate ca o sa o ajute, totusi, si la bucatarie.

Ioana: E vorbareata si fetita ta. Noi mai asteptam. Cred ca Cristi se pastreaza pentur mai tirziu. In privinta imbracatului si eu patesc cam la fel cu Cristi dar daca vad ca nu vrea in momentul ala il las asa si ma duc la treburile mele, apoi vine el singur cu scutecul sau cu hainele sa-l imbrac.

Doina ce mai faci? Te simti mai bine? Te ajuta cineva sau esti singura cu copilul?

Romana, Cristian (22.06.02003), Alin (25.06.2004) si burtica de 26 saptamini.

http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003

si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com

Nulla dies sine linea!

Mergi la inceput