FIV 36
Raspunsuri - Pagina 9
Monica-Elena spune:
Bebe bocanila este bine vad ca sta cuminte. Maine intram in 38 de sapt asa ca suntem la termen. Eu sper doar sa fie si mare in gereutate adica mai mult de 3 kg.
Va pup pe toate si ma gandesc la voi Delia, Laurabyby, Lachi bafta iubitele.
Monica si Bocanila de 37 sapt din burtica
AMR 14 zile
Esentele tari se tin in sticlute mici.
Teli spune:
Buna fetelor!
Va urmeresc in fiecare zi si acum cand se apropie pentru voi momente foarte importante mi-am zis sa va urez si eu succes .
Succes celor care fac Fiv , sa fie bine ca sa mai putem spera si noi cele care nu am reusit pana acum !
Nastere usoara, Monica!
Otilia
Delia21 spune:
Multumim tuturor de ganduri bune.
Moni,nu te grabi prea tare,vara-mea acum 2 ani a depasit termenu de nastere cu 9 zile si asta pentru ca a chemat-o docctora sa-i rupa apa,ca altfel cine stie,mai statea bebe acolo;deci a nascut la 42 de saptamani si 9 zile.Crezi ca ai incerca cezariana daca vezi ca nu da semnein 2-3 saptamani sau nastere provocata sau.....il lasi pe bocanila sa decida momentu?
crinuta71 spune:
Annaa se congeleaza embrioni la Cluj. Si eu sper sa am mai multi embrioni ca sa am ce congela.

annaa spune:
Multumesc Crinuta1!
Stii cumva cat costa congelarea si embriotransferul de embrioni congelati?

Ana
Delia21 spune:
Sunt in continuare cat un balon.Nu a scazut burticu decol si simt multa presiune in torace.Fetelor care ati mai patit deastea,in cat timp v-a trecut,caci azi ar trebui sa am embriotransferu...si tare deprimata sunt din cauza burticului care sta sa pocneasca.OF,

dana p. spune:
Delia, daca nu ma insel si Anis a avut hiperstimulare si a fost cam cum esti tu acum, da-i un PM si intreab-o ce facut ea.Ea mai are o luna si jumatate si naste o bebelina.
Dana
http://community.webshots.com/user/danavas
Delia21 spune:
Mersi mult Dana,i-am dat un pm.Nu mai pot,imi vine sa tai burta si sa scot afara proastele alea de ovare care-si fac de cap.
lauion spune:
Delia si eu am patit la fel in urma stimularii. Eu am facut Et-ul la 2 zile de la punctie si la mine s-a agravat dupa ET. Nu vreau sa te sperii dar pe langa faptul ca eram cat un balon si nu putem sa respir aveam si niste stari de voma de nu pot sa-ti spun. la 3 zile de la ET am ajuns la spital si 3 zile am stat cu perfuzii si injectii si pentru ca din cauza perfuziei nu putem merge prea des la baie ma umflasem si mai si. A fost horror oricum! Dupa vreo 10 zile am inceput sa ma desumflu, dar am fost destul de umflata cam o luna de la punctie. Ai mai vorbit cu medicul tau, trebuie neaparat sa stie cum te simti!
Sanatate multa,