FIV 36

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Lauion,o sa-mi fieb si eu 2 oua,poate ajuta...dar sa pap doar albusul sau si galbenusul?

Lachi,nu ne mai spui nimic?Sa fie cu noroc scumpa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Fetele bafta la toata lumea. Eu voi intra mai rar ptr ca bebe este deja angajat si trebuie sa stau numai in pat ca el sa mai stea acolo cuminte. Ieri la 37 de sapt aveam 3kg+/_ 460g. Asa ca dr mea nu este pana joi in tara si pe bebe il mai tine doar firul de cerclaj. asa ca intalnirea va avea loc mai devreme de 4 iulie. Eu vreau sa il mai tin acolo sa fie mai grasan dar ce o vrea Dumnezeu. O sa va mai dea vesti Lachi si Luli.
Pupici si bafat l;a toate.

Monica si Bocanila de 37 sapt din burtica
AMR 14 zile

Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Monieu azi plec asa ca nici eu nu voi mai intra o sapt. dar iti doresc din suflet ca totul sa iasa bine si stai linistita ca eu zic ca e destul de grasut tinand cont de faptul ca tu nu te-ai ingrasat decat atat cat trebuia.Multi pupici pt. tine,Bocanila si pt. un viitor tatic ffffff. fercit .
Bafta la toata lumea.

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauion spune:

Delia, eu le-am mancat cu totul, banuiesc ca doar albusul contine albumina, dar nu mi s-a specificat. Sper ca esti mai bine sa poti face ET-ul fara probleme.

Monica, sper ca cele 460g sa fie in plus, sa ai un bebe dolofan! Iti tinem pumnii...

Laurabyby e posibil sa mai apara niste foliculi pana la punctie, oricum important e sa fie de calitate.

Succes la toata lumea!

Mergi la inceput

Lauion,eu ma simt,iar cand ridic din pat imi ia 5 minute.Sunt treaza de la 5 si m-am culcat dupa 12.Am papalit outele intregi,nu stiu daca au facut ceva,dar vorba ta,simti ca faci ceva.Azi ar trebui sa am si ET dar...nu ma vad instare.Si sper totusi ca o sarcina mai inaintata nu m-ar face sa ma simt in halul asta caSi colac peste pupaza pe 1 iulie imi vin niste neamuri din california,verisoara cu barbar si 2 copii caci s-au gandit ca...ce-ar fi sa petreaca 4 iulie la NY,deci pune-te masa...dar cred ca o sa le explic despre ce-i vorba si o sa fac pe nesimtita.

Fetelor,chiar fugiti?Nu ma supar,Moni,un pupic la bocanila si din partea mea.Ceci,te astept sa revii scumpa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauion spune:

Delia, inteleg cum te simti si imi pare tare rau, nu stiu de ce dar eu cred ca o sarcina inaintata nu are cum sa te faca sa te simti asa, eu cred ca e mai bine macar prin prisma faptului ca stii ca e puiul tau acolo ...Legat de ET vezi ce spun si medicii, in general efectele neplacute ale hiperstimularii se prelungesc daca se prind puiutii...
Iti doresc numai bine si sa iei decizia cea mai buna...

Mergi la inceput

nu am facut ET azi,deci ramane eventual pe joi,asta daca o sa ma simt cat de cat mai bine.Nu prea's buna de nimic zilele astea,oricum sper ca pana joi sa simt o schimbare cat de cat in bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Cecilia concediu placut si timp frumos!
Monica Elena iti tin pumnii sa mearga totul bine si Bocanila sa mai stea acolo atat cat trebuie ca sa fie bine.
Delia succes in continuare!
Lachi ce mai faci? Cum esti cu tratamentul?
Va pup pe toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annaa spune:

Am revenit si eu dupa o pauza de doua sapt. cand nu am avut net(-e de vina).
Am luat si a treia luna clomifen, in ziua a 13-a foliculi de 19mm, endometru 8mm, IUI -nu am putu sa fac da Dr.pleca a doua zi in tari straine, seara la 21h doua fiole de pregnyl 5000ui si cand sa le fac se crapa seringa si binentele ca l-am facut a doua zi.
Am la ora stabilita dar nimic, test clar negativ in a 12-a zi de la ovulatie.
Indicatia Dr. a fost ca in perioada de pauza de doua luni sa fac din nou laparoscopie, procedura pe care am refuzat-o, eventual o sa fac luna viitoare un HSG.
Oricum in sept. voi ajunge la Cluj si ne vom programa pentru FIV, ca timpul trece si nu tine deloc cu mine si nu are rost sa pierd timpul cu interventii de genul"sa vedeti ce aveti inauntru" ca sincera sa fiu nu ma intereseza tabloul interior ci sanatatea si functionalitatea organelor.
Sper sa fie cu noroc.
Crinuta la Cluj congeleaza embrioni?

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurabyby spune:

da moni fac pregnilul cu 36 ore inainte,si eu sper sa mai fac ceva foliculi.sa vedem joi e ultima ecografie.va tin la curent.nastere usoara moni si sa faci un bebe sanatos si voinic.

Mergi la inceput