FIV 36

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Pupicesc fetele.M-a sunat doctora si se pare ca avem 22 de embrioni,din care vor alege 2 mai frumusei sa-i punem la "dospit" marti sau joi,maine voi stii sigur cand.Si am facut azi prima injectie de progesteron,....si nu e chiar asa de rau precum credeam,am facut la peniciline,vai de funduletul meu si alea's dureroase nu gluma ;nu am simtit mai deloc la inceput,dar intr-adevar acum ,dupa cateva ore a inceput sa ma doara oleaca buca.Of,ca ma ia cu emotii,dar nu o sa ma stresez prea tare caci in cazul ca nu se prind ,avem 20 care vor fi inghetati si deci avem....ditai rezerva.Cum o vrea domnu,ce sa mai zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Uau Delia cata mai rezerva o sa ai. Dar de ce nu bagi mai multi embrioni daca tot ai. Eu am avut 4 si 4 am bagat. Sa stai cumintica dupa neaparat. Bafta!

Monica si Bocanila de 37 sapt din burtica
AMR 14 zile

Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Delia are dreptate Monica baga 4 daca tot ai reusit sa ai atatia.Eu cred ca e mai sigur cu cat ai mai multi,ca macar unul se va prinde.Eu daca as avea atatia cred ca as pune si 6.Te pupic si bafta in continuare,tinem pumnii si asteptam sa ne dai vestea cea mare.
Pupici pt. Bocanila si pt. toate fetele o zi superba va doresc.

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurabyby spune:

Felicitari DELIA.sant destui,eu am fost azi la ecogarfie si am doar 6 foliculi si mai am 4 zile de menogon si gata sambata pregnilul si duminica punctia.sper sa se mai faca cativa foliculi,multa bafta delia si sa fie cu ochisori stai cuminte in pat.

Mergi la inceput

Nu am curajul sa pun 4 pentru ca adevarul ca e ca mi-e frica de sarcina gemelara sau multipla.Si daca nu raman asta e,dupa 2-3-4 luni mai decongelam 2 si incercam din nou.Ma ingrijoreaza mult de tot insa mandru meu.Ieri imi spune el ca...nu mai e absolut sigur ca vrea bebe,ca poate ar trebui sa renuntam....ca tine f mult laa mine dar nu mai e ca la inceput,ca un copil o a-l lege de mine si isi pierde libertatea,asta dupa ce el m-a batut la cap un an jumate sa renunt la anticonceptionale si imi spunea cat de mult isi doreste bebe caci nu are altii si are si el o varsta(aproape 50,deci dublul vartei mele) si ca era gelos pe fiecare coleg,prieten care are copii sau aude ca-i naste nevasta, ....se joaca cu mintea mea,cu alte cuvinte.Nu stiu cat o sa-i mai suport fitele astea de copil rasfatat si intarziat.Credeam ca daca are ceva ani in plus stau de vorba cu un om in toata puterea cuvantului,dar e infantil si egoist rau de tot.Deci pentru el toate injectiile astea si durerea mea,inca sunt f balonata,simt ca-mi plesneste burta cica e de la hormoni si trebuie sa beau apa la geu zilele astea),nu inseamna mai nimic,el isi vede dor partea lui,ca vezi doamne el a pus banii in chestia asta si asta-i da lui dreptu sa spuna Stop cand vrea .Chiar o sa sun azi la clinica sa intreb daca are acest drept si daca poate face asa ceva.Il urasc! E atat de josnic.Chiar daca as ramane tot nu m-as casatori cu un astfel de om,eu si bebe meritam pe cineva mai bun si mai intelerator....of ce l-as mai bate macar un piciorus i-as rupe de-as putea.Acum cand am nevoie de el se comporta ca un porc.Gata am terminat.Va pupicesc si sa aveti o saptamana buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Delia sunt alaturi de tine.Credeam ca al tau are varsta apropiata de a ta si de aia se comporta asa, dar cand colo...el ar fi trebuit sa fie mai mult decat copt la minte la varsta care o are..

Dana
http://community.webshots.com/user/danavas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Laurabyby multa bafta. Tu nu faci pregnylul cu 36 de ore inainte de punctie(s-au nu am calculat eu bine )?
Delia daca esti balonata inca si te doare burtica sigur ai facut hiperstimulare si mai bine ai suna la clinica sa intrebi ce e de facut. Cat despre prietenul tau No comment. Numai de asta nu ai nevoie acum cand trebuie sa fi linistita si fizic si psihic si ai nevoie de tot ajutorul lui mai ales. Poate a fost doar o stare trecatoare si a intrat n panica realizand totusi cata raspundere inseamna un copil.

Monica si Bocanila de 37 sapt din burtica
AMR 14 zile

Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Am sunat la clinica si mi-au zis ca e din cauza superstimularii si....tot ce pot face e sa beau cat de multe lichide,iar maine sa merg sa ma vada doctoru...Zau ca-s cat un butoi,abia respir,nu prea incape apa dar ma straduiesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Delia
Te sfatuiesc si eu sa pui 4, pt ca daca e sa fie 2 tot vor fi , dar sa nu-ti para rau apoi ca nu ai pus mai multi.
Asa am facut si eu prima data si mi-a parut rau. Dar tu faci cum vrei
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauion spune:

Delia,la asa recolta de ovocite cred ca nu ti-e bine deloc! Sigur e din cauza hiperstimularii, incearca sa stai cat mai cumintica in pat, sa bei apa multa si sa monitorizezi cat elimini, nu trebuie sa fie mai putina decat bei! Mie mi-au facut albumina si mi s-a recomandat sa mananc 2 oua fierte moi/zi, ceea ce am si facut, nu stiu daca a ajutat, dar macar simteam ca fac ceva.
Oricum daca te umfli mai rau mergi la clinica ca nu e bine!

Iti tin pumnii sa iti rezolvi problemele cu viitorul tatic si sa fie cu ochisori din prima.

Lachi, cum a fost injectia? gata a inceput cursa! Bafta multa si curaj!

Moni de cate ori te citesc imi dau lacrimile de emotie!

,

Mergi la inceput