FIV 36
Raspunsuri - Pagina 12
badjoke spune:

Multa sanatate Monica si sa-ti traiasca
sa va bucurati de el.
Nimic nu este mai frumos pe lumea asta decat faptul de a fi mama!
"Cine se amesteca in Legenda Personala a altuia, niciodata nu si-o va descoperi pe a lui." ~ Paulo Coelho
ceciserban spune:
MONICA te pup dulce si FELICITARI ,sa-ti traiasca bebe,sa fiti toti fericti,sanatosi si sa aveti parte de tot ce-i mai bune pe lume.
Noi suntem inca in Malta dar ne-au dat lacrimi de bucurie cand am citit vestea.Multi multi pupici si ma bucur mult ca esti bine si de abia astept sa ajung la Bucuresti sa-l vad pe Bocanila in persoana.
cecilia
saftoiu_gina spune:
Buna fetelor.Vreau sa va povestesc si eu prin cate emotii am trecut de cand am facut ET.La o saptamana juma. dupa ET am inceput sa sangerez cate putin apoi dupa trei zile a inceput ca la menstra.Am zis gata s-a dus tot ce mi-au pus ei acolo,[Am facut FIV la giulesti si sunt pacienta DL. PROF. MARINESCU , si s-a facut ET la 4 embrioni],dar cand am fost la betaHCG surpriza,a iesit pozitiv.Acum inca mai am probleme dar mai mici .Sper sa trec cu bine peste ele si sa gust din cupa fericirii la sfarsit.Va doresc succes tuturor care ajungeti la FIV.
Pia spune:
Monica felicitari
, sa-ti traiasca bocanila, sa fiti sanatosi si sa va bucurati de frumoasa minune.

lauion spune:
Monica felicitari iubita, insanatosire grabnica si nenumarate clipe fericite alaturi de baietelul si de sotul tau. Sa va bucurati de nepretuita voastra comoara!
Kariris spune:
Buna fetelor,
Nu am mai scris de multicel pentru ca nu am avut ce. Moni este bine, eu nu am reusit sa vorbesc cu ea, am sunat tot cand dormea sau alapta asa ca...o s-o prind la telefon acasa. Probabil astazi o va externa. Noroc cu Luli care m-a tinut la curent in permanenta de cand a nascut si pana aseara.
Pe 30 merg la o echo si probabil pe 1 iulie incep menogonul. Altfel ce sa va spun? La 7 zile de la diphereline m-e pocnit o sangerare care intr-o zi s-a transformat in hemoragie de ziceam ca n-o sa se mai termine...azi e a 4-a zi si vad ca s-a cam terminat. Noroc ca am fost pregatita, ca m-a pus Moni in tema ca s-ar putea sa sangerez.
Am avut stari mai mult sau mai putin ciudate de la injectie, usoare tulburari de vedere si stari de slabiciune + somnolenta multa. Dar acum s-au dus odata cu hemoragia.
Sunt putin morcovita dar asta este. Cum mi-o fi norocul.
Delia sa dea Dumnezeu sa ai un ET cu reusita! Mama, mama, ce productiva ai fost! 22 de embrioni?! De ce au ramas doar 9? restul nu erau de calitate buna?
ardit spune:
moni felicitari pui, sa-ti traiasca puiul, sa creasca mare sanatos destept si norocos
ce chestie fetele zau ca nu am stiut nimic dar vineri m-a trosnit un gand: o sa nasca monica, cred ca a fost subconstientul
crinuta71 spune:
Buna fetelor,
Am intrat doar sa va salut, maine plec in concediu. Sper sa imi revin in concediu. Va doresc succes la toate fetele care faceti tratamentul pentru FIV sau la cele care ati facut ET. Va tin pumnii sa fie bine si sa aveti rezultatul care il doriti!
Lachi fii curajoasa! Iti tin pumnii sa ai cat mai multi embrioni!
Va pup pe toate,

Crinuta

36+