FIV 36
Raspunsuri - Pagina 10
Delia21 spune:
Lauion,o luna?pai,ma arun de la etaj in cazul asta.

Eu nu mai pot.Abia respir.Dumnezeule!Doctoru meu mi-a zis sa beau multe lichide.Atat.
anis spune:
Delia acum am primit mesajul tau.Eu am innebunit cate lichide am baut ..cel putin 3 l pe zi,plus supe fructe..etc...si stateam numai in pat...mai ales si dupa Et...numai in pat 1 luna si ceva..
Singura rezolvare e sa nu faci deloc efort..sa nu te misti prin casa, cere ajutorul sotului,mamei soacrei etc.Mie imi aduceau si mancarea in pat.
In cat timp mi-a trecut?Pai de abia dupa 2 luni si ceva nu ma mai deranja asa tare.Stiu ca eram insarcinata in 3 luni si un pic si eu aveam foliculi inca
.Burtica mea la 3 luni arata de parca eram gravida in 5.Dupa aia si-a revenit.
AniS
si bebelina mea dulce 33+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Delia depinde de hiperstimulare..la mine a fost grava.Si in spital toti dr si asistentele erau f incantati..ca e f bine ca asa se prind puiutii .Eu ma uitam la ei cu niste ochii..stiam de aici ca era exact pe dos.Dar adevarul e ca ,hiperstimularea ajuta mai bine la nidarea outului, din cauza nivelui crescut de hormoni.
Eu am stat in spital dupa ET ,1 saptamana...la un moment dat mi-au pus si perfuzii la greu..am facut si un pic febra...mi-au venit cu antibiotice..eu le-am refuzat..in fine..
Dar totul a meritat..mai am un pic si o sa-mi tin bebelina in brate....
Multa bafta si stai cumintica!
AniS
si bebelina mea dulce 33+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
lauion spune:
Delia, din pacate asa a fost; si la mine si la Anis a fost destul de greu, noi am facut FIV cam odata; daca te ajuta cu ceva si la mine s-a prins un embrion, dar din pacate s-a oprit din evolutie dupa 8 saptamani. Deci tot raul spre bine, poate chiar ajuta la nidare hiperstimularea. Acum important e sa te menajezi cat poti si repaus la pat pana iti revii cat de cat.
Nu cred ca ai ce sa iei in materie de medicamente nici eu nu am luat nimic, doar ce mi-au pus in perfuzie (ceva analgezice, pansamente gastrice si diuretice) si am baut apa (eu care cu greu beau 1,5 l pe zi)!
Anis, pupici la bebelina!
flavia ramona spune:
Dupa un tratament de stimulare pt insem inare oprit la jumatate am facut totusi o hiperstimulare de toata frumusetea de am ajuns in spital din cauza durerilor. Din pacate mare lucru nu ai ce sa faci. Eu atunci am luat No Spa si am stat in pat cat mai mult. Mi-au trecut toate durerile si senzatiile alea nasoale doar dupa ce mi-a venit ciclul (repet nu am reusit sa fac inseminarea).
Delia21 spune:
Fetele,va multumesc enorm pt raspunsuri.
Anis,nastere usoara si bebita sanatoasa si norocoasa iti doresc.Deci sa nu ma grabesc cu vindecarea.Din pacate mandru e toata ziua la munca si nu are cine sa-mi aduca detoate la pat.Oricum o sa-mi pun in pat niste sticle de apa si o sa fac tot ce pot ca sa evit ridicarea din pat.Dar la buda tot trebuia sa mergi ,nu?Norocoasa de tine sa ai oameni in jur!Si aici astia mi-au zis ca ma lasa sa plec acasa la 20 minute dupa ET.POate politica e sa nu se prinda si sa mai ia niste bani de pe oameni.Nu stiu cum o sa-mi faca astia azi ET ca eu beau apa,dar intra putina de tot si mi-au spus ca au nevoie ca sa fie vezica plina.Multumesc de incurajari.Prin ce ati trecut si voi,Anis si lauion!
crinuta71 spune:
Delia poate e asa cum zic fetele si tot raul e spre bine, poate se prind mai bine embrionii. Sper sa te refaci cat mai repede. Ai facut ET-ul?
Va pup pe toate 

Delia21 spune:
totu-i bine cand se termina cu bine.Acum ramane de vazut daca se prinde macar unul.Revin maine cu amanunte.
Delia21 spune:
Si doctoru mi-a spus sa nu ma grabesc la partea cu desumflatu.Asta e,ce sa facem acu.Macar da doamne sa fie cu folos!Am scris la aspirante pe pag 2 mai multisor.Incerc sa fug la somnic.
ardit spune:
moni pup dulce fata si baietul, sa ai o nastere usoara sub o stea norocoasa
lachi? esti bine sper
delia bafta multa stai cat mai mult cuminte, nu ti s-a recomandat asa pentru ca practic dupa et colul se inchide, embrionashul nu mai are cum sa 'scape', asa ca nu iti face probleme ca nu ai stat decat juma de ora dupa et-u, dar daca ai posibilitate stai cat mai linistita