Cefalee de tip Arnold

Cefalee de tip Arnold | Autor: orchid

Link direct la acest mesaj

Ce imi puteti spune despe cefaleea/ nevralgia de tip Arnold?
Multumesc anticipat

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Draga mea, am scris la acest subiect ca mama mea are nevralgie de trigemen...de fapt diagnosticul de nevralgie de nerv Arnold. pina acum a urmat cu antiinflamatorii, cu fizioterapie si acupunctura, durerea s-a amelirat, dar nu a trecut. Va merge in curind la neurologie si te tine la curent.
O colega a avut acelasi diagnostic si i-a dat neurologul un tratament mai special, bazat pe carmabazepina(sper sa fi scris bine...).
Ce sa-ti zic...dureri pe partea dreapta, mai ales intr-un punct, pe scalp, ochiul drept lacrimeaza si durerea am inteles ca de la ceafa vine.
Poti sa-mi spui si mie de ce ai intrebat? M-ar interesa si pe mine sa aflu mai multe...
Pupici, Theiuta

poze cu Nicolas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns orchid spune:

Tatalui meu i-a fost pus acest diagnostic si sunt tare ingrijorata. Am cautat pe net si in romana am gasit un singur articol care mentioneaza asta.
Poti sa-mi spui daca tratamentul facut de mama ta este eficient si eventual si la ce doctor merge?
Pun www.adevarulonline.ro/arhiva/2005/Mai/1102/129498/" target="_blank"> aici articolul de care am pomenit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana Sora spune:

Nu stiu prea multe, doar ca si mie mi s-a pus acest diagnostic. Am inteles ca mare lucru nu se poate face. Mi s-a recomandat sa-mi pun ceva cald la ceafa in clipa in care incepe durerea, sa nu stau deloc in aer conditionat si sa continuu sa iau ce luam si pana acum, cand ma durea capul, adica ketorol.

Mergi la inceput