Drumul Taberei (3)
Raspunsuri - Pagina 9
EmmaT spune:
Buna dimineata !!! Scuze ... am am avut ieri o zi..de 2 noptii nu prea pot sa dorm..si ma doare operatia..(mama ei de vreme)
Am pus pozele aicisi acum le pun si pe mail!!!
Abia astept si fug acum sa vad si pozele Andorei!!
Pupicei dulci si sper sa me vedem curand!!!
Emma
andora spune:
Emma sper sa se termine pacaleala asta cu "uite ploaia - nu-i ploaia".... De ce nu mai vine vara odata? Vara aia de demult cu calduri mari si cu praf.... da, vreau praf, vreau transpiratie, vreau sa ies afara fara umbrela!!!!!!!!! Vreau sa nu pot sta la pranz de caldura, vreau sa ma bag in apa marii cand ma frige soarele!!!!!
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii
EmmaT spune:
Azi o zi un pic mai bine dar tot
Parc...platit internetul...iar parc si intalnit una bucata bunic care plimba una bucata "Duracell"...cu care recunosc ca m-am jucat putin...
va pupacesc si abia astept sa ne vedem
Emma
andora spune:
quote:
Originally posted by EmmaT
Azi o zi un pic mai bine dar tot
Parc...platit internetul...iar parc si intalnit una bucata bunic care plimba una bucata "Duracell"...cu care recunosc ca m-am jucat putin...
va pupacesc si abia astept sa ne vedem
Emma
Emma, Duracellu' ca Duracellu' dar tu mereu ai camera cu tine.... pai pe bunicu' nu-l avem in poze....
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii
aramona spune:
Super pozele! Multumim frumos!!!
Noi ieri si azi am fost suuuuuper incarcati la serviciu, plus ca ieri am avut din nou crize de fiere...
Abia acum am iesit pe DC...si maine din nou serviciu...
Pupici si incerc sa ma intru pe DC sau sa ne vdm in parc!
Ramona si Maysa (27 ian. 2004)
Poze cu Maysa-"Duracell"
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate.(Jack Penn)
andora spune:
Ramona sanatate multa!!!
Mishulina spune:
Andora,draguta de tine...tu mereu la miezul noptii esti pe net! Ce face Gogosica ,s-a mai linistit?
Ina
andora spune:
Mishulina, da asa e eu sunt pasare de noapte.. sa-ti zic... facem baita, apoi laptic+nani, dar asta se lungeste fiindca gogoasa mea se foieste, se intoarce, maraie, canta etc, si abia intr-un tarziu adoarme... ii mai scapa biberonul si tre' sa i-l pun... asa ca prefer sa stau pe DC () si sa ma duc cand are nevoie iar cand adoarme de tot sa merg si eu la nani... Uitai sa va zic ca primul capusor de Gogo pus pe perna e pe la ora 23-23.30.. asa ca tot procesul dureaza...
In rest e tot maraici ziua, dar noapte aslava Domnului pot spune ca doarme ...
vestea e ca m-am mai tuns si m-am facut suvite, maine avem de taiat un mot, ..mai e devarat ca la mot nu se dau bani? sau daca da, cati ? Poate stiu Oake, Iris, Raomna.... va rog....
Pupici multi si bebei sanatosi si cuminti! Mishu cum mai e cu barzoaica? Ai convins-o??? Sau cumparam arc cu sageti?
Mishulina spune:
Dragele de voi,Andora si Gogosica,sunteti niste dragute cu "aventurile" voastre nocturne!
Sper sa-i treaca maraitul si sa iasa odata dintisorii aia ,un de ajutor pentru ea!
Vreau sa te vad tunsalita si cu suvite!!!Nu ai ceva poze?
quote:
Originally posted by andora
Mishu cum mai e cu barzoaica? Ai convins-o??? Sau cumparam arc cu sageti?
Da,da cumparam sageti ascutite ca nu se lasa asa usor! Cand mai zboara pe deasupra casei o doboram si culegem ce are in cioc in momentul ala... Si daca e negrotei?
Ina
EmmaT spune:
Fetelor eu pentru o saptamana va parasesc...plec la mare ....da vremea asta superba...asta este sper sa se indrepte..si sa fie soare si frumos ...si sper ca ma voi distra si bronza...eu sunt optimista ca vin acasa neagra ..ca ma voi plimba pe faleza seara..ca voi face multe fotografii..ca ma voi intalnii cu fetele de pe DC(Anda141 merge in acelasi loc ca si mine..si tot o saptamana)
Ufffff nu mai pot cand vad vremea asta.... dar asta este
Va pupic dulce dulce...o sa-mi fie super dor de voi si abia astept sa ne vedem
Emma