Drumul Taberei (3)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
araya spune:
andora....eu ma duc l, mi si v, intre 13-16 candva, o ora. Este liber si tipa se tine numai dupa fundul meu, ceea ce este extraordinar, fiindca fac exercitiile corect. Shtii ca pe la alte sali, instructorii personali costa cu sutele de euro...aici e pe gratis.Mi-ar face mare placere sa "suferim" impreuna.
Ai vazut pozele de pe siteul lor? Frumi, nu?
Imi pare rau ca sunteti bolnavioare. Ge well! Am vazut toate cele 170 de poze de la motz! Superbe!!! Sa traiasca, sa fie fericit si sanatos 100 de ani!!!
Iris...ai fost la Megadeath? Dar la Therion? E un scump baietelul tau care se pare ca a inceput marea explorare; tine-l mult pe afara, sa isi consume energia. Se spune ca nu exista copil neascultator si care face boacane; exista doar mediu care nu corespunde nevoilor lui. Eu mi-am "reamenajat" total casa, totul e baricadat, cocotzat, ascuns, dat. E plin de jucarii, nu poate deranja, strica sau sparge ceva...ca nu are ce! :)))
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
andora spune:
Araya MI S-A PUS PATA RAU PE SALA!!!!!! Esti o bomboana ca mi-ai dt linkul... si eu care ma gandeam ca e printre blocuri si n-o gasesc, si cand colo trec mereu pe langa locul cu priicna dar nu ma uit Mai e foarte misto acolo, plus ca e liber si asta caut, sa nu-mi vada nimeni suncile in miscare... carei miscare sper sa-i fac fata ca m-am bolanzit fara sport fara excursii la myunte fara nimic
Eu n-am mai fost la fitness pana acum
dar mai bine mai tarziu, nu?
Mai tu ai vazut toate pozele de la motz? Hehe, eu le-am trantit pe toate ca sa si le descarce matusi-mea, dar sunt la gramada... multumim de urari, sa-mi traiasca finutul si sa ma duca si pe mine cu masinoiul ale carui chei le-a ales de pe tavita!
Noi rtot racite cobza si rosii-n gat, eu ma simt mai bine dar gogo vai si-amar... Fug pana-n carrefour si apoi merg sa recuperez maimuta din parc de la bunici...
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogo
maimutica
(DN 10.10.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii
Mishulina spune:
Andora si mie mi-au placut mult pozele de la mot,Gogo e atat de frumusica cu fundulita si rochita ca m-a apucat (prietenii stiu de ce
...).Sper sa va faceti bine amandoua si sa ne mai intalnim prin parc ca nu se mai poate...
Mi-a trimis Emma SMS se pare ca au vreme buna si ca va veni..neagra! Sper sa o mai recunosc!
Ina
andora spune:
Mishulino tu vrei bataita... cum adik te-a apucat , pai eu de-asta pun pozele pe net? E-e-e! Ia vezi! Ca nu faci ce vrei tu.... cum mai merge cu tanti barzoaica? am auzit ca are vreme nororasa maine, dar duminica sigur o ochim si pac!
Fetelor eu am innebunit, nu m-am lasat pana nu mi-am luat din parc punga de pufuleti cu surprize (dupa ce i-am luat nepoata-mii si a castigat un arc). Eu m-am facut cu un pistolas cu un pumn in capat care zboara muuult si departe in directia dorita.. Mishulino ti-l donez pt barzoaica cea rea, stii cum zboara pumnul ala? Mama-mama!!!!
Emma si mie mi-a transmis c-o sa vina neagra... vreau si eu la amre, ce!
Gata, e noapte, am dormit 3 ore si eu si Gogo (cu intreruperi dar e super!) si acum se pare ca incepe sa-si revina, sa dea Domnul sa fie bine ca tare mila mi-era azi de ea la leagane ce ochisori rosii avea si cum se scurgea nasucul si gurita.... Acum insa o sa profit de somn si fug la nani, dar era calc deschis si n-am rezistat tentatiei
Pupici multi si we placut!!!!!!!!!!!!!!
maimutica
(DN 10.10.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii
Mishulina spune:
Andora mama,da la ce ore ciudate se da fata pe net!
Spes sa fiti mai bine si tu si Gogo ( multi) si sa ne mai vedem si noi.....
Cat despre barzoaica,oferta se accepta! Orice "arma" e buna in lupta cu incapatanata!
Emma,daca te intorci,da si tu un semn de viata!
Va si week-end placut!
Ina
andora spune:
Mishulina, iac scriu si eu la ore mai normale (e 12 fara 5)... ultimele doua nopti au fost albe rau... dar speram, sa recuperam si ca noaptea asa dormim....
Mai fetelor v-am zis ca trebuia sa merg la [pus baloane pt o cununie ? Ei bine am stat acolo toaaaata ziulica la treaba in picioare si nici la sfat n-am fost.. poveste lunga.. dar a iesit bine si asta ma bucura!
Va pup mult si aveti grija de voi!!!!
maimutica
(DN 10.10.2004)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/paula2003/paula2003.jpg)
paula2003 spune:
Si eu sunt din Dr. Tabetii, am sa intru sa citesc despre voi si pe urma vorbim.
Paula 15+
Alexandra
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/camy062004/camy062004.jpg)
camy062004 spune:
hei fetele dragutele ce mai faceti?am intrat sa va salut se pare ca va distrati de minune si ma bucur tare mult la toate fetele santeti cool!
camy
Mishulina spune:
Paula,bine ai venit!
Camy,nu ne-ai mai scris de multicel!
Emma,ce faci,te-ai intors? Vrem pozici,bineinteles!
Ina
EmmaT spune:
Am venit de la mareeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!! atat va scriu.... fac o pauza de un dus..si va povestesc imediat!!!!
va pupici si imi este tare dor de voiiiiiiii
Emma