Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 37
Raspunsuri - Pagina 7
Catalina spune:
Liliana, iti multumesc de mesaj si indrumari. Sper sa fie cu noroc la tine (ca si la mine0. Eu sunt incepatoare, sunt abia la prima .. dar tot sper sa fie si ultima.
daca nu te deranjeaza, imi zici si mie ceva detalii de la tine? Ce foliculi ai avut, sotul cum era(cate milioane)etc. Asa, ca sa imi dau si eu seama pe unde ma aflu.
Te pup
Catalina
thea_m spune:
Andicu FELICITARI pentru bb! Ma bucur ca ai reusit si iti doresc sa fii bine pana la sfarsit!
Catalina peste 2 sapt. sa ai si tu teste pozitive!
Salutari tuturor
Teodora
Mirona spune:
Princess nu vreau sa te sperii dar spune-ne valorile normale la prolactina. Uite ce am gasit eu pe forum: Daca prolactina e marita – ovulatia nu se produce.
Andicu FELICITARI! inca o data. Sarcina usoara si sa mai stai cu noi ... poate ne molipsesti, ok?
Catalina Bafta multa! Cat a costat pana la urma inseminarea?
Miro
My ticker
MRL spune:
Catalina, ultima inseminare am facut-o in ziua 7 de la CM. De 2 luni am avut ovulatie foarte timpurie. La ultima inseminare am avut endometru de 9mm tri, folicul de 27 care vazut la eco statea sa se sparga, scor cervical 11 iar la sot dupa prelucrare a avut 94 mil/ml. Nu am facut pregnyl. La mine este inseminarea cu nr. 6. Ovulatia la mine a fost obtinuta natural.
Eu acum m-am intors de la baie si nu am nimic. Doar ma doare burta. Of, pana maine multe se pot intampla.
Va pupicesc pe toate
princess spune:
Mirona,valorile normale pe buletinul de analiza sunt 127 - 637 , iar eu am 742.9 , deci e clar ca este marita.Dar cat este de grav? M-am panicat deja pt. ca pana acum chiar mi s-a spus ca nu am ovulatie!Eu nu prea am crezut lucrul asta pt. ca ciclul respectiv(cand am facut eco si dozari hormonale) a fost de 26 zile , iar dr. m-a chemat la Eco in ziua 14 , neavand de unde sa stie cat va fi ciclul meu , care de regula variaza intre 30-26 zile.Totusi hormonalele de ziua 14 si 21 s-ar incadra in limitele pt. faza luteala! Eu ma gandeam ca ovulatia s-a produs mai devreme , nu deloc!
Oricum , saptamana viitoare merg la dr. ca sa imi evalueze aceste rezultate si sa imi dea tratament!Sper sa se rezolve!
andicu spune:
Fetelor, inca o data multumesc mult!
Liliana, hai poate vii si tu cu o veste la fel de buna ca a mea! eu iti tin pumnii !
Catalina, multa bafta si sa dea Dumnezeu ca urmarea inseminarii sa fie
!
Maraki, mercic de urari, si o sa vin cu voi la mamici de ianuarie-februarie, imediat ce vad eu punctuletzul la echo,ca e bine pus, acolo unde trebuie!asa ca o sa mai astept pana la sfarsiutl saptamanii.
Alexia, bafta la pregatirile de nunta,si nu te panica,sigur le rezolvi pe toate la timp! cu licenta tu hotarasti,oricum ar fi, eu iti urez succes in tot ce vrei sa faci!
Mirela , ma bucur ca esti mai bine,sper sa-ti treaca repede bubita !
Irina,da' simptome de ovulatie ai avut pana acum? n-ai incercat si tu o monitorizare?sau macar incearca luna viitoare!
Mishule, tu esti bine?inafara de intorsul la scarbici,care nimanui nu-i pica bine...
http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b5d14/ttc.png
http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan
Catrinel_17 spune:
Andicu, muulte felicitari!! Un bebe sanatos si voinic sa ai! Superba veste, ma bucur tare mult pentru tine!!
NOI am facut azi spermograma, cu tam-tam si valuri… Am fost la urolog si ne-a dat recipient si ne-a trimis acasa – nu inteleg cum naiba nu putea sa o faca acolo – a fost total aiurea sa fugim acasa si sa ne intoarcem fuga cu borcanasul in plasutza. Si io am fost un munte de nervi (de parca trebuia sa fac eu toata tevatura), nu stiu de ce, am fost total stressata…Maine dimineata aflam rezultatele…
Va pup pe toate!
_
I am not insane, just emotionally unstable.
Irina71 spune:
Offff ... ma omoara astia cu serviciul, nu ma slabeau deloc sa pot si io sa intru pe net, sa vad daca a scris andicu dragutzu' ![]()
ANDICU, FELICITARI, MAMI !! BRAVO ! BRAVO ! BRAVO !

Tin pumnii sa fie bine pozitionat !
Dar la ce medic te duci vineri ? Sa-mi spui si mie cum a fost, ca io inca n-am medic in Constanta. Poate incep si eu monitorizari, ca sa stiu si eu sigur cum stau ....
Cu drag,
Irina. 

http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b6ac8/ttc.png
Mishulina spune:
Andiculeee 

felicitari,pui,cred ca esti in
sa ai grija de voi! Vezi ca a fost cu noroc imbratisarea berzei? Tati ce zice de veste? Sau e "mut"...
Trebuie sa-mi dai reteta acuma pana nu ma
de tot! Vezi,daca sunt la scarbici intru mai rar si uite ce era sa pierd!!! Normal ca nu-s ok! Dar imi revin eu pana la botez....
. Sa fie intr-un ceas bun si sa te bucuri de el (
)!
Catalina
sa dea Dumnezeu sa vi cu vesti bune pana la sfarsitul lunii ca eu una am mare nevoie de asa ceva si cum eu nu-s instare ma bazez pe voi....
Ina
andicu spune:
Irina, eu sunt pacienta doctoritei Lutescu,dar ea lipseste din pacate,de saptamana asta pana pe 10 iulie,asa ca ma gandeam sa ma duc la echo la doctorita Dascalu sau la dr Dehelean, ambii au echo intravaginal. Dantes e in concediu medical pana la 01 iulie (stiu de la prietena mea care e fina lui).Daca vrei sa incepi monitorizare,normal ca ti-o recomand pe Ioana Lutescu,e o scumpa !
numai ca trebuie sa ai multa rabdare ca e fff aglomerat la ea! Sau la Dantesi, ca si el am auzit ca-i bun la "infertilitati" si are si aparatura.
Tati viitor e foarte fericit, inca se balbaie si acum a zis ca i-am transmis si lui stresul cu asteptatul pana la echo!
Sa stii ca eu sunt convinsa ca m-a ajutat mult pregnylul facut cand trebuia,si "prestarile"dupa sfatul medicului; si chiar faptul ca am tinut evidenta in amanunt la "fertilityfriend", ca mie mi-a detectat perioada fertila si ovulatia la fix!Acum ma
sa fie bine de-acum incolo.
http://photos.yahoo.com/ph//my_photos