Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 37

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Buna fetelor,abia acum am intrat si eu pe net de ce sunt!
Astery LA MULTI ANI ! cu sanatate si sa dea Dumnezeu sa fi fericita alaturi de cei dragi,mari si mici!
Miro mi-au placut pozele,sunteti dragute! Eu temperatura nu am luat-o pentru ca nu are nici un sens...sunt in ziua a 14,ce ovulatie sa mai detecteze acum daca ea a vut deja loc (in z 12-13)? Mai bine incep si eu "ca lumea" de luna viitoare cu ziua a 5-a parca,nu? Sau chiar din ziua 1?
Motzulinule te ,ai grija de tine...
Mirela,cum te mai simti?
Andicule ,maine la prima ora esti la intepat,nu? te asteptam cu sufletul la gura...

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Dragele mele, va multumesc din tot sufletul! S-aveti parte de toata fericirea de pe Terra! Si implinirea VISULUI!

5 s
http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Miro,sunt foarte frumoase pozele tale !;cat priveste marea, ea-i frumoasa mereu,si iarna si vara(de-aia nu ma mut eu de-aici!),de-ar veni odata vara aia adevarata si anul asta!!!
Mishule, maine la 7.30,respectiv ora deschiderii, voi fi postata la intrarea clinicii , numai ca nu stiu in cat timp imi vor da rezultatul; oricum, mai prind sperante ca o sa fie bine, caci intre timp mi-am descoperit noi simptome, de ieri: mi-e foameeeee ,fix de 3 ori pe zi, ceea ce la mine nu se-ntampla, organismul meu fiind obisnuit cu masa principala pe la 6-7 seara si cafeaua si-un sandwich pe la 11.;si-n plus, ma paleste cate-un somn ,de nu nimeresc patul;ieri am dormit dupa-amiaza vreo 2 ore,seara la 11 sforaiam, si azi pe la 2, mi se-nchideau ochii..
Promit ca va spun si voua cum aflu rezultatul!

http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b5d14/ttc.png
http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Bravo,Andicule,tinem pumnii la fata desi e din ce in ce mai clar! Stiu ca nu ne vei "fierbe" mai mult decat o vor face "aia" cu tine....Eu nu ma linistesc pana nu ne spui ca scrie negru pe alb ca esti ,am emotii aproape cat tine de mari...

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Astery La multi an scumpa si tot ce iti doresti sa devina realitate!Fetelor maine decolez in Franta..sper sa-i placa lui bebe acolo...ne auzim peste 1 sapt..si sper sa gasesc ceva bortoase noi cind ma intorc..Hai ca va tin pumnii!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
8+
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

fetele..sunt bine, nu ma doare (decat ma jeneaza putin locul), nu am febra (de unde deduc ca nu e infectie), am pus pansament steril..acum pana maine dimineata la prima ora...n-oi muri
offf...numai mie mi se putea intampla asa ceva!
va multumesc ptr grija si ptr incurajari!

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Andicu, iubita, cu intarziere te felicit si eu pentru bebic, dar o fac din toata inima. Sa fiti sanatosi amandoi si sa il aduci pe lume la termen!

Eu...ziua 8 DPO si nici un simptom...ca niciodata. Parca nici sanii nu sunt la fel de tensionati ca de obicei dupa ovulatie. Doar ca mi-e un soooomnnnn! Dar il pun pe seama lipsei cafelei la care trebuie sa renunt din cauza pulsului mare. Si mai ma si lupt cu o infectie urinara pe care am lasat-0 5 zile netratata ca n-aveam antibiograma. Acum ii dau cu cefalexin (cu de la mine putere, ca n-am gasit nici un doctor vineri dupa amiaza) ca am citit ca se poate da si in sarcina fara probleme ( nu cred ca sunt cu BB, dar acum suflu si in iaurt). Oricum, temp 36,7 mucus creamy (ca de obicei)

PS: nu cred ca dau licenta acum.
PPS: mi-au gresit astia invitatiile ...tre sa le fac din nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Neata fete dulci
Astery LA MULTI ANI!!!!!!! (cu intarziere). Multa sanatate si putere iti urez.
Andicule hai cu rezultatul pozitiv.
Alexia multa, multa bafta. Ce repede veti uita de toate incurcaturile astea si va veti bucura unul de altul....
Cata, drum bun, odihna placuta, si sa te intorci repede.
Mishulica, pentru tine o mie de pupici.

Va pup pe toate

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

pupik la voi. am intrat sa va spun si voua ca T a decis sa imi lase gaurica nelegata, mi-a scos al 3-lea fir, totul e ok. nu tre sa fac efort si sa stau in permanenta cu comprese sterile...sa am grija sa nu fac febra. cam atatica
pupik si va doresc o sapt minunata. eu de azi sunt la birou

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jubica spune:

Adnicu felicitari,sa ai o sarcina usoara!
Carmen.citamultumesc pentru raspuns:eu am facut analiza la Tg.Mures,iar valoarea normala care era trecuta pe buletinul de analiza era pina la 60.Problema este ca aceste analize le-au interpretat doi medici iar raspunsul celui dintii a fost ca:"degeaba am facut aceste analize ca oricum trebuie sa facem inseminare artificiala",iar raspunsul celui de-al doilea a fost ca "ar fi o problema la mine".Dupa parerea mea cred ca ar trebui sa merg la un al treilea medic si eu zic ca ar fi o problema la sotul.Mai intrebat daca am ramas vreodata insarcinata.....nu stiu exact pentru ca luna trecuta am avut o intirziere de CM de 37 de zile si trei teste usor pozitive..iar in ziua 38 au venit rusii.Sotul meu nu a facut alte analize inafara de spermograma.
Prinnces da,asa este valoarea trebuie sa fie mai mica de 60,daca te uiti un pic mai sus o sa intelegi de ce v-am cerut voua parerea.

toate fetele.

Mergi la inceput