Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 37
Raspunsuri - Pagina 3
MirelaV spune:
fetele..io am patit-o rau. gaurica de la buric mi s-a desfacut si eu acum am o catamai gaura in burta 

vreuna care ati facut faparo..ati patit asa????????
MirelaV
pupicei pe burticei
andicu spune:
Buna ziua,la fete!
Va multumesc mult de tot pentru urari si sustinere, sincera sa fiu , inca nu realizez; mi-e teama sa ma bucur prea tare. Si nici nu-mi vine sa cred ca de data asta toate animatiile pe care le fac si eu de obicei,sunt pentru mine!
Cata si Irina, sa stiti ca si eu am avut parte de chestii norocoase in zilele de 13, nimic memorabil, dar sper sa fie asa de data asta.
Mishulina, am toata credinta ca vei rezolva problema cu aderentele, o sa vezi tu,vine barza si la tine !
Cat despre pile la ea, trebuie sa recunosc ca m-am cam dat pe langa ea in ultima vreme; sa va povestesc: este o firma care organizeaza evenimente aici in oras, care la botezuri aduce o barza in marime naturala si o plaseaza la intrarea in restaurantul unde are loc botezul. In martie, am fost la botezul unor prieteni cu al meu si cu vara-mea si sotul ei; la iesire, dam nas in nas cu barza; noi, la misto, hai sa facem poze poate avem noroc;ne-am pus de poza cu barza, numai ca eu n-am intrat in poza; dupa 1 luna afla vara-mea ca e insarcinata ! bucurie mare, ca se stia ca problemele lor erau aparent mai mari decat ale noastre; acum vreo 2 saptamani,ajung la magazinul acestei firme din nou,cu treaba, cand sa plec, in usa magazinul, dau nas in nas cu barza, si zic tipei de-acolo si maica-mii: stati putin sa iau si eu in brate barza asta putin, ca poate de data asta are efect.Au ras ele, da' ceva ecou tot a avut !![]()
SI, dragele mele, puteti fi sigure, ca dac-o prind, n-o las sa plece pana nu v-aduce si voua
!
http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b5d14/ttc.png
http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan
andicu spune:
Mirelus, imi pare rau, scumpo de ce-ai patit, sper sa nu fie nic-o problema. N-ai unde sa te duci la urgenta sau la un medic sa te vada?macar sa nu se infecteze gaurica ! zic si eu acum, ca nu ma pricep prea tare!
si ai grija de tine! sper sa fii bine pana maine!
Carmen.cita, nu te panica daca n-ai simptome inca, eu am fost la fel, scriam pe forum c an-am nici-o sansa,si eu am intrebat-o pe Cata ce simptome a avut si din ce zi ! asa ca relaxeaza-te si incearca sa nu te mai gandesti, decat sa nu vina rushii
!eu simngurele simptome pe care le-am avut au fos tintepaturi in sani de-acum vreo 3 zile (deci cu 2 zile inainte de rusi),si crampe in dreptul ovarului stang si-n josul burtii ca la ovulatie; iar alaltaieri am avut"spotting". Nu sani intariti, nu foame, nu toaleta frecvent, nimic din toate astea. Asa ca ai rabdare, ca poate vine si la tine un test pozitiv!![]()
http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b5d14/ttc.png
http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan
princess spune:
Pupici la toate fetele !
Ingeras,multumim pt. urarea de bun venit si sper sa ai gura aurita!
Andicu ,sa fie cu noroc si sa fiti sanatosi si sa ne iei si pe noi dupa tine! Asta ar trebui sa devina o traditie :fiecare fata care ramane grea sa predea stafeta mai departe, ca sa rezolvam treaba mai repede!A fost haioasa istorioara ta , dar vezi ca nimic nu e intamplator in viata?
Mirona,iti multumesc in numele nou-venitelor pt. introducere ,dar nu le mai certa pe fete pt. ca nu le-am luat in nume de rau faptul ca nu mi-au raspuns la intrebari din prima .Ai fost foarte draguta !
Jubica,la noi valoarea normala era sub 60 , asa ca valoarea ta ar fi buna .
Carmen.cita, Potent Power se gaseste la farmacii naturiste si costa 293000 lei (50 tablete)si 540000 lei (100 tablete).
Hai, cine mai urmeaza la gravidoase?La mine inca slabe sanse!
Carmen.cita spune:
Mirela, ai mare grija pana luni cand mergi sa vada dr. despre ce e vorba, sa nu faci efort... Imi pare rau ca ti s-a intamplat asa ceva ![]()
Cata, multumesc mult pt raspuns!
Andicu, sa te auda cineva acolo sus
si sa fie cum zici tu!
Princess,
mersi mult! Dar uite ce scrie Motzunica, se pare ca se gaseste si la noi tribulus: "Potent Power contine 40 mg tribulus si e 295.000 de aceea eu am luat Tribulus care contine 180 mg si costa 195.000". Acum nu ca ar fi vorba de pret, ci de continut. Motzunica, ne spui si noua, chiar asa se numeste ceea ce ai cumparat tu: "tribulus"?
Motzunica, vad ca ti-a revenit tonusul pe care il aveai inainte de operatie!
Pup toate fetele!
utocatalina spune:
Carmen.cita am uitat de cel mai evident semn:spooting in ziua 25 de DPO...niste pete maronii
..Noroc cu Andicu!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
8+
Simburica
princess spune:
Fetelor , am si eu o problema cu fertility : am avut cont mai demult , dar nu stiu cum am reusit sa-l sterg
, iar acum nu mai pot intra cu parola veche si nici sa imi creez alt cont nu imi permite! Stie cineva cum as putea sa imi creez un cont nou?
Mishulina spune:
Motzunica,
multumesc pentru lamuriri,mie mi l-a dat sa il iau oral din ultima zi a CM timp de 12 zile....
Andicule,e draguta povestea ta...Din pacate eu nu am nici o barza pe care sa o strang in brate si e taaaareeee suparata pe mine (dar si eu pe ea,deja exagereaza!).Te
si ai grija de voi....
Mirela nu sta asa! Daca nu ai unde sa te duci sa te vada pune-ti macar un leucoplast cu rivanol!
Ina
MirelaV spune:
fetele..va multumesc ptr incurajari. mi-a zis sa nu-mi pun rivanol pe rana deschisa ca ala sapa..si atat cat nu intervin alte modificari..sa stau linistita pana luni. sa vad in ce masura voi reusi. acum mi-e un pic cam rau..ma rog..din alte cauza cred
pana luni..mai e destul..cine stie ce se poate intampla...
MirelaV
pupicei pe burticei
Mishulina spune:
Mirela vorbeste cu noi,tine-ne la curent si poate asa trece timpul mai repede pana luni!Sper sa iti treaca starea de rau si nu te mai gandi la asta si intr-adevar,e mai bine sa nu umbli acolo,daca asa a spus....!
Pupicel pe buricel,ca sa treaca!
Ina