Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 37
Raspunsuri - Pagina 2
andicu spune:
Carmen.cita ,ieri, in ziua 14 DPO am facut primul test, si dupa cum vezi e cam slabut la vedere; numai ca eu am facut pregnyl in ziua 12 si am asteptat mai mult de 10 zile ca sa fiu sigura ca nu ma pacalesc (desi nici acum nu sunt 100% sigura,pana nu vad analiza beta HCG)!
http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b5d14/ttc.png
http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan
Irina71 spune:
Andicu, FELICITARI ! ESTI INSARCINATA ! BRAVO, BRAVO !

Io zic ca daca iti mai faci un test maine cu urina de dimineata si altul luni tot dimineata, nu mai are rost sa te duci la HCG ! Ca doar tie nu ti-a intarziat niciodata peste ziua 28 (care e maine), nu ?
Dar ... faci cum crezi ! Mie imi poarta ghinion ziua de 13 (luni), dar uite ca Utocatalina si-a facut betaHCH-ul luna trecuta, pe 13, si a iesit pozitiv !
De acuma sa ai grija de tine, sa nu faci efort, sa nu te enervezi si sa te relaxezi !
Eu una abia astept sa fiu
ca sa ma relaxez. Uite acuma pot sa ma apuc de curatenie, ca nu puteam din cauza ta ![]()
![]()
![]()
Daca raman si io gravi il las naibii de aspirator .... vreo 11 luni, cel putin. ![]()
Pupici pe burticutz 
Irina. 

http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b6ac8/ttc.png
jubica spune:
In primul rind vreau sa pup toate fetele si in al doilea rind am si eu doua intrebari:pentru ca voi aveti mai multa experienta in materie de BB ,vreau sa va intreb daca un rezultat "anticorpi antispermatici"cu o valoare de 59.5 este bun sau nu? Nu va suparati ca va intreb dar am primit doua raspunsuri diferite de la doi medici si nu stiu pe care sa-l iau de bun.Si a doua intrebare:ar putea sa existe ovulatie in cazul incare mucusul nu are consistenta albusului de ou?
Va multumesc si la cit mai multi

!
Mishulina spune:
Mai Andicule,da' tu ai pile la barza,mai fata! Astea-s teste pozitive,nu gluma! Spune-i si de mine,please,ma sti,tot elefantica,fata buna
....ca daca ma "sare" si luna asta ma mai asteapta un set de chinuri si nu stiu ,zau, cat o mai duc!
Carmen.cita
Potent Power se gaseste in magazinele cu produse naturiste gen "Plafar" sau in (unele) farmacii,ca la Sensiblu de ex nu aveau....Sunt flacoane de 50 si de 100 de capsule si costa cam mult dar eu de-abia astept sa-i iau sotului ca mai are si alte efecte si ii va prinde tare bine!
Cu Prednisonul nu ma mai agit deocamdata(sau cel putin asa ar trebui) ca oricum nu-l iau decat peste vreo 3 saptamani,adica dupa urmatorul ciclu...Pana atunci sper sa aflu exact cum e cu
...
Va pupic pe toate si mai vreau vesti bune! 
Ina
Laura Ioana spune:
Oooooooooooo, Andicule , da' ce teste pozitive ai!!! Sa fii sanatoasa si sa creasca burtiku' mare
! FELICITARI!!!!

Laura
iepurila spune:
Andicuuuuu!!! Bravo fata. Testele alea chiar sunt pozitive. Stiu ca ai emotii si ca pana nu vezi rezultatul beta HCG nu te linistesti, dar eu zic sa fii increzatoare. Te pup.
Mishulica cred ca mi-ai dat o idee buna cu MACA si POTENT POWER. La mine s-a intrerupt curentul dimineata, m-am enervat si am plecat de acasa. Am venit cu Bio seleniu Zinc; ceai de naprasnic si tinctura de branca ursului in sacosa. Inca mai astpt un raspuns de la T. dar cred ca de luni ii dau ceva tratament.
Apropos Motzunica, cum suporta sotul tau branca ursului ca am auzit ca nu e tocmai grozava la gust si....la cat sunt de mofturosi baitii astia....
Jubica, imi pare tare rau dar chiar nu stiu sa-ti raspund la intrebari. Nu am facut TPC-ul iar cu mucusul.....sunt la furat. Dar sigur te ajuta fetele.
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
utocatalina spune:
Andicule chiar daca nu am o rezolutie prea buna la calculatorul de acasa tot am vazut ca sunt pozitive
iar Irina are dreptate..eu am facut pe 13 mai analiza de singe si a iesit ca sunt grea...mie mereu mi-a purtat noroc ziua de 13...de aia m-am casatorit pe 13 septembrie..si am sa zbor in Franta pe 13 iunie..asa ca da-i bataie si fa-ti analiza cind vrei...oricum te voi gasi la gravidoase cind ma intorc, peste 1 sapt.
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
8+
Simburica
Carmen.cita spune:
Mishulina,
multumesc mult pt raspuns, am sa caut potent power la farmaciile naturiste pe care le stiu chiar de luni.
Jubica,
din ce am citit eu valoarea la anticorpi este foarte aproape de valoarea normala la tine (VN tb sa fie maxim 60, nu?) dar la sot... mi se pare ca e mare. Din cate stiu eu, la barbati anticorpii antispermatici se formeaza in timp in urma unor infectii netratate... Unde ai facut analiza? Pe buletinul de analiza nu sunt trecute valorile normale? Sotul tau a facut si alte investigatii in afara de spermograma? Ai ramas vreodata insarcinata?(imi cer scuze daca ai scris asta si n-am fost atenta).
Cata,
ma bucur ca ai trecut cu bine de acel episod neplacut... ai mare grija ce mananci (daca nu-ti place ceva, mai bine nu mananci) si sa nu mai stai in curent. Draga mea, ziceai la un moment dat sa fim atente la simptome inca din ziua 7, ne spui si noua ce simptome? Mai am si eu de asteptat cateva zile pana la testul de sarcina... si pana atunci imi fac tot felul de sperante...![]()
utocatalina spune:
Carmen.cita din ziua 7 de DPO...aveam usoare dureri de sini, pe linga sfircuri cind ii apasam..ma trezeam noapte de noapte ca sa fac pp, mirosul mi se parea prea pronuntat, indiferent de miros...daca mai imi aduc aminte iti scriu...succes!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
8+
Simburica
motzunica spune:

Andicu,

Mishulina, am luat Prednison injectabil 1 fiola/zi din prima zi a CM pina in ziua 5(deci 5 fiole) asta timp de 3 luni consecutiv dar numai 5 zile pe luna+ antibiotic (penicilina 1 mil. la 6 ore+kanamicina 1/2 flacon la 12 ore ).Pe linga astea am luat o fiola Hyason/zi,5 zile un medicament extrem de bun de import dar care din pacate la noi in tara nu se mai aduce.Dupa cele 3 luni de injectabil am trecut pe tratament oral (tot in perioada CM)alte 6 luni cu antibiotic (Amoxiclav 1g/zi+Prednison tablete 3 la ora 8 si 3 la ora 10 dimineata), repet tot tratamentul facut din ziua 1-5 a CM. Nu am renuntat de tot la sare, dar am reduso ceva mai mult iar ca si contraindicatii n-am avut altceva. A fost vai de
meu dar le-am desfundat.
fata.
Ingeras, mi-am pus si eu deoparte un bebitza de acolo sa sti
.
Iepurila, Potent Power contine 40 mg tribulus si e 295.000 de aceea eu am luat Tribulus care contine 180 mg si costa 195.000. Branca o suporta destul de bine, zice ca are gust de iarba mai rau se impaca cu mirosul ca trosneste a alcool si el saracu nu bea nici macar bere
.
MirelaV, ce ai rezolvat puiule, ti-a trecut ?
Irina71, zici ca scapi de aspirator?
, hai ca te asteptam la aniversare cu vestea cea mare.
fata.

pntru toate fetele.