Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 37
Raspunsuri - Pagina 15
MRL spune:
Chi, sarumana mult de tot. Sa sti ca nu am voie sa clachez asa cum nici voi nu aveti voie. Scopul nostru este unul singur: BEBELINI cat mai multi. Si asta presupune calm, incredere, speranta si multa vointa.
Pupicei dulci pentru toate fetele
Catrinel_17 spune:
quote:
Originally posted by princess
Catrinel , adica cum? Pai permeabilitate bilaterala = ambele trompe permeabile ,libere!Am gresit ceva ?
Nuuuu!!! Scuze, nu intrebam in sensul asta, numai ca pe bune nu stiam ce inseamna, nu ma pricep deloc la jargonul medical. Descopar si eu tot citind si intrebind. (desi ma rog, putea sa ma duca mintea sa pricep ce-i aia, dar se pare ca nu prea functionez :-)
_
I am not insane, just emotionally unstable.
pacienta spune:
Avalon si Princess va multumesc mult pt raspuns. Va admir ca sinteti forate bine informate. Succes tuturor fetelor si poate redeschidem subiectul acesta sub alt nume: "mamici ambitioase"
O zi buna!
Pacienta
princess spune:
Catrinel, stai asa ca nu m-am suparat! Numai ca nu intelegeam ce nu intelegi tu!
Jane04,cand ai facut ultima data analiza + antibiograma?Ce spun medicii :de ce nu se vindeca? E un lucru foarte bun ca sotul tau nu este infectat!Mai grav este pt. noi fetele care avem problema si cu oligospermia ( urata treaba)!
Irina, imi cer scuze , n-am stiut! In mod sigur , daca ai avut o sarcina nu ai trompele infundate!
Pacienta,si tie iti doresc succes! Deocamdata cred ca e cam devreme sa deschidem subiectul propus de tine, dar cu ajutorul lui Dumnezeu , cine stie?
Pupici si bebici tuturor!
motzunica spune:
Buna fetele,
Irina71, speram la ceva tratament dar sa-mi scot amigdalele?
, am glumit.
pentru raspunsul de la laparoscopie.
MRL, Chi, multumesc pentru ajutor, am scapat de obsesie.
Princess, deocamdata asteptam sa facem o luna de tratament si apoi repetam spermograma. Te tin la curent cu rezultatul.
Mishulina, pe unde esti puiule? ma obisnuisem sa-ti citesc mesajele zilnic
, sper ca esti bine.
fata.
Eu: se pare ca m-am grabit sa ma laud ca sint bine si aseara buricul(nu taietura), a inceput sa ma intepe si sa marit un pic. Azi am fost la urgenta si se pare ca ma procopsesc cu un granulom, dr. a zis ca daca se mareste ma taie din nou
.
dana p. spune:
Sper ca nu v-ati suparat pe mine ca am deschis un nou capitol dat fiind faptul ca eu nu prea am scris la capitolul acesta.
Dana
http://community.webshots.com/user/danavas