Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 37
Raspunsuri - Pagina 14
dana p. spune:
Iepurica, si eu trebuie sa fac histeroscopia , dar mi-a spus dr ca trebuie in 10-11 zile de la prima zi a CM.Mi-a spus sa fac analize de secretie vaginala , cultura de col , hemoleucograma, vsh, fibrinogen si proteina c reactiva.A zis ca ma tine in spital 1 -2 zile , dar nu prea pricep de ce , oare mi-o face ceva anestezie si din cauza asta nu-mi da drumul acasa imediat? Tu ai facut vreo analiza inainte de histeroscopie?
Imi este cam frica de procedura in sine , de durere si de rezultat dar trebuie sa o fac si pe asta ca sa stiu cum stau.
Andicule ce faci, mama? Cum e? Zii si tu ceva...E bine analiza de bhcg ?
Dana
http://community.webshots.com/user/danavas
lauricipani spune:
Chi, eu cu Utrogestanul (cate 6/zi) am avut CM normal in sensul zilei cand a trebuit sa vina. Si la mine a fost maro si etc, dar a inceput sa curga in ziua cand trebuia sa vina.
5+
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
princess spune:
Avalon ,iti multumesc pt. raspuns 

si cred ca ai dreptate in ceea ce spui.PROGESTERONUL in ziua 14 - 9.41nmol/L( valori normale faza ovulatorie 2.4-9.4), iar in ziua 21 - 41.89nmol/L(valori normale faza luteala 5.3-86); LH ziua 14 - 20.6mUI/mL (valori normale faza ovulatorie 14-95.6).Acum tu ce mai crezi? Dar faptul ca prolactina mi-a iesit marita 742.9(valori normale 127-637)?
Motzunica, ma bucur ca te simti bine dupa interventie si te-as ruga sa ne tii si pe noi ,fetele interesate, la curent cu evolutia sotului in ceea ce priveste tratamentul pe care il urmeaza.
Jane04,chiar daca nici eu nu am vechime pe aici , iti urez bun venit si sa vina
cat mai curand!Tu ce probleme ai?Sotul e in regula ?
Iepurica,sper sa iti revii si fizic si psihic repejor si te rugam (fetele de la "oligospermie") sa ne tii la curent cu ce a spus doctorita ta!
Fetelor,am si eu o intrebare :am facut HSG acum 6 luni , a iesit permeabilitate bilaterala ,iar acum merg la un alt medic care a spus ca nu ii este prea clar filmul si ca ar trebui sa o repetam; nu mai imi vine sa o fac din nou , mai ales ca trei medici inainte au vazut filmul si au zis ca e in regula! Dati-mi si mie un sfat , va rog!
Tuturor 

......
Catrinel_17 spune:
Jane, sa-ti fie gura de aur!
Iepurila, nu stiu cum sa spun, dar laparoscopia mi se pare cea mai buna idee. Macar sunt sanse sa si fie rezolvate problemele chiar atunci, pe loc. Ai grija de tine!!!
Laurici, cum te simti? Iti tin pumnii si ma gindesc la tine.
Princess, scuze, ce-i aia permeabilitate laterala?
_
I am not insane, just emotionally unstable.
princess spune:
Catrinel , adica cum? Pai permeabilitate bilaterala = ambele trompe permeabile ,libere!Am gresit ceva ?
Irina71 spune:
Princess, eu n-am facut niciodata HSG, dar mie mi se pare prea repede sa il repeti. Nu au trecut decat 6 luni, ce naiba !
Motzunica, vezi ca te urmaresc
, ti-am scris si la subiectul Laparoscopie.
Dana, sa stii ca si eu sunt ingrijorata despre andicu. Mai ales ca ea a avut o extrauterina in octombrie si a ramas de atunci doar cu o trompa.
Sper ca nu a mai scris pentru ca s-a speriat de pozele mele. ![]()
Irina. 
http://photos.yahoo.com/irinapopa2001
http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b6ac8/ttc.png
jane04 spune:
Dragele mele eu m-am ingrozit cand am vazut povestile unora dintre voi. Am plans chiar pe alocuri.Desi eu sunt inca tanara (25 ani) si incerc de 4 luni, a cam inceput sa ma stranga inimioara.
Sa stiti ca eu sunt pe faza cu tot ce scrieti chiar daca nu scriu asa de des deoarece incerc sa ma acomodez cu toate numele ( din pacate multe...ar trebui sa fiti toate la gravidute).
Va multumesc pt. primire! Doamne, sunteti atat de optimiste!!!
Eu sunt mai pesimista din fire...( capricorn).
Princess:eu am o infectie cu Ureaplasma Urealiticum de 4 ani si am facut o gramada de tratamente si am fost la medici din toata tara.Acum 1 an mi-am gasit un medic in Bucuresti in care am mare incredere.Infectia nu mi-a trecut de tot , dar dr. mi-a recomandat sa incerc(daca vreau) sa fac un bb pt. ca am sanse slabe sa raman din cauza acestei bacterii. De altfel ea provoaca infertilitate si la mine nu se stie...
Sotul a facut si el spermograma si spermocultura si "culmea" toate au iesit bine. El nu este deloc infectat.
Asa ca iata-ma sperand ca si voi ca asta e luna noracoasa.
Va pup si va urez succes la toate!
princess spune:
Irina,daca nu ai facut HSG , atunci ai facut laparoscopie sau nu a fost nevoie? Asa ma gandeam si eu ; rezultatul ar trebui sa fie inca valabil , mai ales ca celelalte teste ( toxoplasma, clamydia, ureaplasma, mycoplasma, Cmv) au iesit negative.
dana p. spune:
Irina, problema nu este ca are doar o trompa, problema la ea este sangerarea aia mica pe care a spus ca o are si care mie nu-mi place , pentru ca poate fi si de la implantare dar poate fi si o problema in evolutia bebelului.Eu sper din tot sufeltul ca este bine si doar ca nu a putut azi sa scrie.
Si eu am doar o trompa de 5 ani si am mai rams de 3 ori insarcinata de atunci numai ca s-au oprit din evolutie
.
Pozele tale sunt ok , de ce crezi ca ne speriem de ele? Si tu esti o frumusica
Dana
http://community.webshots.com/user/danavas
Irina71 spune:
Princess, eu am pierdut o sarcina in ianuarie (oprita in evolutie la 6 sapt). Doar nu mi s-or fi infundat trompele de atunci pana acum ??!!
Dana, imi pare rau ca si tu ai doar o trompita, n-am stiut.
Eu daca as avea doar una si as ramane iar insarcinata, as fi moarta de frica sa nu fie (iar!) extrauterina, si astfel sa pierd si a doua trompa ....
Andicu a insistat sa-mi pun pozele pe site, ca sa le vada, mi-a aratat si cum sa fac, si imediat dupa ce le-am pus, nu a mai scris !! De aceea am glumit ca s-a speriat de mine. ![]()
Io acuma sunt f. fericita ca m-a sunat nepotica (fetita sora-mii, clasa 4-a) sa-mi spuna ca ia premiul 1 ! Nu ca as tine prea mult la decoratii, da' macar in primele clase sa ia coronita .... io oricum o iubesc de parca ar fi a mea !
Irina. 
http://photos.yahoo.com/irinapopa2001
http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b6ac8/ttc.png