Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 37

Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 37 | Autor: tumpi

Link direct la acest mesaj

Poftiti de scrieti aici.
Bafta tuturor

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50549

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Dragele mele,tocmai ma pregateam sa deschid in capitol nou dar Tumpi (ai un ) a fost mai iute de picior...
Haideti cu vesti bune si ...bebei "varatici" !

Andicule esti "Cap de afis",ai cuvantul!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Buna seara fetitele!
Fetelor noi le urez bine ati venit si sa fugiti repejor la ...
Cta, sa stii ca m-am apucat si am scotocit printre analizele de secretie vaginala si col uterin...am facut: :
ureaplasma, neg,
mycoplasma, neg,
levuri absente,
bacili Gram poz, polimorfi (probabil Doderlein)- ce sunt astia???,
trichomonas absent,
candida nu,
antigen Chlamydia in col uterin neg (este ce m-ati sfatuit voi sa fac, nu?(), ),
streptococ nu,
celule epiteliale poligonale frecv, izolate, gramezi,
celule epiteliale rotunde rare,
celule "blue cell" absente...

Este suficient? mai fac si TPC si gata?
Voua cum vi se par, in regula, sau nu?

Andicu, felicitari de 100 de ori...e bb, e bb...sa ne scrii maine la prima ora! si sa ne dai vestea cea mare!
Ale, bine ai revenit, speram ca te simti mai binisor!

Ne urez ca acest capitol sa ne aduca mult noroc si multi frumos sfarsit, nu? vedeti cati sunt? hai, la treaba!

multi la fete! un ingeras care va iub si va ureaza un we minunat!

Mergi la inceput

Ingerasule,al treilea din primul rand e al meu,trebuie sa fie!
Eu zic ca esti bine cu analizele dar ar mai trebui facute asa: Toxoplasma,Listeria si Citomegalovirusul (din sange,nu din secretie), sau le ai? In rest e Ok !
Andicule,maine stau calare pe calculator sa aflu vestea cea mare!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Neata,
V-am zis eu ca ma trezesc cu noaptea in cap. Si aici stau pana vad test pozitiv de la Andicu.
Mishulina, mi-ai dat o idee, eu il revendic pe al doilea bebe din al doilea rand. Fetelor licitatia e deschisa.
Mirona, eu imi asum partea de cearta. Ai mare dreptate. Imi amintesc cum stateam cu sufletul la gura in asteptarea unui mesaj pentru mine. Si ca sa fiu sincera pana la capat si acum cand deschid pagina ma uit intai sa vad in ce raspuns scrie si Iepurila si tare bucuroasa sunt ca nu ma uita fetele. Asa ca imi voi revizui atitudinea.
Tratamentul Liviei l-am vazut. De fapt am citit atatea variante de tratament incat nu stiu incotro s-o apuc.La cat de disperata sunt as face o lista cu toate produsele naturiste despre care s-a pomenit pe DC si i le-as da pe toate. Avantaj- nici nu ar trebui sa mai gatesc.
Motzunicasi eu sunt hotarata, pana acum, ca din tratament sa faca parte tribestanul, branca ursului, bio seleniu zinc si eventual ceva produse apicole. Inca nu ma hotarasc intre Potent Power si Maca si cu multe altele.

Ale, iubita, ma bucur enorm ca ne dai de veste din cand in cand. Astept ziua in care o vei face mai des. Ca stiu eu ca mai am multa vreme de bengaluit pe aici.
Va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa.

PS: sa vedem daca am invatat si eu. Deci

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Buna dimineata,fetelor,si eu bantui pe aici cu noaptea in cap dar nu am indraznit sa scriu pana acum,astept veeestiiii....
Iepuricule si (na ca mi-a iesit si mie!) te las sa te "bagi in fata" la pentru ca esti mai mare si mai veche pe lista de asteptare cu cateva lunisoare! Sti ce ma gandeam? Potent power si Maca nu merg impreuna? Despre Potent Power stiu ca are in compozitie celebrul ingredient Tribulus Terestris,recomandat de Dr.T...
Motzunicule as vrea sa te intreb si eu ceva...Tu in ce perioada a ciclului ai luat Prednison?Adica din a cata zi si pana in a cata? Si in afara de regimul hiposodat (care e obligatoriu) ai mai avut si alte contraindicatii? Ca mie mi s-a spus sa ma abtin de la efort fizic (ceea ce oricim fac de 12 ani),inclusiv de la !!!??? (sau n-am inteles eu bine?)
Andiculeee cand te intorci cu vesti?

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen.cita spune:

Buna, fetelor!

Andicu vreau sa te felicit pt sarcina , sa fii convinsa ca de acum testele vor fi din ce in ce mai pozitive!

Iepurila, eu zic ca Mishulina are dreptate, maca merg luate cu potent power, caci contin alte 'ingrediente', apropo, sa-mi ziceti si mie unde se gaseste potent power. Va multumesc mult!

Mishulina, nu stiu ce sa zic de prednison, de ce a zis dr. sa nu prestati in perioada cand iei prednison, poate este contraindicat in sarcina?! Poate alte fete stiu mai multe despre prednison...

Costi, eu sunt in ziua 7 DPO si la fel ca tine, n-am simptome (in afara de sani, care oricum asa erau in perioada asta...). Te astept cu noutati!

Ale, ma bucur mult ca ai trecut sa ne saluti, eu am citit mereu sfaturile tale muta de admiratie... sincer, acum iti spun ca atunci cand ai anuntat ca va protejati... m-am rugat sa se rupa prezervativul ala si sa vii sa ne spui ca esti graviduta si nu te asteptai... (sper ca nu te-am suparat) poate pe undeva am dreptate si chiar cu prezervativ se intampla, pt ca toate se intampla cand trebuie, nu cand vrem noi, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Fetelor, va pe toate!
Din pacate, n-am rezolva tnimic cu beta HCG-ul, ca la noi la Cta,sunt mai smecheri astia d ela Medicover, nu fac analiza la urgenta sambata !Asa ca m-am dus frumusel si am mai luat un test si azi, ca sa fiu sigura ca n-am visat azi-noapte. Testele le puteti vedea la semnatura, sa-mi ziceti si voi parerea. Cel de sus e primul, Barza, de ieri dimineata,cel din mijloc e facut ieri la ora 2 pm si cel de jos e facut azi pe la 9 am.
De-abia luni voi afla sigur de la beta hcg; pana atunci !!

http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b5d14/ttc.png

Mergi la inceput

Of, am bagat pozele la teste pe yahoo photos, si nu reusesc sa le pun aici pe forum!

http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan

Mergi la inceput

Gata! acum le puteti vedea!
Am vorbit cu alt doctor la care se duce o prietena si care are si echo intravaginal si mi-a zis sa astept pana saptamana viitoare, pe vineri, ca e prea devreme sa vada ceva ! Deci, singura sansa de confirmare mai rapida,ramane beta HCG!

http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen.cita spune:

Andicu sunt pozitive-pozitive! Nu e nici o indoiala! Esti insarcinata!!!!!! Ma bucur mult pt tine si iti doresc sarcina usoara si bebe sanatos si mancacios!
Spune, in ce zi dpo s-au pozitivat prima data? Please, pt fetele in asteptare... cum sunt eu acum

Mergi la inceput