Lazy, ai 2 copii minunati, tu esti o femeie puternica, sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci peste toate, esti de admirat pt toata suferinta prin care ai trecut.
Povestea ta e de film, un film care ne facem sa plangem si sa zambim ca acum totul este bine.
Felicitari pt tot si mult noroc!!!
Lazy, felicitari pentru puterea si determinarea ta si pentru cei 2 copii pe care ti i-ai dorit.
Sa va traiasca si sa fiti fericiti!
Sanziana & Marina (03/10/2004)Cand s-a nascut Marina... Varsta Marinei
"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)
Lazy ai doi copii superbi...FELICITARI..chiar daca ai suferit mult...merita sacrificul.Varsta niciodata nu conteaza pentru a fi mama...fiecare este la momentul potrivit (iti spune un copil ce creste alt copil)
Multa sanatate..fericire si o viata frumoasa.Sa ai parte numai de bucurie din partea copiilor pentru ca meriti din plin.
am plins mult....Dumnezeu va iubeste,asta este cel mai important.Fiti sanatosi si cresteti mari!!!!!!
Lazy am pielea ca de gaina intelegi?ESTI CEA MAI BUNA MAMICA DIN LUME DUPA PAREREA MEA.EROINA!!!!SA ITI DEA DOAMNE DOAMNE MULTA SANATATE SI TIE SI CELOR 2 INGERASHI
33+saptamani http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/