Bebelusi si copilasi de mai - iunie 2004 (47)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

La multi ani Maria!!!

La multi ani Thomas Anthony!!!

monet saracutza de tine pupici la Lia bolnavioarasi la samburica cumintica

bertha of copii ne omoara eu sunt ingrozita de lovituri nu mai vreauuuuuu da unde sa julit pe iarba??

anculina super petrecerea am vazut pozele stie printzesa ca ea e pe primul loc

Paloma Cristinica e o dulceatza

acris noi ne am mutat cand avea Inisa 9 luni ea sa adaptat imediat.Mai greu noi cei mari

Sunt asa suparata prietena mea a pirdut sarcina sa oprit din evolutie.Si e a 2 a oara e distrusa nu mai stiu cum so scot din starea care e.Trebuia sa aibe 12 sapt si avea 8 si in plus inimioara nu i batea.uuuf

Prima aniversare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Salutare fetelor!! Pupici la pitici!!

Mona, ce rau imi pare de Lia!!! Insanatosire grabnica dulcetei mici ... multi pupici sa treaca repede! Cum se mai simte? Sper ca-i mai bine!!! Pupici si pe buric ptr. samburelul mic ... sa nu se simta uitat!
Gandeste-te ca e ptr. prima oara si ca-i Liuta rezistenta ... pe cand ai nostri au facut n-boli, ptr. Lia e prima ... e greu dar trece, ai sa vezi! Ne gandim la puiutul mic si la mamica cu burtica sa le transmitem multa putere! Va dulce de tot!!!

Laureta, wow, ce petrecere faina!!! Inisa e o frumusete mica ... dar am mai zis-o parca. Imi plac ochii mult de tot ... nu-mi vine sa cred ce copii frumosi avem in grup! :)
Mi-a placut si Pufi (sunt fan de pisici :)) si mi-a placut ca parea ca-i place sa fie trasa de urechi :) ... are si mama un motan, Grasu - numele se potriveste acum de minune ;) - si deja l-a "capsat" pe Cris. E o blandete in persoana, dar cand il sacai prea mult iti arata ca nu-i place ... si se pare ca l-a tras Cris prea mult de coada (ii place ca se misca :)) ... am rasfulat usurati, sperand ca s-a invatat minte Cris sa nu-l mai smotoceasca ... dar de unde, cum s-a oprit din plans a si uitat si drept la Grasu s-a infipt. Inisa cum face?

Bertha, ce-a patit frumusetea rara? ;) A luat o tranta? Saracutul ... scuza-ma, dar imi place si mai mult cu zgarieturi pe fata, arata ca un baiat adevarat, ca un bataus mic :)) Pupici nazdravanului sa-i treaca repede!!!

Vanessa, n-am cuvinte ... ca intotdeauna imi place comportamentul baietilor tai ... imi doresc din suflet sa fie Cris al meu tot asa frate bun si iubitor cum e Andu ptr. Cata! Pupici ptr. amandoi flacaii! Serbare faina!!! Nu ne-ai spus, a luat Andu premiu I? :)

Irinel, tinem pumnii stransi sa primiti loc la gradinita ... si mai ales sa va placa atmosfera si educatoarele!
Eu deja mi-am gasit gradinita preferata ... sper sa primim si loc, dar mai e pana avem dreptul sa ne inscriem ...

Fetelor (Irinel,Bertha), nu va faceti griji de mine!!! Sunteti niste scumpe, dar nu trebuie! :) Sunt sanatoasa tun ;) ... cred ca-i tensiunea de vina si faptul ca m-am sculat brusc din pat ... m-am cam speriat ca de la operatie n-am mai avut probleme din astea, nici macar daca ma sculam brusc, dar mi-a trecut .... vad ca azi e soare si se anunta temperaturi mai mari si eu ma simt deja mai bine ... Deci fara grija, m-au "peticit" bine doctorii, asa de bine de am putut sa fac si pe scumpetea mea mica fara probleme

Ieri am fost la fotograf ... au avut unii o actiune promotiala, deci au facut poze (mai multe pozitii si tare fain aranjate) cu copii (de la 4 sapt.-5 ani) si am profitat si noi de ocazie. A fost Cris un dulcel zambaret ... barem pentru primele 3 pozitii, pe ultimele 3 l-a scos mai serios. Acum sunt intr-o dilema mare ... mi-au placut toate pozele, dar sunt asa scumpe (120Euro) de nu mi le permit ... trebuie sa vad cum tratez cu ei sa le scot mai ieftin ... tineti-mi pumnii!

Dupa fotograf am fost in trei la cumparaturi ptr. in tara (strabunica lui Cris :)), iar dupa astea am ajuns iar la urgente. De data asta ptr. Boby ... ne-a tunat si ne-a adunat Acum 2 zile l-a ciupit ceva de mana stanga ... nici n-a simtit mare lucru, a vazut doar un firicior de sange ... dar asa s-a inrosit si s-a umflat mana de m-am speriat si l-am speriat si pe el de a mers de buna voie. Am platit iar 10 euro ca sa dam peste un dobitoc de dr. (un tocilar fara pasiune de meserie), care nici macar nu s-a uitat la el ... cica ar fi intepatura de viespe ... parerea mea e ca ori trebuie sa fi mort, ori total nesimtit sa nu-ti dai seama cand te inteapa o viespe, dar OK! Cica trebuie racit locul si atat ... asa m-am enervat de dobitoc, ca am insistat sa-i reinnoiasca vaccinul de tetanus (ultimul a fost acum 13 ani ... tot cu mine primit si ala, dar e lunga poveste), asa ca l-a vaccinat. Asa m-a balacarit Boby ca m-a zapacit ... ca sunt coaba, ca a trebuit el sa mearga cu mine ca sa-l intepe, etc. ... si ce ma bucur ca azi il doare curisoru'
Va pupic si sper ca pe maine! :) O zi faina!

Irinusha & Cris (03.05.04)
poze , pozilici si
poze de vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Laureta, imi pare rau de prietena ta ... nici nu vreau sa ma gandesc cum e ... Eu l-am "prins" mai greu pe Cris si deja eram disperata si-i plangeam lui Boby pe umar ca noi n-o sa avem copii ... dar sa ai doua avorturi spontane! Doamne, ce groaznic!
Incearca sa nu te mai vada cu Inisa ... barem o perioada pana isi revine ... sa nu-i fie si mai greu.

Am uitat sa va spun ca m-am linistit ... au trecut 3 saptamani si jumatate de cand l-a intepat capusa pe Cris si nu au aparut urmari. Sunt usurata, am scapat de data asta ... acum nu mai poate sa fie nimic. Incerc sa-i fac vaccinul mai repede, poate deja inainte de concediu ... sper sa reusesc.
Va pupicesc din nou!

Irinusha & Cris (03.05.04)
poze , pozilici si
poze de vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Buna fete dragi!

LAureta tare rau imi pare cand aud asa povesti triste. Da sa stii ca si nasa mea a avut o sarcina oprita in evolutie si stiu pe cineva care, desi avea un copilut de vreo 4 ani, a avut vreo 3 sau 4 sarcini oprite in evolutie in decurs de 1-2 ani , sincer, nu exagerez si nu e minciuna. Acum e graviduta in luna 6 cred si e ok. Fata de care spun e extrem de slaba, si mereu e cu diete de slabire si cand ii zicea doctorul sa ia vitaminele, ea zicea ca le ia da eu nu-s prea sigura ca le lua. Na, ca dau si eu cu bata in balta, ca pot fi o multime de cauze, da poate daca ii povestesti prietenei tale o mai incurajezi...PUpici dulci

Monet, curaj, e bine daca deja nu mai are febra asa mare. Doctorul meu zicea ca bebelusii si copiii mici mai au uneori 1-3 zile febra mare si trece de la sine, doar trebuie sa o tii sub control. Sanatate multa scumpelei mici si nu-ti mai face tu probleme, doar de-asta suntem mame, ca sa ne ingrijoram din orice, daramite de 40 de grade febra. Pupici la toate trei :-)

Bertha, sa ma ierti ca pe mine m-a pufnit rasul cand am vazut pozicile lui Darius, e asa dragalas chiar si cu loviturile alea...parca rade si el de pozna de-a facut-o. Da mie mi-e tare frica de cazaturi...insa nu pe toate le poti preveni mai ales cand copilu-i nazdravan. Nu am avut timp sa vad pozele cu oltence, mi-am varat un ochi la pozele lui Darius ca m-ai facut curioasa da nu prea imi permit sa ma uit la poze la serviciu iar seara sunt cu foc continuu pana pic lata. Promit ca le comentez, sper sa le vad in weekend.

Irinusha sanatate multa sotiorului si tie de altfel. Peste tot sunt si doctori incompetenti. Am "prins" locul la gradinita, de fapt nu de asta mi-era teama ci daca o sa imi placa. Mi-a placut si o sa il ducem acolo, probabil va incepe sa vorbeasca spaniola ca tanti de acolo vorbeste spaniola si nu-mi pare rau oricum (vorbeste si engleza da mai stalcit si prefera sa le vorbeasca la copii in spaniola). E o gradinita intr-o casa (e mare si are o curte imensa cu leagane si tot felul), sunt doar 4 copii, cel mai mare e de 2 ani si 4 luni, cel mai mic e Danut de 1 an si aproape 1 luna. La 1 iulie il ducem acolo si sper sa fie bine. Cum adica asteptati sa aveti "dreptul" sa aplicati pentru gradinita???? De la cati ani poti duce acolo copilul? Ca aici si de la 3 luni si daca nu gasesti loc iintr-o gradinita, gasesti la alta...

Cris, sa va fie de bine in casa noua, probabil se va obisnui repede Amalia. Pupici.

Am fugit ca si asa tastez cam repede, deja m-a felicitat o colega ce repede tastez :-)) I-am zis ca in romana am viteza si a zis ca si ea la fel in italiana (e italianca) :-)

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina si Daniel (28 Mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

La multi ani Maria si Thomas Antony!Am fost astazi la Mamaia Sat, dar din pacate nu la plaja....Data viitoare!Si a venit o caldura...Irinusha cred ca veti avea noroc de vreme insorita!
Bertha, si Sebastian si-a facut un cucui; s-a urcat pe tricicleta unui copil si binenteles ca a inceput sa se foiasca in toate directiile; tricicleta s-a dezechilibrat si a luat o tranta cu fata de sosea!Avem si noi o tricicleta ca a voastra, dar ne este cam frica sa iesim cu ea, in primul rand ca nu rezista prea multe minute in ea, vrea mai mult sa o impinga si ne omoara de spate.Daca sta in ea se apleaca in toate directiile, ba sa vada si sa puna mana pe roti, ba sa vada peste bord luminitele de la ursulet...Daca se apleaca prea mult, tricicleta nu este prea stabila si se rastoarna.
Darius cum a reusit?!?
Laureta, imi pare rau pentru prietena ta!
Mama s-a intors in Bucuresti pentru a mai face niste analize; sper sa gaseasca cat mai repede cauza aparitiei nodulilor (si cresterii lor rapide), se pare ca este posibil sa-i mai apara; printre altele i-a luat probe si pt. toxoplasmoza (a stat aproape toata ziua acolo, i-au luat vreo 7 probe de sange+ o noua consultatie la oncolog+ asteptarea profesorului care a operat-o si care nu a mai ajuns ...).Mai merge si maine, va primi si o parte din rezultate.Ea are 62 ani, este la menopauza,cu hormonii mai putin dar totusi au inceput sa apara acesti noduli...Doctora presupune ca ar putea fi si o infectie gen toxoplasmoza...vom vedea in cateva zile!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
Poze < 8 luni , > 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

intru scurt ca mi-e tare somn.

am fost tare, tare mandra azi de baiatul meu cel mare. A luat o groaza de premii, inclusiv premiul I la concursul Eurojunior (un concurs pe capitala).

Si daca ii vedeati cu coronitele pe cap....

poate spuneti ca stau prost cu nervii, dar am plans. Iar cand s-a terminat serbarea abecedarului si au deschis sticle de sampanie pentru copii si au cantat La multi ani imi venea sa plang in hohote. Deabia m-am abtinut. Pun maine poze ca nu mai am baterii. M-au lasat bateriile si la camera si la aparat si inclusiv ale mele. Ma duc la nani. Va pup. Sa tineti mine ce v-am zis azi si sa dea Domnul sa vorbim peste 6 ani cand vor termina copilasii de mai-iunie clasa I sa-mi povestiti si pun pariu ca o sa plangeti si voi.

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)POZE NOI, EXCURSIE
POZE
PRIMA ANIVERSARE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Fetili,fatucili, iaca-s si io pe-acilea

Mona, nici Lara nu a fost bolnava pana acum o saptamana (cca) cnad a facut si ea febra mare, eram singura cu ea acasa, sotul a fost o sapt. plecat cu treaba. TRei zile a tinut-o, a facu tpana la 39,7, am dat cu impachetari si cu paracetamol cand a sarit de 39, ne-a tinut 3 zile si gata. Dr. era relaxat , a zis c anu e cazul de alte medicamente ci sa asteptam. Asa a fost i-a trecut fara urma :)
Chiar ma intrebam si eu cum e cand ai doi copii si unul e bolnav,cum te comporti cu celalalt?

Irinusha, si mie imi e frica de capuse,si noi suntem in zona de mare risc dar am inteles ca pana la 3 ani nu se vaccineaza. Stii tu altfel?

FEtelor, puteti sa-mi ziceti ca sunt nebuna dar eu nu am stiut ca o luna de la vaccinul antipoliomielitic nu e voie sa fie copilul intepat/injectat sub ncii un motiv. Se pare ca e risc sa faca poliomielita. E groaznic,nici nu am stiut, peste o sapt. avem accest vaccin, bin ca am aflat. Nu cred ca mai e vreo ignoranta ca mine dar va zic totusi ca cine stie... (mie nu mi-a zis dr. de pericolul asta,desi l-am intrebat la ce sa fiu atenta dupa fiecare vaccin ). AM inteles ca (cel putin) in RO se atentioneaza parintii pe tema asta! O sa-l iau in suturi pe dr. cand o sa mergem la vaccin.

Vanessa, m-am emotionat si eu,apoi tu! Felicitari pt. premiant!!!

Pupici !!!

Mama de Lara Celine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Fetelor am un we prelungit, si tare bine mai e, si insfarsit merge si acasa netul.
Azi am facut curatenie, dar nu peste tot, si mancare, iar dupamasa am fost la doctor, mai mult pt mine ca imi trebuia o adeverinta pt servici. I-am povestit doctorei de nasul lui Bia care vesnic ii curge si a zis ca poate fi o alergie de la tot ce e prin aer si ne-a dat niste picaturi, n-am retinut cum le zice si nici nu am reteta la indema. Ne-a mai spus ca vaccinul de la 1 an si-o luna trebuie sa-l cumpar, ca ele au doza de cate 10 vaccinari si nu au atatia copii de varsata asta pt vaccin.
Azi ascultam muzica pr copii si este un catecel despre rate care fac mac-mac, si Bia a inceput sa cate si ea ma-ma, ma-ma (adica mac-mac). O dulcica toata imi venea sa o manac. Si unde mai pui ca din toate catecele doar cand incepea asta incepea cu ma-ma.

Mona, pupici Liutei sa se faca bine repejor. Te inteleg ca ti-ai facut griji pt ea, toate mamicile isi fac. Inca o data pupici si samburelului.

Berta, pupici lui Darius sa ii treaca repejor si lui julitura, dar drept sa-ti spun e tare frumusel asa julit. Cum ati reusit performanta asta, ca si Bia s-a intins azi xat e de lunga pe sfalt, da la ea e explicabil ca era obosita si n-o mai tineau picioarele. De altfel si in cabinet la doctor a cazu si s-a dat cu capul de podea si cand a inceput sa planga a luat o pauza de aer de a venit asistenta la ea sa vada daca mai respira si se cam schimbase si doctora la fata. Da eu le-am linistit ca mai mutl s-a speriat ca de lovit rau nu se lovise.

Cris, sa va fie de bine in casa noua si acomodare grabnica pt toti trei ca si voi trebuie sa va acomodati nu numai Amalia. Si sa sti ca si noi am procedat la fel cand ne-am mutat la apartament, stateam intr-o grarsoniera, iar Bianaca aproape o luna de zile tot mai descoperea cate ceva interesant. Cu dormitul n-au fost probleme ca avea patutul ei.

Irinel, felicitari ca ati gasit gradinita su pupici lui Daniel sa se acomodeze repede la noul loc. Si spor la munca la serviciu

Irinisha, sanatate multa tsi sotiorului.
Uitasem, ai mai zis ca ii dai lui Cris lapte de capra, da eu tot cu lapte praf am ramas. O sa incep si eu de maine cu lapte integral de vaca, la noi nu gasesti de capra decat la tara.
Bia adoarme relativ repede si seara si la prinz, tot cu foieli bineinteles. Mai greu e seara cand cere somn la ora 20.30 si e lumina afara, nu vrea si pace sa se culce, da cum s-a facut putin mai intuneric adoarme numai decat. Si face asa de cand e mica, sera susai sa fie intuneric.

Nicoleta si Alexandra Bianca

http://community.webshots.com/user/tnicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Lauraa, da la noi te atentioneaza medicul dupa fiecare vaccin ca timp de o luna de zile nu are voie sa faca injectii sau sa fie intepat (aici se refera la analize, pus cercei etc.) Si nu este vorba ca va face poliomielita ci ca nu mai prinde vaccinul. sau soramea mi-a spuns mai demult , cand avea ea bb mic ca ar exista riscul de paralizie, da partea asta nu o stiu prea bine.

Nicoleta si Alexandra Bianca

http://community.webshots.com/user/tnicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Pupici la fete.
Anacami ma bucur ca mama ta e bine si e nimic periculos.Stiu ca de la toxoplasmoza se formeaza chisturi in locuri diferite in corp.Asta citeam eu la un moment dat cand am ramas insarcinata si mi era frica sa nu am toxo de la Pufi motanul meu dar am facut analizele la Cantacuzino si era negativ.

Lauraa si eu stiu ca nu e voie de intepatura dupa vaccin,eu stiu de paralizie.Am avut grija cand i am facut gaurele lui Inisa la urechiuse se fie dupa o luna de la vaccin.

Vanessa pupic la Andutzu si felicitari pentru premiiEu am plans la serbarea nepotei sotului era ultima din gradi acum merg in clasa intai.Boceam pe acolo si eu si cumnata
Irinusha Pufi e cuminte si poti sa faci orice cu el nu zice nici miau.Inisa la smotocit el nimik nimik se tavalea pe jos atat ea mai rau pe el.Pina sa saturat (un pic)si il tinea usor de coada si astepta sa miste pufi coada si radea in hohote.

Miine prietena mea vorbeste cu doctoritza ei si face programare pentru chiuretaj.Ma doare sufletul pentru ea.Acum stau pe capul ei sa faca toate analizele i am mai zis si alte cazuri.Nu cred ca poate s o consoleze ceva in momentul asta.

Prima aniversare

Mergi la inceput