Copii nascuti in 1999 (2)
Raspunsuri - Pagina 14
Stinu spune:
Ultimul specatacol al circului din Moscova este pe 18 decembrie .Si noua ne-a placut foarte mult si parca am mai merge o data pana atunci .Noi nu am fost inca la Antipa dar as vrea sa mergem cat mai repede ,mai ales ca Vladut ma tot bate la cap pe tema asta .
Iustina
zana spune:
Nici noi n-am ajuns la Antipa, dar l-am vizitat de acasa:
www.antipa.ro/ptur.html" target="_blank">http://www.antipa.ro/ptur.html tur virtual
Am vazut in pagina si ceva legat de origami.
Ati incercat asa ceva?
camelia72 spune:
Buna,fetelor!
Am intrat sa va salut,plec repede ca am treaba!
Azi este ziua FAMILIEI noastre:-este ziua Georgianei,pe care o mai cheama si Gabriela,este ziua lui Mihai si tot azi facem 7 ani de la nunta...
V-am pupat !
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001&whichpage=6" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!
camelia72 spune:
"La Multi Ani!" tuturor celor ce poarta numele Mihai(ela) si Gabriel(a)!
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001&whichpage=6" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!
Stinu spune:
Felicitari ,la multi ani ,sanatate si noroc Camelia72 si distractie placuta pentru tot clanul.
La multi ani tuturor celor care poarta numele de Gabriel sau Mihai.
Iustina
zana spune:
De 3 ori LA MULTI ANI! Pentru aceasta zi speciala Camelia.
Sa ai o zi super, superwww.felicitari.net/Have_a_nice_day--i718_page=0.html" target="_blank"> ca asta
... si sa papati tort
si si ce vreti voi.
zana
camelia72 spune:
Multumesc,fetelor,pt. urari!
Zana,intr-adevar,mi-as dori o zi insorita ca aceea ,mi-a placut si tortul acela zbanghiu!
Fetelor,sa stiti ca Georgiana a fost destul de suparata ca din cauza grevei din inv.nu a putut merge la gradi de ziua ei sa ii serveasca pe colegi cu bomboane si suc.Au venit acasa cativa copii si s-au zbenguit pana tarziu .
POZE
Miruna Enescu spune:
La multi ani si de la noi!
Noi am mers saptamana asta zi-de-zi la gradinita, educatoarele au zis ca au primit instructiuni sa supravegheze copiii si sa nu faca activitati didactice. Da' vorba lor, e mai usor sa faci ceva cu ei, ca altfel iese harmalaie!
Week-end placut va doresc!
Stinu spune:
Si noi la fel ,nu am lipsit deloc ,si au facut si lectii ,ma rog activitati ,a venit si teatrul .E plina ochi gradinita dar copiii care sunt vecini cu mine au stat toata saptamana pe acasa .Dar de luni ce facem ,noi ca noi dar copiii astia de scoala ,am auzit ca ii pun sa recupereze zilele astea sambata si duminica .Mie nu prea mi se pare corect dar pe de alta parte decat sa nu recupereze deloc si apoi au avut 2 saptamani de vacanta deja.
Iustina
zana spune:
Noi n-am mers la gradi pentru ca a facut febra si am trecut pe antibiotic .
Si lectii nu mai vrea sa faca.Sunt foarte nedumerita cu greva asta pentru ca trebuia sa mergem la prima intalnire cu invatatoarea sa o inscriem pe lista daca avem loc.
Si o sa avem de recuperat cand incepem pentru serbarea de Sf. Nicolae.
zana