Copii nascuti in 1999 (2)
Raspunsuri - Pagina 12
camelia72 spune:
Salutare,dragele mele!
Georgiana mea este mai bine,mai tuseste putin,sper sa-i treaca in curand,multumesc,Nora pt. gandurile bune .Sper sa gasiti casa mult visata cat mai curand!
Noi pe 29 oct. vom merge cu gradi in excursie de-o zi la Bucuresti,obiectivele de vizitare fiind: -gradina zoologica,muzeul Antipa si circul din Moscova care am auzit ca este super fain,cu ursi polari patinand pe gheata...As vrea sa-mi spuneti,cele din Bucuresti si care au vazut circul daca v-a placut sau daca micutii au fost incantati.
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
zana spune:
Nu am scris de mult aici dar v-am urmarit.
Avem cam aceleasi preocupari.
Eu nu indraznesc sa iau rotile ajutatoare de la bicicleta, mai mergem o vreme asa, oricum fiica mea prinde viteza si ma saluta din mers.
Ma gandesc serios sa-mi cumpar role, dar intai invat eu sa merg si apoi copilul, ca ce-am tras asta iarna la patinoar numai eu stiu.
Camelia mergi si tu in excursie?
La circ noi am fost, nu la ala din Moscova ,si a fost super, Miruna radea asa de tare ca cei din jur se prapadeau de rasul ei. Micutii sunt incatati oricum.
Cam asa am patit noi :
Vreau pe ponei, pe elefant, o fotografie pe elefant 200.000 lei si pentru ca ceilalti copii urcau nu am scapat, apoi vreau baloane si toate alea pentru copii.
Si noi cred ca vom merge intr-o excursie, obligatoriu si parinti, inca nu cunoastem oferta dar speram sa mai prindem zile calduroase.
Optionalele de la gradi ma termina, nici eu nu mai stiu bine ce facem, ba gimnastica, ba muzica, ba engleza si sah.
Noi am avut concursul de dans si avem diploma (toate astea le adunam si din cand in cand ne uitam la ele sa vedem cum evoluam)
Intrebare: v-ati vaccinat ?
Imagini din spectacolul de circ:
www.onlinegallery.ro/leisure_theatre_circ.html" target="_blank">http://www.onlinegallery.ro/leisure_theatre_circ.html
Va pup.
camelia72 spune:
Zana,multumesc mult pt. imagini,cred ca va fi super,imi amintesc de copilaria mea si cat eram de bucuroasa cand mergeam cu parintii la circ.Sigur ca voi merge si eu cu printesa in excursie,anul trecut am lasat-o singura pt. ca eu eram cu bb si alaptam,acum n-am sa mai ratez ocazia...noroc cu copiii ca ne mai scot si pe noi din casa.
Sper sa fie vreme frumoasa,se anunta cateva zile superbe...
Va pe toate!
POZE
camelia72 spune:
Deocamdata nu ne-am vaccinat pt.ca nu ne-a trecut tusea dar cum scapam,gata,ne intepam.
POZE
crini spune:
Eu nu i-am scos rotitele ajutatoare, a incercat mama prin primavara, dar venea acasa stoarsa, dupa ce iesea cu ea pe pista ciclabila. Poate primavara urmatoare incercam din nou.
La noi ploua si e timp urat, nu mai putem iesi cu bici.
Ma gandesc si eu la role (si pentru ea si pentru noi) O fi greu?
Eu nu patinez nici pe gheata.
Camelia, distractie placuta!
Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)
Stinu spune:
I-am scos rotile ajutatoare de acum un an si culmea este ca a mers perfect si role i-am luat in primavara de Florii si i-au trebuit vreo doua zile sa mearga singur fara ajutor ,e drept ca mergem foarte des iarna pe gheata ,stam langa Stadionul National .Si mi-am luat si eu role ,in afara ca ma simt super am si slabit 4 kg.Vladut e innebunit dupa bicicleta ,a avut tricicleta pe la 1 ani si 8 luni si mergea, ca nu stia sa pedaleze ,ajutandu-se de picioruse ,pe langa ,de abea pe la 3 ani a inceput sa pedaleze .
Apropos de role ,chiar daca sunt mici si le creste piciorul repede, e bine sa nu le luati pe cele mai ieftine fiindca sunt si proaste ,ceva mai de mijloc ,Vladut deja mi-a spus ca vrea si ii ceara mosului alte role Roxa de data asta .
camelia72 spune:
!
Fetelor,am si eu o intrebare,de fapt sunt doua:-daca le dam copiilor oscilococcinum mai trebuie vaccinati(intepati)?Ce vaccin antigripal ati folosit?
Pupici tuturor!
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001&whichpage=6" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!
zana spune:
Eu pot sa raspund doar la cea de-a doua intrebare, am reusit sa gasim vaccin si l-am facutwww.farmaline.ro/sp.php?pid=4715&" target="_blank"> asta
La prima nu stiu ca sa spun, eu nu i-am dat oscilococcinum niciodata, poate gasesti raspunsul aici:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59196" target="_blank">http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59196
Multa sanatate la pitici!
LA MULTI ANI! pentru Miruna Andreea, fetita Cristinei chiar daca vin cu intarziere, acum am vazut.
camelia72 spune:
Multumesc mult,Zana !
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001&whichpage=6" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!
Stinu spune:
Eu ii dau de la 1 an vaccin antigripal homeopat si anul asta am inceput sa ii dau .Nu ,i-am dat niciodata oscilococinum .
Iustina