din nou sovata

din nou sovata | Autor: cornelia1172

Link direct la acest mesaj

Buna dimineata fetelor
stiu ca nu sunt consecventa dar nu am deloc timp,pot intra foarte rar dar citesc mesajele voastre mai des.
am si eu o rugaminte la voi de fapt doua:
1.vreau un medic bun la sovata pt ca dr.mea Bordi se pare ca este foarte bolnava.
2.care credeti ca este cel mai bun medic pe endometrioza pt ca sunt disperata, cred ca a reaparut

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cornelia1172 spune:

va rog mult daca aveti informatii despre sovata, pentru ca vreau sa plec in iulie si nu am medic
si mai am o problema :stiti cumva la care hotel se primeste cu bilete de pensionar?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

Cornelia, draga, eu am fost anul trecut la Hotel Alunis cu bilet de bugetar.Daca vrei sa mergi cu bilet pentru pensionari, sa-ti iei cu tine buletinul pensionarului si eventual "pensionarul" pana iti faci cazarea.
Hotelul avea doctor propriu (veneau si de la alte hoteluri la el)pe la etajul 5, pe undeva, dar nu mai stiu cum il cheama.Si cum este zicala"pana ajungi la D-zeu te mananca sfintii", pregateste"ceva" pentru asistenta de la usa, o unguroaica foarte afurisita.Din prima zi cum ajungi, intereseaza-te la receptie de programul doctorului (de regula pana pe la ora 12) si da fuguta la el la camera cat poti de dimineata, cu o ora inaintea inceperii programului, ca apoi vin pensionarii si nu mai incapi de ei.Iti spun din propria-mi experienta, ca era cat pe ce sa ma iau la bataie cu ei...aproape, glumesc.
Doctorul o sa-ti dea sa faci niste proceduri, 3,4/zi, timp de 12 zile, parca, cu exceptia zilelor de sambata si duminica.
Daca vrei sa sti mai multe despre proceduri, spune-mi si am sa continuu.Insa sa nu-ti faci prea mari sperante in acest doctor, care nu are nici un fel de aparate mai sofisticate, in afara de "calul balan"; daca chiar vrei sa stii neaparat numele lui, trebuie sa am pe undeva un bilet de externare si am sa-ti spun ulterior.
Oricum cred ca o sa fie mare aglomeratie in iulie; era bine sa te fi dus primavara sau toamna, ca sa poti respecta timpul pentru fiecare procedura in parte - 20 minute.
Succes.

Pusi, pusi!

Mi-ka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanya spune:

Vreau sa merg si eu la Sovata tot prin iulie, august. Nu am bilet de pensionar sau altceva, cum procedez? Imi trebuie o trimitere de la medicul de familie sau de la un medic ginecolog? Ce trebuie sa stiu inainte sa ajung acolo? Unde e mai convenabil sa stai, hotel sau pensiune?
Fetele care au mai fost va rog sa ne impartasiti si noua cate ceva din experientele voastre din Sovata.
Va multumesc

Nu avem dreptul de a consuma fericirea fara a o produce

Tanya

Mergi la inceput

Multumesc de raspuns Mi-Ka. eu am mai fost de 3 ori acolo si stiu cum merge treaba dar dupa cum spuneam mai sus dr.este bolnava si nu mai vine dar atunci cand am fost mi-a zis ca cea mai buna perioada de venit la Sovata este iulie din cauza ca poti face baie in lac(apa avand temperatura cea mai ridicata din an)Primele doua dati am stat la hotel Sovata pana sa-l renoveze,acum nu mai primeste asa ,sa ma duc doar cu buletinul adica, ultima oara am fost la Hefaistos dar nu au bilete acolo.
Tanya iti trebuie trimitere pentru medicul de la policlinica iar pentru cazare poti rezerva camere la hotel sau pensiune, poti merge cu agentie de turism sau poti sta in gazda la localnici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta spune:

Cornelia,ai fost de 3 ori acolo si nu ai rezolvat nimic pana acum? Deci cu bilete de pensionar ,de alea de 18 zile nu se poate nici macar cu cazarea?

Mergi la inceput

dupa primele dati am ramas imediat insarcinata in luna imediat urmatoare concediului, cu tratament hormonal este adevarat dar il facusem si inainte si dupa, si nu am mai ramas.
a treia oara aveam endometroza si nu stiam am descoperit-o dupa aceea.
m-am simtit foarte bine dupa tratamente si fizic si psihic .
cu bilete de pensionari cu cazarea este problema , la medic nu iti spune nimic deoarece foile de tratament se dau la hotel

Mergi la inceput