lista gradinite si crese
Raspunsuri - Pagina 3
miruna28 spune:
quote:
Originally posted by lala
pe mine m-ar interesa gradinitele din sectorul 6 (mai precis drumul taberei; drumul sarii). Ma puteti ajuta cu info? multumesc mult
daca afli ceva de gradinitele din drumul sarii,informeaza-ma si pe mine,te rog;stau pe 13 septembrie;
teo1970 spune:
Gradinitze din sectorul 4 (mai exact zona Tineretului-Sincai-Eroii Revolutiei-Brancoveanu):
1. CANDIANA - str. Candiano Popescu nr. 79,
8,00 - 13,30 - 135 USD/luna
8,00 - 18,00 - 180 USD/luna
2. MELBA - str. Lanarieie nr. 117
8,00 - 18,00 - 150 Euro/luna
8,00 - 13,00
8,00 - 14,00
3. ARIEL - 8,00 - 20,00 - 150 USD/luna
Stie cineva ceva despre grazdinitza catolica Sf.Iosif (de la Biserica catolica de linga Bellu)?
Va pup.
Teodora
adicris spune:
Incearca la gradinita "To & Jerry", au un sediu nou la o casa are cu curte, loc de joaca, aenajata super, au progra prelungit, preturi foarte bune si se poarta f.fruos cu copiii.Merita sa te duci sa vezi.Tel.0723 185432
teo1970 spune:
quote:
Originally posted by Miguelle
Care e adresa gradinitei Ariel?
gradi Ariel este pe strada Drumea Radulescu nr.? (oricum e o straduta mica, mica)stii zona (metrou Tineretului)? au si site (cauta pe google). sotul meu are o colega care are copiii acolo, pretul este de 150 USD/ luna, program 8-19, e multumita.
voi citi anisori aveti?
Karla spune:
Doresc si eu o lista cu gradinite de stat in Tineretului (Sincai).
Si daca cineva imi poate da recomandari cum se poate "intra" acolo.
Astept raspunsurile voastre.
terry spune:
Fetelor, la care din gradinite (Ariel, Melba) primesc copii de la 2 ani? Stie cineva?
terry
teo1970 spune:
[quote]Originally posted by terry
Fetelor, la care din gradinite (Ariel, Melba) primesc copii de la 2 ani? Stie cineva?
terry
[/quote
draga terry,
am sunat acolo (melba, candiana) chiar acum vreo doua zile si am intrebat si eu acelasi lucru. mi s-a spus ca nu conteaza virsta (al meu are tot 2 ani) ci felul cum se adapteaza la gradi, in colectivitate. nu trebuie neaparat sa stie (sa ceara) PP si KK sau sa faca la olita, trebuie doar sa aiba pampers. d-na de la candiana a fost f. draguta , mi-a zis chiar ca multi copii care se duceau neinvatati acolo reuseau f. repede sa ajunga sa ceara la olita. in plus, mi-a zis ca nu-i nici obligatori sa vorbeasca (al meu nu vorbeste deloc) ca-si va da drumul acolo.
problemele astea le-am ridicat eu. preturile cred ca le-ai mai vazut.
de ariel am primit recomandari de la o prietena, nu stiu de la ce virsta ii primesc, dar in general (am mai sunat si la gradi din alte zone) toate particularele ii primesc la 2 ani, chiar si in lipsa celor scrise de mine mai sus.
teodora.
teo1970 spune:
quote:
Originally posted by adicris
Incearca la gradinita "Tom & Jerry", au un sediu nou la o casa mare cu curte, loc de joaca, amenajata super, au program prelungit, preturi foarte bune si se poarta f.frumos cu copiii.Merita sa te duci sa vezi.Tel.0723 185432
m
draga adicris,
am sunat la numarul asta de telefon, dar gradinita este in Timisoara!
multumesc oricum.
Miguelle spune:
Multumesc, Teo.
Bubu are 3 ani si 9 luni si la toamna vom merge la gradinita.
Salut la toata lumea!