Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (53)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cassandra spune:

Buna ziua la mamici si la bebici,
Sper sa va mai aduceti aminte de noi pt ca e destul de mult timp de cand nu am mai postat pe DC. Si de cand nu am ma postat am vazut ca s-au intamplat sau o sa se intample o gramada de evenimente. Aflu acum ca Miki va avea o nunta de vis (Casa de piatra si la cat mai multi ani fericiti), Felis are examene (bafta multa si tit tinem pumnii!), multi copilasi au dintuci si toti sunt vioi si energici, gata sa isi inceapa programul de nazbatii.
Slava Domnului si noi suntem bine, iar puisorul meu creste ca din apa. Are un dintisor care a iesit a doua zi dupa ce a implinit 6 luni, sta bine in funduletz si azi l-am gasit in patutul lui ridicat in genunchi. Deci incepe marea aventura!
Papica e destul de variata si consistenta: dimineata devreme laptic simplu, pe la 10 fructe cu cereale, la 2 piure de legume (chiar si cartofior) cu carnita de pui/vita/ficatel/ou, la 18 laptic simplu iar la 21.30 lapte cu cateva masuri de cereale. O fi bine, n-o fi bine cum ii dau sa pape, cert e ca mananca bine si e destul de dezvoltat (are in jur de 9500 g si 72cm).
In rest avem si noi program de chiuituri, tipete sau plans dupa caz.
Ma bucur sa va recitesc dupa atata timp.

Alexandra si bebe Dragos (14 noiembrie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Onitza/red] si Ioana multumesc pentru reteta de tarta cu ciuperci ,am facut-o azi,intr-adevar iese super
Doar ca inafara de ciuperci(ca nu aveam decat vreo 4 proaspete prin casa) am mai pus sunca picanta. A iesit o bunatate,imi vine sa o mananc toata
[red]Felis bafta astazi la examen!
David al meu inca nu vorbeste,decat gangure,dar cand nu ii place vreo leguma zice BLEAH! Nu este o coincidenta,pana acum a zis de 3 ori si doar in timp ce papa piureutul de legume.
Fetelor puiutzii vostrii ce program de somn au ziua? Al meu doarme din 2 in 2 ore cate 0 jumatate de ora.Mai mult nu. Cand am fost in Romania am facut marea greseala sa il leagan ca sa il adorm,si acum nu il mai pot dezvata! Si ma doare spatele de moooooooor! La aproape 9 kile va dati seama!
Si smecherasul meu nu accepta pe nimeni altcineva decat pe mine sa il legene! Cum sa il dezvat?
Un week-end placut va doresc la toate!

Stefania si David 24.12.2004

www.babiesonline.com/babies/d/davidel" target="_blank">DAVID
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Mi-am uitat sa va intreb de cand pot sa ii dau carnita? Bineinteles pasata in piure cu celelate legume. Si ce carnita? Iarasi ce legume sa ii mai dau? Sau cred ca ar fi mai simplu ce legume nu am voie si pana la ce varsta?
David are acum 5 luni jumate.

Stefania si David 24.12.2004

www.babiesonline.com/babies/d/davidel" target="_blank">DAVID
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

bonjour!!!

unde sunteti fetele? la plimbarica, nu???

Felis, ce-ai facut, cred ca te simti mai usurata

miki sa ai o nunta frumoasa si o casnicie la fel, puiul sa creasca sanatos si nemofturos

stefania eu am inceput sa-i dau lui Vladut carnita de gaina (piept si pulpe) cam pe la 5 luni si jumatate, am inceput cu cate o lingurita (aprox) si am crescut gradat pana la 50 g, mixata in supa de legume (patrunjel, morcov, pastarnac, telina, sfecla rosie, dovlecel, ardei-nu o pun la mixare, ceapa-nu o pun la mixare).Acum ii dau si carnita de vitel, iar de la 7 luni si ficatel, cate un lob pe saptamana.

mami si vladut(15 nov.2004)
cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didutza spune:

quote:
Originally posted by Miche

moaaaamaaa, ce de gemenei perechi si frumosi aveti acolo , in Cluj..... , si unde mai pui ca si apropiati!
Mai! sigur nu au toti acelasi tata????
daca da, imprumutatimi-l si mie !

Miche si
Darius
(26.11.2004)

MICHE nu cred ca e de la tata ... o fi ceva in atmosfera ca la noi in cartier e plin de gemeni si prietena mea cea mai buna care se casatoreste anul asta si careia ii voi fi nasa a zis ca ea se muta de aici ca nu se risca ...
cu sotzul meu glumesc in felul urmator: am facut doi deodata pt. ca de cand ne-am casatorit (2001) ma tot batea la cap ca vrea un bebe iar eu ziceam sa mai asteptam putzin si uite ca la 3 ani jumate de casnicie fericita m-a prins si a facut doi pt. ca a zis ca cu mine nu se stie cand mai are ocazia sa-i faca primului un fratzior... GLUMIM desigur pt. ca amandoi ne-am dorit mult un copil ... ba chiar doi ...
sper desigur sa ne intalnim si cu Adriana cu Tudor si Bianca ... ar fi fain si sa facem poze cu bebeii sa vedetzi si voi minunea tot doi cate doi
by ! by!

Pusici de la gemeneii clujeni DENNIS si DARIA (12.11.2004)!

http://community.webshots.com/user/didutza1978

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didutza spune:

YOUPYYYY!!! suntem si noi pe lista
ce frumos !!!

pt. cine face lista am niste informatzii suplimentare:

- am nascut cu cezariana la 36 saptamani
- DENNIS a avut la nastere: 2,800 kg si 51 cm
- DARIA a avut la nastere: 2,200 kg si 47 cm
si inca ceva nu se poate vedea albumul nostru de poze din listutza

Pusici de la gemeneii clujeni DENNIS si DARIA (12.11.2004)!

http://community.webshots.com/user/didutza1978

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

AIME ... la ora la care ai scris tu nu ma simteam deloc usurata!... La 7 am plecat de acasa, la 9.30 a inceput(ei ne-au chemat la 8), si a tinut ... 5 ore... La 15.30 am ajuns acasa!...
Sunt moarta de somn!... A fost f greu examenul!... Sa vad daca intru maine la oral!...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=5" target="_blank">Ce mai face Mihai!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

pai Dida, trebuia sa intri mai devreme pe forum, ca de' ,daca ziceai ca acolo e zona speciala ma mutam la voi pe strada.
sotul meu nu-si doreste mai mult de un copil, si singurul mod de a-l pacali ar fi fost sa fac doi , dintr-o lovitura, ideal fata si baiat .

Miche si
Darius
(26.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buterfly spune:

Buna tuturor, Am vrea si noi sa intram in clubul vostru si sa ne inscriem pe listuta:Robert-Lucian nascut pe 9 noiembrie 2004 ora 10.30AM -greutate la nastere 3350g -lungime 51 cm -scor apgar 9/9/10 -nastere normala Va multumim frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

Felis, odihna placuta si sunt convinsa ca te-ai descurcat , oricat de greu a fost!

Miche si
Darius
(26.11.2004)

Mergi la inceput