Constanta la apel!! (37)
Raspunsuri - Pagina 7
anne`mary spune:
saru`mana
sa ma prezint.. ma numesc ana-maria (prietenii imi spun anne-mary), am 22 de ani si sunt studenta anul 4 la drept. mi-a fost sugerata aceasta categorie de discutii de catre un membru din constanta. i-am spus ca eu nu am copii (cum majoritatea au), nu sunt casatorita si mai nou nici prieten nu am si deci nu am ce cauta aici. dar scumpa membra mi-a spus ca nu e musai sa ai copii sau sot ca sa vb. singurul lucru in comun pe care il am cu voi este ca sunt din constanta. mai mult imi place ideea de aici..parca sunteti (as vrea sa spun suntem..dar e prea devreme sa ma includ si eu) o comunitate, o mare familie unde toata lumea cunoaste pe toata lumea.
pupic dulci dulci
anne`mary
mav spune:
Salutare!
Va multumesc pt raspunsurile in legatura cu botezul!
Am avut parte de o zi f frumoasa ieri, dar si obositoare, caci am plecat si ne-am intors la/de la Bucuresti cu masina.
Desi am ajuns la timp la Buc, ne-am invartit vreo ora si jumatate prin oras, pana am gasit biserica cu pricina si... cand am aparut si noi, prietenii nostri tocmai ce ieseau din biserica.....
Bebelusa era o frumusete si nu-mi venea a crede ca si Sebi a fost asa de mititel vreodata... Timpul trece tare repede, iar copii nostri cresc vazand cu ochii!!!
Am petrecut apoi la Taverna Sarbului (am inteles ca este afacerea fam Marius Tuca - pe care l-am si vazut pe acolo): impresia a fost f buna (mancare, servire, ambienta, igiena- totul ok).
Am fost incantati sa mergem pe Autostrada Soarelui (100km), care se intinde intre Buc si Drajna, am mers f bine pe tot drumul, dar cand am ajuns la noi in cartier, am facut pana..... Abia atunci am realizat ca plecaseram fara roata de rezerva... In fine, ne-am sunat prietenii si am rezolvat pb.
Sebi a chiuit cand ne-a vazut, mie mi-a dat un pupic, dar pe ta-su l-a luat de gat! A fost super incantat de setul de crose si mingiute de plastic pe care le-a primit cadou, asa ca... ne-am jucat pana aproape de miezul noptii.
Cuvinte noi ale lui Sebi: apăs, acoo (acolo), asa, pis (pipi), cachi (caca), câhh (murdar), tântă (cântă ... jucăria) si pt ca nu poate sa spuna "crosa", ma tot intreaba "pa ce-i?", adica "asta ce-i?"....
Anne Mary, bine ai venit!
Tania, eu iti zic: sa fie intr-un ceas bun! Hotararea este cu siguranta numai a voastra, dar eu sa fiu in locul tau, as pastra si sarcina asta!
Va pup,
Vic & Sebi (04.02.2004)
BDana spune:
buna, mamici.
Aoleu, Vic ce pofta mi-ai facut de plecat in plimbare...oriunde, chiar si la Bucuresti, in vizita la prieteni...oriunde. Dar sunt tinuta la domiciliu din cauza de bb si cu el nu pot merge ca e prea micut. Sau sunt eu excesiv de precauta?
Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).
Poze
roxanaz spune:
Ana Maria, bine ai venit aici! o sa ne cunoastem incet-incet foarte bine!
Dana da de ce sa nu plecati mama? noi am pelcat cu Patrick la 3 luni la bucuresti si a fost super cuminte, a mincat cu noi la restaurante si a fost rasfatatul tuturor. asa ca plecati linistiti unde vreti!
Simona 15 care maica, acu'? sau iulie? las ca anu asta precis faceti plaaji multeee!
Sinzi voi chiar nu va mai luati masina, devii pieton profesionist?
Vic, bine ca v-ati simtit ok. cred ca in curand o sa te rogi de sebi sa taca, nu?
jone spune:
dana
noi am venit de la braila la cta si alex avea doar 40 de zile si eram in martie.
partea mai "naspa" este ca acum alexandrei ii place in masina si nu zice nici pas.masina sa fie.
daca poti sa iei ce iti trebuie cu tine e totul ok.
copiilor cred ca le place in masina.
jone&alex
si totusi nici-o mamica care impinge carucior nu sta prin zona capitol unirii faleza nord sau prin preajma ca incepe sa imi fie urat sa merg singura la plimbare
campania impotriva soferilor care parcheaza aiurea pe trotuar!
Cornelia spune:
Buna fetelor!
Anne Mary, bine ai venit!
Fetelor, eu supravietuiesc . Dupa cum ati auzit, am iesit duminica la o intalnire cu carucioarele. Sper s ao repetam.
Dupa cum va spuneam acum ceva timp, vreau sa ii fac ziua Mariei cu copilasi si sunteti invitate. Este sambata, 2 iulie. M-am gandit la ora 17, sau dupa ora 17, cand se trezesc copiii. Va rog, imi spuneti daca ma pot baza pe voi? Singura problema e cu transportul, dar o rezolvam noi cumva.
Pupici!
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
liris spune:
quote:
Simona 15 care maica, acu'? sau iulie? las ca anu asta precis faceti plaaji multeee!
iulie.
precis-precis??
ooooo....aceste cuvinte ne doare!
?
sinzi_ana spune:
Am fost si noi azi prin parc sa ne racorim un pic...si acum mami gateste
Roxa, ne gandim acum sa ne luam masina, ca ma tot lovesc de "handicapu" asta...dar cred ca astept sa vina "barosanu" de tati si apoi sa alegem ceva...poate mergem pe WV!!!!! (oricum noi suntem fideli audi, wv sau skoda...si io am o fixatie cu dacia)
Tatiana si ai gasit ceva frumos? Va gatiti amandoua??? hihi...
Cornelia noi venim...hihi...distractie sa fie!!!! Si io ma ocup de Stefan!!!! (ti-l dau la schimb pe David!!)
". A man should treat all creatures in the world as he himself would like to be treated.
Janism"
Sinzi si David
Poze de la prima noastra serbare si excursia din Timisoara
mygirl spune:
Cornelia, Loreen, am pus poze de la plimbarica in album. A fost super plimbarea si sper sa ne mai intlnim.
pozele le gasiti aici:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanarules/album?.dir=407f&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph/oanarules/my_photos
Poze
dianamaria spune:
Buna ziua,
Tibi a luat deja vacanta pentru ca... a facut oreion. Azi am fost cu el la infectioase si a zis dr. clar - oreion. E foarte nefericit ca nu va participa nici la serbarea abecedarului, nici la serbarea de sfarsit de an. Da' trecem noi si peste asta!
V-am vazut piticii si sunt toti super frumosi !(vreau si eu o fetitaaaaaaaaaaaaaaaaa!)
Va pup,
Diana
POZE :
http://community.webshots.com/user/dianamaria007