Constanta la apel!! (37)
Raspunsuri - Pagina 5
Fiquelle spune:
Jone, soacra mea sta la 300 de metri de noi, si vine o data la 2 saptamani!
Mada si bebe Sofi,12/08/2004
http://http://community.webshots.com/user/fiquelle
dadi_t spune:
Loreen, m-a trecut un fior ...rece cand am citit ce ai scris...Sa stii ca starile prin care treci tu...le-am trait si eu...si acum ma rog sa ma ierte D-zeu cand am spus prima oara<ce mi-o fi trebuit la varsta asta alt copil>.Dar starea de frustrare era amplificata si de criza conjugala prin care am trecut dupa nasterea lui Bibi.Chiar la o cearta mai ..urata...i-am spus ca pot sa am si 10 copii cu el, daca nu e om il las....Acum uitandu-ma in urma imi dau seama ca eu creeam discutiile din neputinta de a comunica...eram epuizata psihicsi fizic si ma descarcam pe EL... Iar el era in schimb acelasi dintotdeauna....din pacate as fi vrut sa se modeleze si el atunci dupa...semnalele mele de disperare.....Dar a trecut....el acelasi dintotdeauna, eu...cu 10 ani mai ...batrana....Dar il iubesc si iar il iubesc...chiar asa nesimtitor cum a fost la un moment dat....Curaj si bazeaza-te acum pe Bianca...eu o am o aliata in toate pe Anduta...dar ii arat continuu ca este centrul universului meu....si nu exagerez...
Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)
Poze MAI!
Ce nu poti controla...evita!
sinzi_ana spune:
Loren sunt innebunita dupa poza asta:
http://community.webshots.com/photo/365043639/365099745mKjinl
Bebe pare o papusa de mica si cum doarme!!!!!!!!!! Hihihi....
Ce dragut...
". A man should treat all creatures in the world as he himself would like to be treated.
Janism"
Sinzi si David
Poze de la prima noastra serbare si excursia din Timisoara
roxanaz spune:
hello hello!
Loreen dragutza de tine, ai reusit sa dormi ceva?? multi pupici de la noi si curaj, suntem alaturi de tine! vorba Sinzianei, nu vrei sa o lasi pe Delia cu noi citeva ore sa dormi? ca poate reusesti sa te relaxezi un pic!
Adina mai draga cam rar pe la noi...da, tin monti, cit pot de strict...si se vede! ce-ti fac buburuzele? azi prin parc era o pitica care striga "bogdan bogdaaan" si am crezut ca sunteti voi.
Tania, . te simti mai bine azi? ceva vesti?
ma duc sa vad ce-mi face pitiku'....care doarme de trece prin pat de pe la 2.30.
blondy spune:
Salut Fetelor!
As avea si eu nevoie de putin ajutor. Sunt din Oradea, o singura data am fost la Marea Neagra, acum 10 ani.
Anul acesta vrem sa mergem cu niste prieteni din Ungaria, dar nu stim mai nimic despre preturi, conditii, etc. Ma puteti ajuta? Vrem sa inchiriem o casa, sau un apartament mare (doua familii cu 4 copii in total, doi din ei de un an), unde incapem cu totii si eventual avem un loc sa ne adunam si noi parintii seara . Vrem un loc unde plaja este curata si copiii se pot juca/distra. Ce statiune ne recomandati? Unde sa caut? Sunt anunturi pe net? Eventual poze...Sau stiti voi ceva avantajos???
Va multumesc!!! Si daca vreti informatii despre Mtii Apuseni, va stau la dispozitite
dadi_t spune:
Roxa, saru'mana de intrebare!Din pacate ma simt deja rau...au aparut simtomele obisnuite unei sarcini: stari de greata, ameteli, dureri de cap si....mor de foame.Ma trezesc noaptea de foame si dupa ce mananc mi-e rau....
Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)
Poze MAI!
Ce nu poti controla...evita!
caty spune:
Dragelor,
va scriu si eu acum ca am prins un moment liber.A iesit Sotul cu Dinu si eu am ramas sa respir putin.Cam rare sunt astfel de momente, de fapt aproape inexistente de aceea sa stiti ca scriu cam rara.Eu stau f.prost cu timpul liber.Dar de citit va citesc tot timpul de la serviciu.
Va multumesc la toate fetele care mi-ati putut da o mana de ajutor cu dr. stomatolog. Acum ma simt mult mai bine.Am optat pana la urma pt Dr,Abagiu recomandata de loreen. Mi-a dat lucrarea jos si mi-a drenat periodic dintele ca sa treaca infectia. Deocamdata sunt multumita de ea. E draguta si stie sa vb f. bine despre ce iti lucreaza acolo.Sa vedem cum o sa iasa lucrarea,Asta e cea mai imp.
Tania, imi pare tare rau ca s-au adunat atatea necazuri pe capul tau si toate odata. Nu pot decat sa fiu cu gandul alaturi de tine si sa ma rog sa fie bine pt mamma ta si sa-ti de d-zeu putere sa treci peste toate.
In legatura cu pb ta chiar nu stiu ce sa zic. Nu cred ca-s in masura sa dau vreun sfat.Sunt sigura ca tu esti cea care o sa iei ceam ami buna decizie pt tine si pentru familia ta.
In rest ce pot sa va spun decat ca astept cu nerabdare o noua intalnire poate voi putea ajunge si eu.
Va pup pe taote si va dooresc o saptamana frumoasa.
jone spune:
sa va povestesc
in dupa amiaza asta am fost in mamaia cu alex, in timp ce ne plibam prin zina cazino am fost oprite de o tipa (erau mai multi) ca cica sa fac din bebe al meu "fotomodel" ca vezi mama doamne e o sansa unica in viata si ei sunt "descoperitori" care imi ofera acea sansa (mi-a sunat cam aiurea dar fie)
eu am cerut mai multe amanunte precum si daca se plateste o taxa ceva (ca stiu eu ca asha se mai practica)dar vai nu imi poate da prea multe amanunte ca sa mergem la birou ca acolo ma va prelua cineva si imi va spune (aici mi s-a aprins becu) cum adik nu stie mai multeadik ea lucreaza ptr aia si nu stie sa imi zica
eram un pic incantata dar...sceptica
exista si un dar...
cand ne-a dus la un birou care il aveau tot pe acolo a inceput o alta tipa sa turuie de mai ca ma zapacit si nu vroia sa se uite deloc in ochii mei cand vorbea (deci amatoare) si eu tot intrebam de costuri si ea nimik.tot ii dadea inainte ca fata mea va aparea in revista mami si numai stiu care ptr copii, unica si altele.de parca alex a mea era singur copil care poate deveni fotomodel.
dupa ce a recitat tot din gusha surpriza ...sa platesc o taxa de 290 000 lei care este ptr asi acoperi ei costurile.
si asta ptr ce? ca urma sa-i bage poza alexandrei pe site-ul lor (care acum l-am vazut si mi s-a parutslabut)
si eu intreb si ceva comision din contracte opriti. a nu ei nu opresc nimik ca tocmai de aia isi iau ei inainte banii aceia.
deci mi s-a parut dubios
adik eu le dau lor 300 000 lei care nu e chiar asha o suma mare si ei nu garanteaza nimik.
nici ca ei sa iti caute contracte nimik.
eu am refuzat si am zis ca o sa ma mai gandesc.
m-a cam tras de maneca cand am vrut sa plec ca cica s-ar putea ca maine sa nu mai aiba nevoi de bebelusi.si ca sa ma gandesc bine.
dar totusi ma asteapta maine.
va dati seama ca nu ma voi duce.
voi ce ziceti?
jone&alex'fotomodel nedescoperit inca
campania impotriva soferilor care parcheaza aiurea pe trotuar!
sinzi_ana spune:
Tania, stiu ca suna aiurea...dar esti sigura ca nu vrei sa il pastrezi??? (il botez eu si il plimb...)
". A man should treat all creatures in the world as he himself would like to be treated.
Janism"
Sinzi si David
Poze de la prima noastra serbare si excursia din Timisoara
loreen spune:
Neatza...
Am reusit sa dorm ieri abia aseara la 22,15 dupa baie si papa...si din trei in trei ore...
Dupa ce-am venit din parc de la plimbareala cu Stefan,Maria si Alexandra hotarata sa ma pun in pat, ma apuca niste draci pe domnu sot cand il vad obosit mort si gata de somnul de pranz...SI ca atare am convocat niste pretini si dai o plimbarica prin Mamaia si apoi o pizza, ca doar sunt slabuta foc si ce-o fi... Daca nu dorm eu,nu doarme nimeni, doar Delia...Si cum statea sotul cu Delia in brate au inceput sa roiasca tipele pe langa el cu texte clasice de genu: vai ce copil frumos, cate are?! sau vai ce va seamana, ce frumoasa e...
Tania sa stii ca existenta Deliei provine din timpul si din cauza unui divort...Nici noi pana acum un an nu eram mai pe roze... Eram la inmormantarea bunicii mele materne, si suparata ca murise, cu constiinta incarcata ca nu puteam sa-i spun mamei ca ar fi insemnat un atac nou si in final si decesul ei, i se face mila de mine si-mi spune :hai sa mai facem un copil, ca vrea si el si va fi bine pentru toata lumea...Bine a fost pana in iulie 2004 cand am ramas si cand i-am spus a innebunit ,dar nu de fericire,ci de disperare( binenteles ca scandalul a aparut spontan)...Parca se astepta totusi sa nu se intample...Spre disperarea mea si linistea lui pierd sarcina la 5 saptamani, hotarata sa renunt la ideea de a mai avea un copil, desi imi doream la nebunie( mai pierdusem o sarcina in 2001 la 22 de saptamani).Intamplarea face ca pana sa apuc sa iau din nou pastile sa apara Delia...Din momentul acela ceva s-a schimbat pentru el definitiv...Nu cred ca nu vom mai avea probleme, insa sper din tot sufletul ca le vom privi altfel, cu mai multa responsabilitate....Si mai am eu o vorba : sa-i dea Dumnezeu sanatate lui bunica, Dumnezeu sa o ierte, ca de cand a murit, imi merge tare bine...Povestea e lunga ,cu blesteme de familie si tot tacamul...
Cert este ca anul asta facem 10 ani de la casatorie si 16 de cand suntem impreuna... Pot spune ca abia acum simt si eu gustul mariajului...Pana acum probleme prea multe, necazuri, lipsuri nu materiale ci sentimentale toata compozitia necesara pentru a distruge o relatie... Uneori privind in urma am senzatia ca nu am 31 de ani ci undeva pe la 45-50...
Dar hai sa fim mai putin seriosi ca s-a facut cald afara si e tare frumos...
Sinzi_ana mersi mult pentru aprecieri...
Roxanaz..."mai poci maica mai poci"
Fiquelle, Jone nu provocati vreun subiect cu soacre ca pot scrie o un roman despre a mea...
Tania, stiu ca este o intrebare de care te-ai saturat, dar ce vei face?... Sotul tau ce spune...?!
Hai ca s-au facut romane de-acum...Trece timpul si am uitat ca trebuie sa dau de haleala la copil...
O zi minunata va doresc...
Loreen, Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.2005
http://community.webshots.com/user/loreen31