Constanta la apel!! (37)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

sa indraznim sa spunem ca azi am fost la plaja (de abia acum am venit) si ca DAvid si Andrei au stat numai in apa????????? si in slip (David) si pampers (Andrei)...
Au stat cam o ora in apa...de la ora 5 pana la 6!!! mame nebune!!! dar erau in al 9-lea cer!!!!

". A man should treat all creatures in the world as he himself would like to be treated.
Janism"

Sinzi si David
Poze de la prima noastra serbare si excursia din Timisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Tania, multa putere! Imi pare f. rau, dar, asa cum ziceau si fetele, nu e alarma falsa? Poate e doar o intarziere din cauza stresului din ultimul timp.

Maine suntem in parc in jur de ora 10.

Sanzi, nu am reusit s atrimit pozele, mai incerc, chiar acum.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Cornelia
[
Maine suntem in parc in jur de ora 10.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)

Maine am planificata o "excursie" pana in selgors!!! Ca as fi venit si eu
Poate reusesc sa imi schimb planurile....

". A man should treat all creatures in the world as he himself would like to be treated.
Janism"

Sinzi si David

Mergi la inceput

David a mancat si acum se uita la o caseta Baby Einstein si ii ploua ochii in gura...e asa caraghios...mersul prin apa l-a torpilat...

Janism"

Sinzi si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

tatiana a dat trezirea
eu sting lumina
de abea acum am reusit sa intru
multumesc sanzi de complimente ptr alex
si mie mi s-au scurs ochii dupa david si mariuca.
ce copii!ce copii!

fiquelle zi-mi unde e magazinu ca nu am retinut si o sa dau o fuga, e diferetna mare dela 42 la 46 dar nu se stie niciodata.

sunt happy ca e mama mea si tatal meu la mine in vizita mi-au facut o super surpriza!trebuia sa vina numai mama si eram eu aproape 100% sigura ca tata nu o sa poata sta acasa si sa nu vina sa isi vada nepotica.

asha ca de vineri seara e o nebunie pe ei doi cu nepotica si ce se mai distreaza. ma uit la ei si nu imi vine sa cred ca parca au intinerit de cand au vazut-o.

tata azi a carat-o peste tot numai in brate si alex era asha vesela de parca statea in carucior si cand a obosit facea nani in brate.

hai sa va zic noapte buna chiar daca deja v-ati culcat.

maine imi duc parintii in mamaia sa vada si ei ce e pe acolo ca si asha ei nu sunt innebuniti dupa facut plaja la mare.

va pupik

jone&alex'plimbareata

campania impotriva soferilor care parcheaza aiurea pe trotuar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

E 4,30 dimineata si-mi aduc aminte de vremea cand eram gravida...Singura diferenta este ca acum arat si ma simt ca un zombi...Delia doarme de putin timp,insa somnul meu s-a dus naibii. Am reusit sa dorm de la 23 la 2,30 si asta va fi tot...Si nu pentru ca are Delia ceva,insa este prea obosita, varsa laptele si adoarme greu...
In viata mea nu am avut tendinta de maltrata un copil,insa am o finuta pe care as bate-o non stop din cauza lui masa care este o mare nesimtita,daca as putea sa-i spun asa...Azi la gratar ma chinuiam sa adorm fata pe un fundal muzical compus din tot felul de onomatopee animalice acompaniate de urletele si ragnetele finei mele exact in urechea Deliei. De ce ii spuneam sa taca parca ii starneam ambitia...Iar masa "ce sa-i fac Laura, e copil, stii si tu ca ai doi..."

Fiquelle mersi de informatie...O sa mai astept putin ca doar pe 15 iulie elibereaza apartamentul...Pana atunci casc ochii prin reviste si magazine ,asa ca sa-mi fac sange rau...
Nu stiu unde era locul vechi de joaca, cert este ca aici unde am fost, pe perete era un afis cu ce ai voie si ce nu sa faci langa care era altul cu 30.000 cu TVA /ora.Nu mi-a luat nimeni bani,insa nu cred ca este pus afisul la deruta...

Tania, nu stiu daca te ajuta cu ceva, doar sufleteste, insa cu inima sunt alaturi de tine si iti doresc sa treci peste toate incercarile grele...

Adinutza stiu ce tactica adopta Bianca mea, si ma chinui sa-i explic ca ea are totusi maine poimaine 9 ani si desi in aparenta sunt preocupata mai mult de Delia,pentru mine amandoua sunt egale...Probabil vor mai trece 9 ani pana va intelege asta...

Bdana, Tatiana, sa va traiasca copilasii , frumosi foc...Dupa cate o noapte ca asta, ma intreb ce naiba a fost in capul meu sa mai fac un copil dupa 9 ani, insa ma uit la pozele voastre si-mi dau seama ca merita chinul

S-a crapat de ziua, ce frumoasa-i viata dimineata...
E senin afara asa ca poate ne vedem, sper sa nu adorm inainte de a ma trezi...Ma duc sa mulg vaca ca Delia da semne disperate de foame...

Loreen, Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.2005
http://community.webshots.com/user/loreen31

Mergi la inceput

Neata!!!
Noi am terminat micul dejun...
Loreen, si pe mine ma deranjeaza copiii (de fapt parintii) razgaiati care nu au simtul masurii!!! E foarte greu pentru ei sa se adapteaze in societate mai tarziu si e numai vina parintilor...tine un pic si de firea copilului...dar...

Jone, chiar ca bucurie pe parintii tai...noi nu prea avem bunici care sa se dea pe spate cu David si sunt cam trista din cauza asta...nu stiu de ce e asa...

Janism"

Sinzi si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Buna dimineata, fetelor!
Jone, pe linia 42-43 dinspre centru spre Tomis Nord, la penultima statie, cea de la Liceul G. Calinescu, o sa vezi niste standuri; se cheama standurile Fila. Eu am gasit costumul in corpul din stanga.

Sofi e tare suparata azi, plange daca o las din brate, asa ca scriu cu ea in brate! Daca e vreme de plaja, noi mergem la Melody, langa Disco Atalanta.
Week-end placut!(ce a mai ramas din el)
Mada si Sofi - azi face 10 luni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Neatza'

"Vai ce-am mai dormit..." asa spuneam acum ani de zile...Am imbracat plodul si plec...poate imi sare somnul pana la urmatorul biberon cand sper sa pun capul pe una din pernele din casa, altfel fac moarte de om cu ai mei, mai ales cu acel individ cu care m-am maritat si doarme si acum ca magarul in panta...

Jone intr-adevar esti o fericita cu bunici... Delia nu va cunoaste ce inseamna rasfatul bunicilor...Soacra-mea nu se va apropia la o distanta mai mica de 10 km de fata decat peste cadravul meu, iar mama mea a suferit un atac cerebral si nu va putea participa in viata Deliei doar privind-o...
Bianca a fost foarte norocoasa dpdv asta...Pana acum aproape doi ani nu puteam sa o iau de ai mei, iar acum abia o fac sa vorbeasca cu ei la telefon...

Hai ca plec, altfel imi cade capul pe tastatura...

Loreen, Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.2005
http://community.webshots.com/user/loreen31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

parintilor mei la plac tare mult copii, de asta au 3 fete si sincer tatal meu nu e nici o clipa suparat ca are numai fete.
si ei au venit tocmai de la vreo 200 km pe cand soacra-mea de la 20 km nu ajunge, ea vine in oras si nu trece pe la noi mai ales ca sunt singura cu alex, dar nici nu imi doresc sa vina.
asha ca...no comment!
daca vreti mai la vara va imprumut o pereche de bunici

jone&alex

campania impotriva soferilor care parcheaza aiurea pe trotuar!

Mergi la inceput