Bebelusi de septembrie-octombrie (51)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

mcm
Distractie placuta si soare sa aveti!!!! O sa mergem si noi, insa doar la sf. lunii august; pana atunci ne gandim la mare si ne desfatam cu ce povestiti voi...

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julya spune:

avem un dintisor! tare greu a mai iesit...o luna ne-a chinuit cu febra, nopti nedormite...fetelor,suferinta se va repeta ptr fiecare dintisor? sper ca nu...

numai bine va doresc si o duminica frumoasa...

Iulia si puiutul Adrian {o2.1o.2oo4}http://community.webshots.com/user/adrienut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dixie spune:

Buna fetelor,
Iulyp, iti amintesti ce alt lapte i-a dat cand a renuntat la Milumil? As merge si eu pe Milumil 2 in continuare mi se pare totusi mai vanilat si mai dulceag decat 3. La prima trecere nu a fost nici o problema...

Noi am patit o diaree calumea... bine ca ma plangeam ieri ca face cam mult kk, astazi pana la ora 11 facuse deja de 3 ori si la ora 11 aproape apos, asa ca i-am dat mucilagiu de orez (noroc cu mama!). Si i-a trecut imediat, urmatorul kk a fost la 9 seara f. normal...

Singurele modificari... ca i-am dat Milumil 3 in ultima vreme si nu stiu de ce pe el scrie ca bebelusul poate avea scaune moi ca un nou-nascut... si ieri i-am dat cam mult iaurt - unul normal 150g si unul cu fructe. Bine, asta dupa ce si legumele le amestec cu iaurt la pranz pt. ca altfel nu mananca...

De acum o sa-i dau iaurt de casa cu legume si inca o data seara cu cereale! Cu Milumil... mai vad eu.

Vroiam sa va intreb si eu ceva... citesc pe forum tot felu' de chestii ca unele mame au descoperit nu stiu ce problema la 6-7-8 luni, ca ba are prea putin calciu copilu', ba nu stiu ce... ma intreb si eu oare cum descopera? Am intrebat medicul de familie daca i se fac analize bebelusului din proprie initiativa, stiu si eu, la 9 luni sa zicem... si mi-a spus ca nu-i nevoie...

E drept ca el e vesel, mananca.. ca intotdeauna, nu as avea nici o problema... dar totusi, daca se intampla ceva, sigur sunt simptome?

Noi avem deja 8 luni, 8900 gr, 74 cm. si nici un dintisor!

Dixie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina piticuta spune:

Bine v-am regasit, mamici si bebiti.
Am reusit in sfarsit sa-mi rezolv si eu problemele cu calculatorul , cu internetul si cu toate celelalte...Ma bucur mult ca m-am reintors, pt ca mi-ati lipsit tare mult. Bebelusii nostrii au crescut, dar intotdeauna cred ca vom gasi ceva de discutat(ma gandeam cum era cand erau in burtica...ce probleme aveam...cat de frumos era).Cred ca pentru toate s-a schimbat viata in bine din momentul in care am aflat ca este o viata in burtica noastra, asa cum mi s-a intamplat si mie.
Dani al meu a avut o perioada f proasta in ultimile doua saptamani, a avut amigdalita purulenta, pojar si diaree, nu a mancat mai nimic doua zile si a fost groaznic. Pana la 9 luni nu a avut nici o problema, dar cand a inceput cu febra, parca nu se mai terminau problemele. Din fericire acum au trecut, este acelasi copil vesel si "vorbaret", mananca bine si face kk normal.
Fetelor, nu va doresc sa treceti prin ce-am trecut eu in perioada aia niciodata.
Deocamdata destul, sa nu va plictisesc.
Sa aud numai de bine de voi si de copii vostrii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

mcm - Distractie placuta si vreme frumoasa!

yulia - felicitari pt !Si urmatorii fara dureri.

Irina - bine ai revenit!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei Site Loreema
Pozici
Pozici noiFara par
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

La multi ani !

Ilinca Ioana
Robert Alexandru

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei Site Loreema
Pozici
Pozici noiFara par
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica de sept-oct spune:

Va invitam la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50908" target="_blank">Bebelusi de septembrie-octombrie 2004 (52)

Mergi la inceput